Mamici de noiembrie- decembrie 2007 (99)
Raspunsuri - Pagina 12
darleena spune:
Pe la cat vrei sa ne intalnim? Tot asa pe dupa masa ori mai devreme? Sa luam pranzul in oras? ![]()
Asteptam coechipiere in forma sa ni se alature.
37+ si
baby Kara
AMR 3 saptamani

Sheritra spune:
Cum e pt toata lumea, am liber toata ziua! Pe la 5?
Shery
37+
Alesia
my precious
camera alesia
darleena spune:
Hai sa vedem cine se mai inscrie si atunci stabilim si ora, ca si eu sunt libera.
37+ si
baby Kara
AMR 3 saptamani

MaraD spune:

Sherry ... pai tu de unde le scoti asa de ne pui sa ne tinem de burta? ... are dreptate Ank ... daca mai continui asa nasc si eu in fata calculatorului! Si-s si la servici!!!! 
Ar trebui sa le pui pe hartie ca Ion Creanga ... "Amintiri din graviditate" ... si pun pariu ca nici o graviduta n-ar mai fi stresi de simptome si dureri! ![]()
Cred ca nu mi-ar trebui relaxare mai buna la travaliu decat sa te aud pe tine povestind asa ... Nu cred ca as mai avea vreme sa ma gandesc la ce ma doare si ce nu!
Tre sa ies ca internetul e tare prost aici!
Mara 36+ si
Brianna
If God Is for Me, Who Can Be Against Me?
RGE spune:
NEATZA..noi ne pregatim sa fugim la antibiotic

..vineri intalneala??
..daca este ziua dupa 12 adica pana in 5-6 vin si branulati daca acceptati![]()
ROXANA
cu "ursuletz"
GEORGE IONUTZ IN SAPTAMANA 39!!
5 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
RGE spune:
DOAMNE fetelor ...nu sunteti normale clar..citesc si ma crucesc...ce bine ca va arde de gluma!!
..eu am visat ca mi s-a rupt apa si am simtit ceva cald pe picior si m-am trezit speriata dar nu era nimic...a. am uitat sa va spun ca am reusit sa fac si eu nani cateva ore ...
ERIKA tinem pumnii ...nu ai emotii?...oricum felicitari moralul e super ok!!....eu sunt varza la capitolul nastere..toata sarcina am zis ca nasc normal si acum m-a luat frica ..eu nici la ora actuala nu stiu cum o sa nasc..mi s-a facut o frica..la cat de "batoasa" ma tineam m-a apucat rau 
ROXANA
cu "ursuletz"
4 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
RGE spune:
..ei daca asteptati cafea nu ma bag ca asta e specialitatea lui Stefi!!
..fug sa ma imbrac!!
ROXANA
cu "ursuletz"
4 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
laura1713 spune:
Buna dimineatza, burticutze!
Dau cafea 

la toata lumea, si cacao si laptic si ce mai vreti voi 

!
Am citit din urma ce ati scris aseara si am ajuns la concluzia ca nu sunteti normale! Oare de la sarcina se trage? 

Roxanelule, succes la injectie! Lasa ca trece!
Si Erika, m-ai tradat, trebuia sa nastem in aceeasi zi... acuma eu cu cine mai nasc?
Laura
36+
Rares
laura1713 spune:
TREZIREA ca se raceste cafeaua!
O zi sunt si eu mai matinala si atunci voi nimic, dormiti pe rupte...
Laura
36+
Rares
loub_erika spune:
buna dimineata,ne-am trezit si noi de ceva vreme..,dar toata noaptea m-am gandit la ceva...,nu sunt normala
,vreau sa nasc pe 22 nu pe 23,asta in cazul in care reusesc sa o conving pe dct.,acum sa va zic si de ce...,ptr ca mi-ar place ca si fetita sa fie ca mamica in balanta,pe mine ma caracterizeaza foarte bine aceasta zodie...,problema e ca din 23 e scorpion,nu am pe nimeni in scorpion ca sa imi dau seama ce fel de zodie e..,atat doar ca citeam pe forum la zodii si spunea ca ,copilul scorpion are un caracter foarte puternic,plange non-stop si mie imi va fi foarte greu sa imi dau seama de ce!!!!
deci vreau balanta ca sa rada non-stop ca mamica!!!
Stiu ca nu tine prea mult de zodie caracterul copilului,dar parca mi-ar parea rau sa nu fie balanta,offff,abia astept sa se faca ora 14 ca sa o sun pe dct la sfarsitul programului...,sa vad daca o pot convinge!!!
Eu vineri sunt libera..,va las sa stabiliti voi programul ca sa reusim sa ne adunam mai multe,ar fi ideal sa mergem ori dupa orele de pranz,ori inainte de ora 18,ca atunci e mai liber si nu e asa de mult fum de tigara!! Abia astept sa ne vedem din nou...,aaa mi-am gasit incarcatorul de la aparatul foto!!
36+ Angelina
AMR 23 Oct.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif