PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 8
SARILLA spune:
Lasa, Cristino mama...si daca nu zice ce?
Zarzarelu tau e dupa metoda anilor 2007
Ce n-as da eu sa mai doarma ariciul asta al meu o noapte cu noi in pat...daca vrei, facem schimb...ti-l dau o noapte pe domnul meu ( cel mic
) si mi-l dai tu pe puiul tau sa se cuibareasca la pieptutul meu...
Cristina_Ioana spune:
Sarilla mama, vreiam sa-ti zic ca si io stiu pe un domn pe nume Lucu, care se trezeste si de 5-6 ori pe noapte ca ashea vrea muschiu' lui de zarzar...sa bea ceai, sa se maraie, sa se hlizeasca sau doar ashea...
De fapt tie iti scrisesem intai si apoi lu' Mada, dar vad ca a aparut numa' mesajul ei, nush' de ce 
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
MissJJ spune:
Cristina dupa ce am vazut acolo si dupa ce concluzii au tras familiile se pare ca tot stilul armata a iesit castigator. Curios e ca din cele 3 tanti cel mai bine platita sa vina sa instruiasca bebeii e tanti cu armata. A avut si salariu de 1000 lire la zi. Iti dai seama???
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
Cristina_Ioana spune:
quote:
Originally posted by mada_mxm
Cristina dupa ce am vazut acolo si dupa ce concluzii au tras familiile se pare ca tot stilul armata a iesit castigator. Curios e ca din cele 3 tanti cel mai bine platita sa vina sa instruiasca bebeii e tanti cu armata. A avut si salariu de 1000 lire la zi. Iti dai seama???
Mada siArianna Raisa (21.08.2006)
...un fel de Super Nanny a noastra?
Mai da-ne exemple...cat de departe mergea cu militaria? Ce facea mai exact?
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
Babee spune:
Vad ca iar intreaba fetele de bebe 2
.
Mada uite la noi a fost asa:Phillip a venit dupa 2 ani, Rebecca dupa incercarile din prima luna, iar bebe dintr-o singura noapte
Bafta ![]()
Phillip a fost astazi in excursie cu gradi la o ferma.El a venit foarte incantat, a fost o adevarata aventura, s-au jucat cu animale , au baut laptic, au strans oo si au facut painici. Si niste pozici de astazi dimi![]()
Asteptand sa plecam, Somnoros,
Gata de drum
La noi putina militarie este pentru ca altfel sincera sa fiu nu stiu cum m-as descurca sa le cant in coarne.Phillip e putin in criza aia de la 3 ani, maraie si caraie si mai intoarce vorba, dar rabdare rabdare.Mereu zic sa ma tina Doamne Doamne cu creierii acasa si sa imi dea si mai multa rabdare.Si ma mai asteapta....inca niste perioade![]()
Cu mancarea nu ma stresez exagerat de mult, ei oricum au mancat.Nu au chef la o ora o, or sa ceara ei mancare ca nu stau nemancati.
Raluca sincere condoleante
.
Doamna C sanatate tatalui tau si priveste pozitiv
Mai citeam ca Bulinel e bolnavior, fetita lui Doniro, si cui mai trebuie sanatate multa multa
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
MissJJ spune:
Cristina este super nanny si aici da aia e blanda pe langa tantea asta mai frate asta asa se face cum zic si gata nu se discuta.
Deci au adus bebe acasa a si inceput tanti de la 11 incepem programul, in timp ce ii dadea lapte le-a zis la parinti sa nu se uite mult la bebe ca tre sa priceapa bebe ca el tre sa pape tot nu sa se alinte.
Apoi bebe daca il pui jos nu il tot ridici si te giugiugiu la el l-ai pus jos si gata bebe tre sa stie cine e boss-ul cica.
Apoi program de feeding strict 4 ore nu o secunda mai tarziu, daca bebe plange in camera lui daca il pui jos il lasi sa planga ca nu pateste nimic.
De la 11 la 3 bebe imbracat bine in carut afara la aer nu conteaza cat de frig e nu giugiulit nu nimic lasat afara daca plange prea tare batzait oleaca carutzul si gata. Seara bebe pus in pat fara discutii lasat in camera daca plange ghinionul lui.
Era una cu doi gemeni si s-a pus aia pe un bocit de sarea camasa de pe ea ca ii e frica sa ii lase asa afara ca daca vine vulpea la ei si a tipat tanti aia odata la ea cucoana ai ales asta asta facem gata nu patesc nimci si acelasi cuplu dupa 3 luni aveau petrecere cu muzica si 50 de invitati la parter si la etaj doarmeau bebeii de la 7 la 7 fara sa ii deranjeze muzica sau ceva deci ceva bun tot a facut atnti cu militaria. Aaa si tinut in brate si alintat maxim 10 min pe zi.
Mada si
Piersicutze spune:
quote:
Originally posted by mada_mxm
Cristina este super nanny si aici da aia e blanda pe langa tantea asta mai frate asta asa se face cum zic si gata nu se discuta.
Deci au adus bebe acasa a si inceput tanti de la 11 incepem programul, in timp ce ii dadea lapte le-a zis la parinti sa nu se uite mult la bebe ca tre sa priceapa bebe ca el tre sa pape tot nu sa se alinte.
Apoi bebe daca il pui jos nu il tot ridici si te giugiugiu la el l-ai pus jos si gata bebe tre sa stie cine e boss-ul cica.
Apoi program de feeding strict 4 ore nu o secunda mai tarziu, daca bebe plange in camera lui daca il pui jos il lasi sa planga ca nu pateste nimic.
De la 11 la 3 bebe imbracat bine in carut afara la aer nu conteaza cat de frig e nu giugiulit nu nimic lasat afara daca plange prea tare batzait oleaca carutzul si gata. Seara bebe pus in pat fara discutii lasat in camera daca plange ghinionul lui.
Era una cu doi gemeni si s-a pus aia pe un bocit de sarea camasa de pe ea ca ii e frica sa ii lase asa afara ca daca vine vulpea la ei si a tipat tanti aia odata la ea cucoana ai ales asta asta facem gata nu patesc nimci si acelasi cuplu dupa 3 luni aveau petrecere cu muzica si 50 de invitati la parter si la etaj doarmeau bebeii de la 7 la 7 fara sa ii deranjeze muzica sau ceva deci ceva bun tot a facut atnti cu militaria. Aaa si tinut in brate si alintat maxim 10 min pe zi.
Mada siArianna Raisa (21.08.2006)
Si eu am cam facut militarie cu Alex in privinta somnului. Asa am obisnuit-o sa doarma singura: O lasam 10 minute sa planga, daca nu inceta ma duceam la ea, o luam, iar o puneam la loc. De cele mai multe ori insa se lua cu joaca si adormea. Cu mancarea nu am tinut fix la 4 ore, dar aproximativ. Acum de ex masa de pranz e cam fix la 2 si ziua la 11 fix o pun sa doarma. Ptr somnul de dupa masa nu mi-a iesit figura. Nici seara. Eu sunt ptr varianta cate putin din fiecare, ce-i prea mult strica, nici prea multa militarie, nici prea multa giugiuleala. Tin foarte mult la unitate, daca eu zic nu, sau daca o cert nu sunt de acord s avina tati suamaistiu eu cine hai la tata, vai ce ai patit, am certat fata, vino sa te pupe, tata, buna, lala, matusa si cine o mai fi. Aici asta se respecta si am convenit cu totii, ce e zis aia ramane, daca nu a fost de acord, discutam in particular, fara sa fie ea de fata. Altfel, cred eu copilul nu mai stie ce a fost bine sau ce a fost rau. Incerc sa o fac sa inteleaga ce are voie si ce nu. Am observat ca, cu vb buna merge mai bine decat cu tipatul. Asta mentiona si Super Nanny in cartea ei. Nu imi iese faza cu biberonul, tot para malaiata in gura lui natafleata. Noi in principiu incercam sa o educam sa stie de "nu". De ex daca trage de sertar si eu ii zic nu, ea pleaca, dar nu mereu. Cu iesitul afara am gresit iarna trecuta. Am tinut copilul mai mult in casa decat afara si s-a vazut. La fel cu dormitul, am facut mereu liniste, acum se trezeste la orice zgomot. Iar am gresit.
nicolica spune:
Hallo !
Raluca sincere condoleante.
Lady C sanatate multa tatalui tau.
Bulinutza, si Philip a facut la 3 zile dupa vaccin febra 38,5 doar 12 ore, i-am pus supozitor cu paracetamol. Bafta sa scada febra lui Bulinel.
Babee, mada si celelalte mamici care locuiesc prin lume...Cum vorbiti acasa cu pitici? Ce limba folositi? Ca eu vorbesc si romana si germana cu Philip pentru ca petrec cel mai mult timp cu el. Sotul zice ca odata ajuns la gradinita (scoala)invata imediat germana iar acasa sa vorbim romana, altfel nu va invata romana. Intr-un final am convenit ca eu sa vorbesc romana si el germana...cand vine de la munca sau in w/end. O fi bine?!
Va pup si somn usor
Piersicoiul Philip
www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">iulie
MissJJ spune:
Sabina si la noiam facut combinatie de metode. Ca atlfel vb ta nu dormea sg la ea in pat. Biberonul e marea belea si la noi.
Si eu ii zic nu si tot asa daca am zis nu e nu si ne giugiulim ca ea da apa la soareci sau se da cu fundul de pamant, nu e nu si nu ramane, ii explic ce si cum cobor la nivelul ei si vb calm cu ea si gata. O ignor sa isi faca crizele daca are chef cand se calmeaza vb din nou cu ea.
Oricum madam aia de la tv era super dura daca plange nu mergi la el deloc lasi sa planga nu are nimic invata cine e boss-ul putin cam prea militareste pt gustul meu dar uite ca la nici 3 luni copilul dormea 7-7 in camera lui papa bine dupa program mancau solide de la 4 luni ce eu nu am reusit sa invat copilul asta nici acuma nu prea vrea.
De ce nu au dat emisiunea asta cand era fata bebe mic sa invat si eu ceva???
Nicolica eu stiu de la vecina mea si m-am invatat minte intr-un fel ea a vb cu fata mai mult engleza si ro dar si engleza si inainte de a merge la gradi fata nu raspunde ain romana priecpe dar refuza si de cand s-a dus la gdrai a prins si mai bine engleza si nu mai vb deloc romaneste. Si am si cazul celalat vb numai romana in casa ca engleza aude la tv si oirunde mergem si mai ales daca merg la gradi prin imediat alta limba si la varste mici nu exista bariera de limba la copii, mai ales aici la noi sunt toate natiile asa ca maj stiu mai multe limbi si nu vb perfect engleza. Si cu toate ca fata vecinei mele a invata engleza de la mama ei la tv si la scoala se vb corect si ea are accnet englezesc perfect si abia face 4 ani si daca mai zice ceva in romana la insistentele mamei zice cu accent englezesc.
Asa ca noi alegem metoda asta in casa ro ca oricum prinde repede lb straina ca va sta in mediul ala destul al gradinitza ea deja repeta si dupa desene cunvinte in engleza nu le pronunta corect dar se chinuie sa repete la fel cu mine eu ii repet ceva in ro de cateva ori si zice si ea stalcit si cu chiu cu vai da zice.
Mada si
Babee spune:
Nicolica noi am vorbit cu Phillip doar romana pana la 1.7 ani cand a mers la gradi.Cam cu o luna inainte am inceput sa ii vorbim si in germana , iar cand a mers la gradinita si-a dat drumul foarte repede, in cateva luni spunea destule cuvinte si intelegea tot.
La fel facem acum si cu Rebecca , nu ne-am decis inca de cand va merge ea la gradi.
Acasa doar romana, in rest germana.Si prefer sa o invete corect si nu aiurea, el oricum vorbeste corect gramatical germana mult mai bine decat romana.Asta pentru ca simte germana ca pe limba lui, romana doar cu noi si atat, de 2 saptamani face si engleza intensiv si ma uimeste.Copiii prind foarte repede si bine, nu iti face griji.
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca