PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Katik, multumesc si tie!

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Aaa ms de raspunsuri referitor hepatita. Credeti ca daca vin poate sa ii fac ceva vaccin si la fata? Se poate face intr-o tura sau numai asa in ture separate la o anumita perioada de timp?

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

cristina, genie multumesc de raspuns...offf asa m-am saturat de toate astea...sper sa fie bine pana maine si sa nu ne interneze...o sa ii fac totusi analizele...
mada cred ca ar trebuii sa vb cu o pediatra de aici sa vezi ce iti zice ref la vaccin de hep B...eu cred ca poate sa iti faca dar nu stiu daca poate sa iti faca si rapelul...parca se facea din 2 in 2 luni. Dar cel mai bine te sfatuiesti cu un pediatru bun si il poti cumpara din farmacie..

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

mada, la noi robi a venit la prima incercare. deci la noi se verifica faza cu "cel de-al doilea vine mai repede". pe krisztina am asteptat-o 8(opt) ani!!!!
vaccinul pt. hepatita B se face in mai multe rapeluri. ar trebui sa vorbesti cu un pediatru bun cind vii in tara.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Eu nu-l dau cu nici un fel de crema...iar cu ulei cred ca l-am dat de cateva ori...
Acum mai nou am vazut ca i-au aparut pe fata niste bubite..cred ca de la mancare...
Ar trebui sa ma duc cu el si la orl(se freaca la urechea dreapta in disperare si eu zic ca plansetele lui sunt de la masea dar poate or fe de la urechiuse!),si la pediatru ca se apropie vaccinul pt.rubeola si cica are efecte secundare!Mi-e groaza si mie!
Uite ca nu mai ajung...
Am fost cu al doilea pisic la vet..in speranta ca-l salvez...n-am reusit...iar l-a otravit cineva...
Cred ca o sa pun camere de luat vederi ca singur am un ucigas prin vecini!
pupici

http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Bulinuta si noi am facut Priorix-ul, n-am avut nicio reactie adversa, dar pediatra ne-a avertizat ca intre ziua 5 si ziua 14 ar putea sa apara tot felul de reactii (febra, spuzeala, varsaturi etc)

katik chiar 8 ani ati asteptat BB1??? Inseamna ca BB2 a venit de minune din prima! Si io ma intreb ca si Mada cit oi astepta la BB2, ca la primul am asteptat 2 ani.

Puiul meu a facut eritem fesier a doua zi dupa ce i-am dat sa manince rosie; l-am doftoricit cu Cutaden, in rest nu e nevoie sa-l ung, poate doar dupa baita dar nici atunci nu prea sta .

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

da, madyn, 8 ani! aveam in frigider tratamentul pt. FIV, urmind sa incepem procedurile peste o luna. si s-a intimplat dupa o interventie laparoscopica.la bb2 am zis fie ce-o fi: daca vine singur e ok, daca nu vrea sa vina atunci raminem cu bb1, nu mai facem alte interventii, analize etc. si minunea nr. 2 a venit mai repede decit ne-am fi asteptat.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Fetelor va multumesc inca o data pt raspunsuri , am sa caut un medic bun sa ma sfatuiasca ce si cum ca aici am intrebat si a zis clar nu au decat pt adulti.
Am vazut acuma de curand o emisiune f interesanta pe channel 4 numita Bringing up baby si a fost un fel de experiment cu 3 metode clasice de crescut bebeii. Si au fost mai multe familii care inainte de a se naste bebe au citit cartile respective si au ales fiecare metoda care au crezut ca e mai buna si au mers pe baza ei timp de 3 luni si la final s-au intalnit sa vada ce si cum e cu celelate metode.
Cele 3 metode pe care s-a bazat experimentul sunt: Metoda anilor 50-Dr.Trudy King, Metoda nilor 60-Dr.Spock si metoda anilor 70-The continuum concept care a scris-o o tanti nu mai retin numele, se bazeaza pe stilul triburilor cu bebe tinut la piept non stop timp de 6 luni in sling si care doarme in pat cu mami si tati timp de 6 luni si are laptic la comanda.
Metoda anilor 50 e cea cu rutina sctricta, papa la 7-11-3-7-11 si stat afara la aer in carut singureii timp de minim 3 ore pe zi si in final bebeii de la metoda asta dormeau de la 7 la 7.
Oricum la final dupa cate se pare cei cu metoda anilor 50 erau cei care au revenit cel mai rapid la stilul lor de viata.
A fost interesant si nu am stiut dar noi fara sa vrem am luat faza cu papatul la ore fixe si a functionat bine si pt noi, acuma nu mai suntem la ore fixe ci mult mai felxibili ca sa pape bebe si solide si speram sa reusim pana la 2 ani sa nu se mai trezeasca noaptea sa ceara laptic.
Apropo de metode si din astea voi la ce ora puneti bebe la somn? Si de cate ori se mai trezeste noaptea?
Noi o puneam la 7 si dormea pana pe la 6-7 dar cu trezit de vreo doua ori, acuma din cauza solidelor si-a schimbat oleaca programul si o punem pe la 8 cu toate ca e cam obosita de pe la 7 dar ea se scoala ca un ceas pe la 6:38 azi dim s-a trezit si la 6 si 12 min era noapte afara.
Acuma ma gandesc am gresit undeva si ar fi normal la varsta ei sa doarma fara sa se trezeasca? Ai vostrii cat dorm si de cate ori se trezesc? Si fetele cu doi sau mai multi copiluti, cand a incetat bebe sa se mai trezeasca noaptea?

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Off..sper sa reusesc si eu azi sa scriu mai mult...nu mi-am notat ce si cum, dar o sa o iau sistematic...
Mada Razvan doarme acum de la 21.00 pana pe la 8.00 a doua zi...a fost o vreme si cand se culca mai tarziu(22.30) dar de cand merge doarme 11 ore ca popa.Asa ca fie se culca la 21.00 si se trezeste la 8.00 fie la 21.30 pana la 8.30..dar nu prea depaseste 11 ore...mie-mi convine asa...poate si pentru ca m-am obisnuit dupa el.
El nu se mai trezeste noaptea de foarte mult timp, nici nu mai stiu de cand, cred ca de pe la 6 luni, daca nu ma insel...dar nu cred ca e o regula cu asta...am auzit si de copiluti mai mari care se trezesc noaptea, fie si sa bea apa sau ceai.
Buli si noi la vaccinul asta (Priorix si Varilix) ca si la cel de 1 an am avut niscaiva reactii de care nu ne-am mirat, ca ne avertizase dna dr., si am inteles ca vreo 10 zile de la vaccin tot pot face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Mada, deci sa inteleg ca metoda nilor '50 e cea mai ok?...se zice acolo si de copii care tre'sa simta carne de om langa ei noaptea in pat ca altfel nu pun geana pe geana?

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput