Aradence minunate! (82)
Raspunsuri - Pagina 4
X-ray spune:
alina asta ma pregatesc sa fac.chestia e ca mi-e cam lene sa-mi scot cartile de franceza,neuronii mei au cam uitat-o,acum sunt ocupati cu pampers-i,baitza,distrat bb....zilele astea ma voi mobiliza cu sigurantza.
alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)
alinamoro spune:
alina, poti sa le scrii in engleza.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Din fericire mie mi-au venit coletele exact la 10 zile, azi ar trebui sa primesc ultima comanda...si iau pauza.
M-am hotarat sa incep sa-l stresez pe Vlad cu olita, ca mi se pare ca e cazul sa o fac. Asa stie el pentru ce e WC-ul, ca ne tot vede pe mine si pe Iulia, dar trebuie sa-l conving si pe el... Wish me luck!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
X-ray spune:
ma voi mobiliza zilele astea ca nu se mai poate...
ILDI25 spune:
Anca da ,da si eu tot la prajituri ma gandesc,dar probabil e o moda noua sa nu serveasca prajituri la nunta si-am ramas eu in urma...
Alinush deocamdata ma descurc bine ,miercuri si vineri n-am ore deloc ,dar in celalalte zile nu prea sunt pe-acasa,cu David sta Pityu ca el lucreaza pe ture dar a rezolvat si lucreaza mai mult 2 si dupa masa ai mei, mai nasol e cu orele de la 2-4 intre schimburi pe alea n-am sa le frecventez prea des ,sper sa ma descurc si in continuare ,de fapt e musai .
AAA si sunt la psihopedagogie speciala, super fain ,multa psihologie asa cum imi place mie
Ildi si David (2 mai 2006 )
ILDI25 spune:
Ada eu nu ma mai stresez cu olita ,am incercat sa-l pun si pe wc ,dar nu vrea nici cum ,urla de parca-l jupoi.Se va obisnui el odata si-odata...
Ildi si David (2 mai 2006 )
gabitzica spune:
Alina.a nici mie nu mi-a venit coletul. Mi-au zis sa astept pana la sfarstul saptamanii trecute, dar nimic. Luni le-am scris ca ar fi cazul sa faca ceva pentru ca imi vreau pachetul, dar inca nu mi-au raspuns.
Mi-am facut alt cont si am mai pus o comanda sambata ... sunt dependenta rau.
pufymic spune:
Gabi si noi avem caldura!Poate intr-adevar colocatarii tai va dau caldura cu portia....Nashpa!
Ada bafta la operatiunea olita!
Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
adablackcat spune:
Azi a facut deja kk, asa ca...de maine!
E super vremea, poate ne vedem la o plimbare pe mal.
Azi m-am hatarat si sa merg la sala, nu stiu inca unde m-oi duce, dar TREBUIE!!!
Ma bag iar cu nasul in LR, ca sigur imi trebuie ceva si de pe acolo...
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
X-ray spune:
ada succes cu olitza!Doamne cat mai am eu pana ajung cu elisa la olitza...
gabi eu te inteleg perfect.cum stau 99% din timp cu elisa si singurele jumatati de ora in care le doarme ziua mi le petrec pe net,shopingul online este singura mea optiune de "recreat " mintea...mai citesc reviste,tv deja ma scarbeste merge pe mtv non stop.