Mamici de mai - iunie 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by leeloo2004

simonacip - felicitari pentru rezultat! Ai facut bitestul la medlife? Mie mi-au spus ca in 4 zile lucratoare vine rezultatul. Am sa ma duc saptamina viitoare - cred ca luni sau marti sa-l fac. Iti trebuie cumva programare?

8+
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Da, la Medlife, le-am facut. Eu am avut programare la eco, pt ca trebuie sa faci eco in ziua respectiva, sa-ti masoare pliul nucal.
Nu stiu insa daca rezultatul e ok, sper ca da

David (10 nov 2004) si
Simona 12+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hai ca intrebsi eu ca moaca, in ce consta bi-testul?
La prima sarcina am facut doar triplu test.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Hai ca intrebsi eu ca moaca, in ce consta bi-testul?
La prima sarcina am facut doar triplu test.

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Cica e un triplu test...mai devreme facut, e cam la fel doar cu niste markeri mai putini . Cam asha am priceput, babeshte.

11+ bb-ul cel mai iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Gabitam, si eu am facut triplul test la prima sarcina, mi-a iesit risc crescut de down si pt ca am auzit din ce in ce mai multe cazuri de rezultate fals pozitive si pe de alta parte ca bi-testul e mult mai precis am ales sa-l fac pe cel din urma. diferenta e ca tripul test masoara 3 valori , iar bi-testul 2 cum le spune si numele (la tripu test in plus apare estriolul). se fac in saptamini diferite. bi-test in saptamina 12, iar triplul test in 14.

David (10 nov 2004) si
Simona 12+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

da vorbarete mai sunteti ... se umplu paginile imediat

cory, am dat si eu cautare in internet si am gasit site-ul ala; acum stiu ca nu e batut in cuie ce mi-a iesit acolo;

Vad ca fetele tot fac teste - eu nimic pana acum, parca incepe sa-mi para rau ca mi-am facut abia in noiembrie programare la ginec.
Daca o fi prea tarziu pt. toate testele astea? of of - trebuie sa astept acum

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Buna fetelor!

Ma instruieste si pe mine cineva cum sa ma adaug in acest forum? Sunt mandra posesoare a unui test de sarcina pozitiv datat ieri si acasa am o galusca de 1 an si 8 luni

Mergi la inceput

A, pai si asta l-am facut, dar nu stiam ca se numeste asa
Chiar s-au mirat la CMU ce fac asa devreme analizele acelea (sapt. 11-12 le-am facut), ca nu au valori decat de la saptamana 14 sau 15 in sus.

Mergi la inceput

Alra, spune cateva date, ca sa te treaca cineva in lista.
Data nasterii daca doresti, data ultimei menstruatii, data probabila a nasterii.
Sa-ti traiasca galuscutza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

salutare!
Sunt fericita 'posesoare' a unui test pozitiv(azi dimineata) pe care-l astept de 3 luni.Mai am acasa o zgubilitica de aproape 3 ani,Maria.Cu una din fete(Simonacip) sunt 'colega' si la "Mamici de nov-dec 2004"-pe la noid e ce nu mai dai nici un semn???-.Dn 20.09.1974,UM 13.09.2007,(probabil) DPN undeva cam pe 14.06.2008.Inca nu am fost la doctor,sper sa fie totul bine cu aceasta sarcina,imi doresc mutl inca un copil.Astept inca 1-2 saptamani,sarcina e prea mica acum.
Sper sa reusesc sa ma integrez in grupul vostru la fel de bine cum am facut-o la precedenta sarcina.
Pupici si sarcina usoara la toata lumea.

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Simonacip - hai ca te mai barii putin...eu am sunat la medlife si mi-au spus ca bitestul se face oricind in saptaminile 8-13 si ca trebuie sa aduc o ecografie nu mai veche de o luna...Daca de ex. m-as fi dus saptamina asta, adica in sapt 8, nu se poate masura pliul nucal pe ecografia ce tocmai am facut-o...
In fine - cred ca o sa ma duc luni sau marti la ei sa vad la fata locului...
Inca ceva - trebuie sa ma duc tot nemincata sau nu are niciun efect??

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput