Mamici de noiembrie- decembrie 2007 (99)
Raspunsuri - Pagina 10
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by Sheritra
Mai Anka nu rade, ca saraca fata a trebuit sa vie si a doua zi, si cu frica in san, caci numai prima e EDP!
Mai fetelor mi s-a facut stomacul ghem cand am citit ca va pregatiti de nasteri, am emotii de parca ar fi vorba de mine!
Anka, BB, RGE!
Nu va vine sa mai faceti ceva inainte de nastere? Nu stiu, sa mergeti undeva, la restaurantul favorit, la muntele favorit!
Shery37+
Alesia
my precious
camera alesia
ba da .... toata ziua as umbla peste tot... sa ma vad iesita ca dupa cine stie cand mai ies de capul meu.....dar chiar la muntele favorit parca nu mai ma simt in stare
tu iti dai seama sa nu mai poti sa mergi linistit nici cand ai pishi in buzunare... ca te fura

Ank
39+
RaulAMR = o saptamana de stat in burtan
!!!====================================
Finish line
Sheritra spune:
Pussic, m-am linistit, chiar asa grabita nu te stiam, tu esti fata linistita si calma, la fel sunt sunt si ploadele, o sa vina ele cand o sa trebe! 
(Adica Shery pupa fetele).
Pungile frumos mirositoare sunt de la Bebelusul tau, de unde mi-am luat chilotii de pus pe cap, deoarece comanda minima era 50 ron si am cumparat de restul 550 de pungi parfumate
sper sa-mi ajunga!
Miros de nu-ti mai trebuie Ambipur in camera!
Shery
37+
Alesia
my precious
camera alesia
darleena spune:
Sheri mama pai tu cat crezi ca mai ai? vreo 9 luni asa?? 

36+ si
baby Kara
AMR 4 saptamani

loub_erika spune:
buna seara burticute
...,mi-ati dus dorul?!![]()
In sfarsit mi-am reparat netul,am terminat cu mutatul 99%,tocmai bine sa nimerit,nici nu imi vine sa cred ca marti nasc...doamne cat de repede sa apropiat acest moment...,oricum eu in totdeauna am simtit ca nu o voi duce pana la sfarsit...si uite ca sa adeverit,vine ca grasuna cu 3 sapt inainte...,e complet dezvoltata..,de 39-40 de sapt.cu toate ca eu sunt abia in sapt 37...,dar sincer am si papat tot ce mi-a cerut sufletelul,am pus 22kg pe perioada sarcinii...,iar de grasuna nici nu mai vb...,radea si dct la ecografie..,cica crede ca va fi recordul spitalului la euroclinic..
,eu mi-am dorit sa aibe 4kg..,acum om vedea cat va avea marti..,atunci am sa vad ce marsa de eroare are ecograful.. de la 4225kg!!
Multumesc Dany2007 ptr ca le-ai tinut si pe fete la curent cu noi..,multumim de felicitari..si imi pare rau ca inca nu am reusit sa citesc din urma...,am foarte mult ...de recuperat
!!!
36+ Angelina
AMR 23 Oct.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
pussi spune:
erika pupam grasunelele 

de caruciorul meu nu zice nimeni nimic?
PUSSI
31+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 6 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by pussi
erika pupam grasunelelede caruciorul meu nu zice nimeni nimic?
PUSSI31+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
e super caruciorul pussi... il iei .. ti-ai facut comanda ... sau?
Ank
39+
RaulAMR = o saptamana de stat in burtan
!!!====================================
Finish line
pussi spune:
il astept pe tati sa-si dea OK.. si desigur ... sa ne sponsorizeze![]()
PUSSI
31+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
Sheritra spune:
Darleene, pai acum ca m-am linistit c-am ajuns pana-n luna a noua, as mai sta niste luni, s-o plimb in burta, sa pape singura, sa se inveleasca cu placenta, sa faca pisu la mine in burtic, iar eu o duc la munte, la mare, unde vrea!
Azi de ex aveam asa un chef de duca in pupa, de ma-m dat voiniceste jos din pat si haida la wcu.
Cum m-am dat jos am simtit ca ma lasa rotulele iar muschii aia in ve de la picioare erau plini de febra musculara si tremurau ca dupa flotari. Ma duc tarsaita de un picior bine anchilozat si cu dureri de sale cum numai la bunica am vazut in miez de iarna, si nitel cocosata pan- la tron. Ma las cu greu pe el, tinandu-ma de cada sa-mi fie mai comod, si in timp ce stau acolo am impresia ca burta imi va cadea direct in closet, ca fofo se va duce pe teava si va infunda canalizarea, dar dupa 5 minute simt ca in general stau atat de bine acolo incat parca mi se inchid si ochii de somn.
Ma ridic cu un efort imens de vointa, dupa ce ma gandesc ca mai bine ma chinui eu decat sa astept pana vine sotu sa ma ridice seara dupa servici, eventual si cu un ajutor din partea vreunui vecin saritor. Cand am vazut patul am crezut ca am ajuns in varful muntelui, m-am trantit recunoscatoare in el, moment in care mi-a venit instantaneu sa fac din nou un pisic. Si a scazut vantul din vele, n-am mai plecat nicaieri.
Shery
37+
Alesia
my precious
camera alesia
Kiva spune:
doamne cum recunosc simptomele astea!
mai ales noaptea si seara drumul pana la baie e o aventura
parca cedeaza gleznele sau genunchii , sau talpile , sau toate odata
acum seara mi se umfla mainile si piciarele
apoi buzele si sanii
of
si inca mai avem ! maine merg la medic la control si intreb daca e normal sa mi se umfle mainile asa
si sa mi se intareasca jumate de burta
dreapta
unde are piciorusele
daca se umfla doar jumate inseamna ca e contractie?
kiva
34+
iris
Sheritra spune:
Pussi f frumos caruciorul, o sa se simta mandrele tale tare bine in el, ca-n mertan! Si nici nu e scump pt un duplex
!
Erika, pup fetele si nastere usoara, uf si tu saptamana viitoare? o sa ma lesinati de emotie! Bine ca ati terminat cu mutatul, stiu cum e! Mai bagam o Trattoria pana atunci?
Ank, grija mare la pisu din dotare, am spus-o intotdeauna si-o voi spune in continuare
!
Dar cand m-au facut tiganii de portofel si in el aveam cardul de unghii si dintii dezlipiti (ii tineam bine sa merg la stomato sa mi-i lipeasca cu scotch) ti-am povestit? Ce fata or fi facut hotii cand mi i-au vazut (noroc ca macar erau curati, ma mai faceam si de rusine
) ce-or fi spus ca saraca si parea atat de tanara!
Shery
37+
Alesia
my precious
camera alesia