Mamici de septembrie-octombrie 2007 (98)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu nu am dat nici un semn ca am petrecut seara cu Alex. Cum cred ca agresivitatea ei din ultima vreme e semn de gelozie, am profitat ca l-am adormit cu greu pe bb pe la 18.30 si am stat numai cu ea. La 12 i-am doborat pe amandoi de tot.

Annisia, multam de raspuns despre restaurant. Si de ponturi. Invitatii chiar aveam nevoie, cruciulite nu mai cumpar. Zici de toale sobre, dar parca tu spuneai ca vrei ceva mai zbanghiu, huh? Iote nene incepi si tu cu costumasele precum maica-mea.

Afibebe, imi pare tare rau ca aveti probleme. Multa sanatate bebelusului, ce o suferi si el. Da-i tot ce trebuie sa nu se agraveze cum a patit Mario al lui Betty. Eu nu ii dau vit C, suc nici atat. Aciditate ii lipsea la durerile lui de burta. Sucul da diaree, nici atat nu va trebuie voua. La voi diareea poate fi de la eurespal, Alex asa pateste si e mare. In plus mucii ii inghite si de aici si deranjamentul stomacal.

Bernix, o fi fost mai obosita fata si nu putea sa adoarma, sau poate avea dureri de burtica. La noi are zilnic cate o criza din asta. Pana acum erau seara, acum le are de la 3 la 7. Tin pumnii sa nu fie raceala sau mucisorii de vina.

Felicitari Ank83, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!

Gata, si eu la nanitz. Noapte buna!



Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sabina, eu cu crizele lui BB ma descurc, cu ale fetei mai greu. Cred ca aici am ceva de munca.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Rox imi pare rau sa aud ca bb Andrei are probleme.Sper sa va faceti repede bine.
Nana de asemenea va urez ca bebelul sa treaca cu bine peste aceasta experienta.Si voi de asemenea sa va reveniti cat mai curand.

Ce misto fetelor,ca va pregatiti de botez,eu mai am ceva de asteptat pana la botezul bebelinei,nu am o biserica ortodoxa in apropiere...si parca as vrea sa ii fac in tara.O sa ma mai gandesc.
Apropo de clubul scutecelor,cred ca ar fi mai corect sa ne mutam acolo deabia dupa ce a nascut toata lumea.Altfel cele care sunt inca gravidute,or sa se simta marginalizate

In rest,noi suntem bine.Bebelina zambeste si o bucura pe mami.E cuminte,nu doarme ziua,vrea numa' in brate.Insa doarme noptiile bine.
Eu mai am de slabit 5 kg,ma uit in oglinda si nu-mi place deloc de mine,am cearcane,arat rau
Azi e ziua lui tati si mergem sa ne uitam de un mic cadou din partea Erikai.
O zi buna



japonia prin ochii unui amator

mogaldeata cu ochii migdalati



Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmkriss spune:

Adriana Bahmuteanu a devenit mamica. Ea a nascut aseara, la Spitalul CFR 2, la ora 21.35, un baiat perfect sanatos. 47,5 cm inaltime, 2,90 kg si scorul APGAR: 10

BAHMUTEANCA MAMA DE SEPTEMBRIE-OCTOMBRIE

FLORI si Eduard-Alexandru (23 septembrie 2007)
Poze BB

Flori graviduta si BB la echo


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Fetelor salutare!Tare este greu sa fii mamica,dar este tare frumos si iti da un sentiment de implinire.Nu imi puteam inchipui vreodata acest sentiment.BB David este cuminte,il mai supara si pe el burtica si are secretii nazale,punem ser si tragem cu pompita,as vrea sa iau batista bebelusului,nu pt a o folosi frecvent ci doar in caz de maxima urgenta,mai ales ca bebelusi nu stiu sa sufle nasul,atunci ar fi mai usor.Dar nu inteleg cum bb asa mic de 2 saptamani sa aiba muci.Cand doarme nu se aude nici un harait dar cand se trezeste parca e o morisca,nu face febra.
Va rog completatimi si mie xx de pe prima pagina.
BB se numeste DAVID ANDREI,3400 gr,50 cm,ora 15.10,apgar 8,cezariana.
Va pe toate si sa ne iertati ca nu mai intram asa des,dar deocamdata incercam sa ne facem asa un program,si incercam sa ne intram in ritm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, eu ieri am facut febra maaare: 39* . Simteam intepaturi in sani, mai ales in stangul si mascuturau frigurile la dus seara, dar am pus pe seama geamului deschis de la baie.

