Mamici de noiembrie- decembrie 2007 (99)
Raspunsuri - Pagina 11
Ank83 spune:

Shery ... chiar vrei sa nasc in seara asta... ca de la atata ras ma apuca contractiile 

.Nu ca m*as supara ![]()
Cred ca sunt traumatizati hotii din Bucuresti... 
..dupa cat se "chinuie" saracii sa nu fie vazuti si simtiti.. voi asa ii rasplatiti ??!!
...urat din partea voastra 
Ank
39+
Raul
AMR = o saptamana de stat in burtan
!!!
====================================
Finish line 
pufulet74 spune:
:)) Rid ca nebuna de ultimele mesaje ale tale, Sheri :))
Eram gata sa fac pipi aci de atita ris :))
Creem, multe condoleante pentru tatal tau ...
Suntem alaturi de tine ...
------------------------
Flory
36+
Joshua Raphael
AMR 4 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
loub_erika spune:
fetelor,dupa o ora de vb cu socrii la tel.,ma apucat durerile de spate de la statul pe scaun,asa ca va pup dulce ,ca eu ma bag in pat...,cu picioarele pe sus..!!
Sheritra
sa sti ca parca m-ar mai tenta inca o iesire la rest. cu voi,ca a fost frumos data trecuta..,poate ne audunam cateva si mergem sa mai papam ceva bun
impreuna..,poate vineri...,daca nu am vre-o surpriza pana atunci!!
Hai ca eu va las si mai vb si maine despre intalnire sa vedem daca o facem sau nu..,asa la final...de sarcina
!!
Va pup si va doresc o noapte cu cat mai putine plimbari intre baie si dormitor...
,sa visati frumos,pupici!!
36+ Angelina
AMR 23 Oct.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
darleena spune:

Sheri esti mortala, noroc ca am facut pipi mai devreme ca altfel sigur faceam pe mine.
Eu as mai veni la o intalnire, dar care se mai incumeta acum? Hai sa aud curajoase ![]()
36+ si
baby Kara
AMR 4 saptamani

darleena spune:
De cand s-a lasat frigul si eu ma duc de cel putin 2 ori pe noapte la toaleta si vai ce chinuitor e. Parca nu reusesc sa ma mai dau jos din pat.
Cu sotul nu fac nicio afacere, ca el doarme lemn langa mine, asa ca mi-e mila sa-l trezesc sa-mi dea un sut in
sa ma urnesc mai repede.
Asta e,...mai e putin.
36+ si
baby Kara
AMR 4 saptamani

Sheritra spune:
quote:
Originally posted by pufulet74
Eram gata sa fac pipi aci de atita ris :))
------------------------
Flory36+
Joshua Raphael
AMR 4 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
strange-l repede intr-o sticluta si pune-l bine ca nu se stie, vin vremuri grele! Acum cat avem, maine e o alta zi, cine stie? Iar de mila hotilor ma mai inmoi si eu, saptamana trecuta a scos sotul sacu de gunoi (mai dolofan asa, si negru ca pacatul) la poarta ca sa nu ne mai trezim dimineata sa-l dam la gunoieri, ca ne culcasem tarziu. Totusi dimineata ne-au trezit ca cica sa dam gunoiul... care gunoi, nu era la poarta? Nu, nici mirosul nu mai ramasese
, ni-l ciordisera si pe asta Shery
37+
Alesiamy precious
camera alesia
Sheritra spune:
Darleena, eu ma bag vineri la o tratoreala, chiar daca mi-e greu, las ca dupa nu mai pupa fata nimic!
Mergem sa donam cate un pisulic in Herastrau, sa le poarte noroc, ca-i de gravide!
Shery
37+
Alesia
my precious
camera alesia
darleena spune:
Sheri conteaza si pe mine, ca nu vreau sa am nimic in program vineri.
Si cum doctorul mi-a garantat ca nu o livrez pe Kara sapt asta, zic ca am sanse minime sa le fac mizerie alora p-acolo.
36+ si
baby Kara
AMR 4 saptamani

Sheritra spune:
Darleene, cum ar fi sa ni se intample ca-n filme, taman cand terminam de mancat ca sa nu platim! Si incepem si urlam Mi s-a rupt apaaaaaaaaaa! Pazea ca udaaaaaaaaaa!
Shery
37+
Alesia
my precious
camera alesia
darleena spune:
quote:
Originally posted by Sheritra
Darleene, cum ar fi sa ni se intample ca-n filme, taman cand terminam de mancat ca sa nu platim! Si incepem si urlam Mi s-a rupt apaaaaaaaaaa! Pazea ca udaaaaaaaaaa!
Shery37+
Alesia
my precious
camera alesia

37+ si
baby Kara AMR 3 saptamani