Hotel Formula 1 Paris ?

Hotel Formula 1 Paris ? | Autor: morenaA

Link direct la acest mesaj

A fost cineva? Am vazut pe net poze care aratau bine, sunt ieftine (au baie comuna dar nu ma interseaza), am gasit pe un site cu review-uri si nu zicea lumea de rau de ele.
Dar as vrea parera cuiva care a fost...
Vreau sa vad Paris-ul macar cateva zile - varianta cat mai ieftina (dar decat de loc)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

io am fost : la 3 din ele..
in st denis e groaznic de murdar.. mochetele adica.. si multa, multa galgie, copiii alearga pe holuri de-ti pleznesc creierii !
in Porte de Châtillon a fost ok.. era mai in centru .. foarte curat.
aL 3-lea nu ma istiu exact cum se numea.. era in afara parisului .. dar a fost ok.. am nimerit dupa 9 seara si nu mai era niciun receptioner.. dar s-a reolvat cu butonul urgenta..

acum depinde ce te intereseaza: camera este foarte mica , au tv cu cateva canale frantuzesti, chiuveta in camera, apa calda, cearcefuri foarte curate .. paltesti 2 paturi dar de fapt pot sta 3 persoane adulte in el... un pat e dublu si unul e supraetajat
dusurile si wc-urile sunt pe hol: intotdeauna foarte curate

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenaA spune:

Mersi de raspuns.
Ma orientasem la cel de langa Porte de Saint Ouen.
Nu ma intereseaza prea mult ca nu vreau sa stau mai mult de 6 ore in camera (astea fiind minimul de somn), numai ca ma gandeam ca fiind cel mai ieftin care este pe net sa nu fie periculos: eu stiu sa nu ne dea nimeni in cap, sa nu fie plin de soferi de tir turci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

De ce nu stai la Etap?
Nu e mult mai scump si e mult mai bine -la F1 n-as sta in apris din cauza WC la comun cu indivizi maai mult ceat dubiosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by morenaA

Mersi de raspuns.
Ma orientasem la cel de langa Porte de Saint Ouen.
Nu ma intereseaza prea mult ca nu vreau sa stau mai mult de 6 ore in camera (astea fiind minimul de somn), numai ca ma gandeam ca fiind cel mai ieftin care este pe net sa nu fie periculos: eu stiu sa nu ne dea nimeni in cap, sa nu fie plin de soferi de tir turci...

La cel de langa Porte de Saint Ouen am fost o noapte asta vara si am zis ca nu mai fac nicidata greseala asta si aleg un Etap cu alta ocazie. Pe langa cele descrise de ardeiash privitor la conditiile de cazare si curatenie, toate ferestrele sunt ferecate...nu poti respira aerul inchis (si poate chiar imbacsit de fum de tigara) si prin urmare nici nu poti aerisi camaruta aia. Daca prevezi sa stai mai multe zile (chiar si numai pt somn), alege ceva mai bun sau mai in centru. Pt mine una, o singura noapte la F1 Porte de Saint Ouen a fost de cosmar.
Incearca Etap totusi, am auzit ca e mai dichisit si e chiar unul tot in Saint Ouen (daca tii la zona). Cat priveste zona in sine, e dubioasa ce-i drept (e o zona periferica prost cotata) dar un centru de gendermerie e chiar langa Hotel.

Bafta in cautari si sejur fain la Paris!

Mergi la inceput

nu , ferestrele nu-s ferecate.. se pot deschide chiar usor. eu numai cu ele deschise stateam . insa au niste jaluzele enervante.

ce e rau este ca nu ai unde sa-ti pui hainele, valiza si camaruta este ff mica.

am stat si la etap. este camaruta putin mai mare insa in rest totul este identic. wc-ul si dusul sunt in camera .. insa wc-ul este atat de aproape de pat incat e de-a dreptul penibil daca sunt mai multi in camera. eu una prefer formula 1 ... insa numai pentru 1 sau cel mult nopti. mai mult e disconfortant .

am stat la formula 1 de vreo 6-7 ori si m-am simttit bine, insa de fiecare data am stat cel mult 3 zile. niciodata in nici-o camera nu era fum de tigara .

Mergi la inceput

Cred ca totusi ma risc. O sa stau doar 2 nopti. Si mai bine dau banii pe altceva prin Paris.
Baia la comun nu ma deranjeaza (am stat vreo 4 ani in camin in facultate) si n-as da doar pt baie 40 de euro in plus la Etap. Sper sa fie OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Eu vorbeam strict numai de hotelul F1 din Saint Ouen (numai cu ala am facut eu cunostinta pana acum) si din pacate, ferestrele erau chiar batute in cuie. Jaluzelele functionau bine acolo, dar eu aveam nevoie de aer...ca urmare am dormit toata noaptea aceea in stres cu usa intredeschisa. Sotul degeaba s-a dus si a intrebat la receptie, ca eventual sa cerem alta camera, dar i s-a spus ca toate camerele din hotel sunt la fel...ceea ce am putut si noi vedea din afara hotelului.

MorenaA, daca nu ai copil mic cu tine si tinand cont ca stai numai 2 nopti, cred ca le vei suporta cu brio. Si eu cunosc viata de camin, dar acum alta varsta, copii si, logic, si alte "pretentii de confort".

Plimbare placuta prin Paris

35+ & David (18.11.04)

Mergi la inceput

Porte de Montreuil o fi mai bun?
Eu is rezistenta, am stat numai in camin, chirie semi-jalnica, etc... si asta is conditiile, merg mai departe si incerc sa iau ce e bun. Acuma ma chinui sa-mi fac visul cu Paris-ul Sper si eu sa imi permit la un moment dat in viata asta sa fiu mai "pretentioasa"...

Doar de dubiosi ma tem, de gandaci mai mari de 1 cm,... dar din ce spuneti pare cat de cat ok. Oricum ma duc cu barbatul si doar cu cate un rucsac in spate.

Mergi la inceput

morena: sunt foarte curate hotelurile . nu am vazut niciun gandac.. da mai stii, te pui cu norocul fiecaruia? eu zic sa mergi . dupa cate stiu eu au in permanenta camere libere..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Eu am mai zis si la subiectul lui Ardeias: luati o harta cu Parisul, si tot ce e NORD - ocoliti! Nu arata a Paris - ci a ghetou arabesc. Si nu arabesc shic - ci dubios, rau famat..

Daca vreti sa dormiti noaptea si sa nu stati cu frica in san, luati-va un alt hotel.

Etap e excelent - WC in camera, camera destul de mare. Iar dusul e separat de toaleta!
La Premiere Classe, acelasi principiu in general ca la ETAP, insa camera e mai mica, iar toaleta si dusul sunt in acelasi loc. Ceea ce e nasol..

Eu nici Montreuil nu as lua..Sincer. Zi-mi in ce perioada vrei si daca vrei ne uitam impreuna pe site-uri, si iti spun daca e ok sau nu ca zona.

Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)

Mergi la inceput