Insa febra de ieri m-a speriat, mama m-a speriat si mai tare si nu stiam daca e mastita sau operatia de ceza. Am sunat la spital si specialista de lactatie mi-a zis ca e mastita si mi-a recomandat sa iau antibiotice si panadol. Sotul, noroc ca ieri a lucrat de acasa (cica), a fugit la medicul de familie si mi-a luat reteta si mi-a cumparat medicamentele. Azi noapte febra mare din nou, sun la spital la urgenta si aia imi zic ca e normal la mastita si ca se linisteste dupa vreo 24h, dupa ce incepe antibioticul sa lucreze. Azi sunt mai bine, nu mai am febra, dar sunt cam ametita si nu imi vine sa mananc nimic. Lapte am, nu e problema, curge din ambii sani. Sunt insa stresata de faza cu febra si sper sa fie mastita si nu operatia .

Macar Lisa e bine, mananca bine si doarme. Ieri a fost tare maraita, nu o puteam linisti nicicum. Cred ca ii era frig saracutei, ca dupa ce mama a invelit-o intr-o patura, si-a bagat nasul la caldurica si a dormit 4h legate. Asa ca azi noapte am infasat-o inntr-o paturica subtire de bbc si intr-una mai grosuta si am si acoperit-o cu un cearceaf si o paturica si am bagat radiatorul in functiune si nu am avut probleme.

Am reusit sa dau si de asistentele de la clinica, sa vina cineva sa ne vada si sa o ia in evidenta. Au zis ca ma suna inapoi. Sa vedem.



"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Roxana, pupici la bebe suferindu'. O sa vezi ca o sa fie bine. Si fratele meu a avut probleme cu piciorusele si a stat in gips, plus ca ai mei i-au facut si masaj la ambele picioare, sute de miscari pe noapte. Acum, 25 de ani mai tarziu, nici nu ai zice ca a avut ceva.

Referitor la ce ziceai de chistuletul lui Alex. Verisorul meu a facut asa ceva la 3 ani si medicul chirurg (un prieten de familie) a decis sa ii faca operatie si sa i-l scoata, ca sa nu interfereze cu cresterea si dezvoltarea piciorului. Recuperarea a fost rapida si nu a mai avut probleme si s-a vindecat foarte bine.

Fug sus ca se foieste Lisa.



"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

buna dimineata,

bebe e mai linistit in aceasta dimineata.sunt chiauna nu am dormit un ochi toata noaptea nici eu nici sotul am stat si l-am pazit pe bebe mic.insa el a dormit linistit toata noaptea nici nu a fornait.se auzeau mucii cum ii tremurau in nasuc numai cand s-a trezit.

a papat, nu cum papa el inainte insa i-am administrat si medicamentele de dimineata si doarme acuma dus ca si tacsu care si-a luat pana luni concediu.

nu pot sa inchid un ochi asa obosita sunt.

parca tot pe 10 carari merg.

dar multumesc lui Dumnezeu ca bebe nu a facut febra deloc pana acuma.poate ajuta si nu face.


AFIBEBE maimca fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ANK83...pe baietel il va chema Raul, 3.500 grame si 51 cm!! multumim frumos..si a venit pe lume pe 17 octombrie !

ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ IN SAPTAMANA 39!!
3 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!


"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Dupa cum va spuneam de ceva timp cum ca am simptome specifice, azi dimineata m-am trezit cu ciclul. Pare-se ca asa functionez eu, ca si la Alex tot pe la 6 saptamani am avut surpriza. Partea nasoala, pe langa ca am uitat ce nasol este si nu aveam nici un tampon in casa, este ca a picat controlul de maine care si asa era la 7 saptamani si nu la 6. Sper sa scap de belea pana marti macar, altfel o sa ajung la control la spital. Mda. In plus azi trebuia sa merg la molifta, parca e un facut, mereu se intampla ceva in ziua cu molifta. Dar ma duc orice ar fi, sa imi citeasca afara din biserica, si las trecutul pe la icoane cu alta ocazie. Cam asta.

De unde aseara am reusit sa fiu calma si cu Alex (raportez: nu am tipat deloc!) si cu BB necajit, azi m-am trezit capsata rau. In plus BB se foia si bazaia dimineata pe la 7 jumate, eu am zis ca de foame. El dadea parturi insa si cand i-am dat sa pape s-a scremut pana a varsat tot laptic asa cum l-a si inghitit. DE fapt l-a scos in timp ce manca si nu a mai vrut altul, s-a culcat asa.

Ma simt cam rau, ma doare burta, spatele de nu ma pot misca si azi trebuia sa merg sa imi caut si tinuta de botez. Offf!



Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput