Marul pateaza??

Marul pateaza?? | Autor: rhoneea

Link direct la acest mesaj

Trageti-ma de urechi daca e asa,habar nu aveam...
Acum o saptamana i-am dat lui mieunila 10 ml de suc de mar rosu.Nu i-a placut(desi maru era dulce,dulce)si l-a scuipat cat colo de a trecut si prin baveta.Cand am scos hainutele din masina de spalat,stupoare,bluzita(care am dat o poala de bani si noua)e la fel ca si cum nu s-ar fi spalat pe cand baveta e alba imaculat!
Ba mai mult am observat ca biberonu are o tenta aurie desi de la incident le-am sterilizat(pe toate evident)de 2 ori.Biberonul nu l-am mai folosit la laptic ci l-am pastrat numai pentru suculet.
Nu'sh ce sa mai fac...imi place bluzita la nebunie...

Daca cineva a reusit sa scoata petele rog sa-mi spuna si mie!Cu clor nu pot ca are numai manecile albe,restu' e bleu.
Imi pare atat de rau...

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

nici eu nu am reusit sa scot petele de mar, nici de morcov... am incercat cu tot felul de solutii pt pete dar nici un rezultat! singura solutie care am gasit-o eu este ca imediat ce s-a patat o hainuta trebuie curatata, sa nu ajunga sa se usuce pata, dar chiar si asa nu iese intotdeauna
ai totusi noroc ca bebele tau suporta bavetica, cauta una care sa acopere cat mai mult din bluzita( inclusiv umarul) si care sa fie din bumbac dublata cu plastic, sa nu treaca suculetul. eu nu am avut succes cu bavetele!

poate sunt totusi mamici care au dat peste vreo solutie "magica"

diana, denisa si raisa
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Eu, pentru a scoate orice fel de pata, mar, morcov, cirese, vin rosu etc. folosesc Vanish Crystal Oxi. Au si varianta pulbere, pe care o pui in masina de spalat, si cea spray, pe care o folosesti atunci cand o speli manual. Dai cu spray din abundenta, in asa fel incat sa fie acoperita toata zona patata, apoi o lasi vreo 20 de minute asa, dupa care o clatesti si o freci un pic, eventual cu un pic de sapunel. rezultatul e super bun, pata nu se mai vede deloc.
Succes!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput