Mamici de mai - iunie 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 8
simonacip spune:
Mihaser, asa e, si noi ne bucuram tare mult, mai ales ca bb-ii vor fi de aceeasi virsta...
David (10 nov 2004) si
Simona 12+ puiul mic
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Alysh
Fetelor...eu daca stau acasa m-am apucat de facut curat in sifonier: sortez lucrurile dupa vara/ iarna si dupa ce mai imi vine/ ce nu-mi mai vine/ ce nu-mi va mai veni....si ma apucaIn fine.tot e bine ca stau acasa si am timp sa ma ocup de asta.
Fetelor, voi gafaiti asa dupa ce faceti un mic efort? Ca eu doar ce-am scos lucrurile din sifonier (m-am aplecat/ ridicat de cateva ori) si gafai de zici ca am mutat muntii! La fel si cand urc scari, oricum la eforturi la care inainte n-aveam nici o pb. Oare sa fie de la sarcina? Sa n-am ceva la inima, Doamne fereste.........
Alina 10+
Alysh, asta e de la sarcina. Inima tre sa pompeze mult mai mult sange (pana la sf sarcinii se estimeaza 1.5l in plus...), si nu poate, saraca inima.
Si eu incep sa gafai. Initial, m-am smtit foarte...handicapata. Tinand cond ca in august, urcam pe jos pana la et.8, alergam 1-2 ori pe sapt, cate 4-5 km, urcam muntii (8-10 ore de urcat continuu). Si acu? cei 15 min de la metrou la munca...ma termina. Gafai.
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
11+ bb-ul cel mai iubit
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by Alysh
Fetelor...eu daca stau acasa m-am apucat de facut curat in sifonier: sortez lucrurile dupa vara/ iarna si dupa ce mai imi vine/ ce nu-mi mai vine/ ce nu-mi va mai veni....si ma apucaIn fine.tot e bine ca stau acasa si am timp sa ma ocup de asta.
Fetelor, voi gafaiti asa dupa ce faceti un mic efort? Ca eu doar ce-am scos lucrurile din sifonier (m-am aplecat/ ridicat de cateva ori) si gafai de zici ca am mutat muntii! La fel si cand urc scari, oricum la eforturi la care inainte n-aveam nici o pb. Oare sa fie de la sarcina? Sa n-am ceva la inima, Doamne fereste.........
Alina 10+
Alysh - stai linistita ca e de la sarcina...inima acum pompeaza mai mult singe si atunci obosesti mai repede...
Edit - acum am vazut ca ti-a raspuns si cleo...scriam probabil in acelasi timp!
8+
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Alysh spune:
Saru'mana fetelor.m-am mai linistit
De zi dimineata eu muncesc la un sifonier de doua persoane.....si mai am. Dar vin aici destul de des sa ma odihnesc un pic cu voi ca altfel nu rezist!
Alina 10+
anasol spune:
acina- ma bucur ca ne intalnim si aici, cate sapatamani ai?
http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4
http://www.dropshots.com/davidsolo5
http://bd.lilypie.com/7Gxkp3.png
ana-maria 11+ si david-andrei(06.01.2006)
cory74 spune:
salut fetelor!
vai ce harnicute sunteti, mi s-a racit si supica pana am citit tot ce ati scris.
eu as schimba imediat medicul daca ar inchide usa si nu l-ar lasa pe sotul meu sa asiste la consultatie, e ceva normal in ziua de azi sa asiste la consultatie si la nastere.
in legatura cu analizele dr meu mi-a spus la primul control, adica in sapt 5 si 4-5 zile ca imi da analizele si scrie in carnetel med de fam cand merg sapt viitoare.am inteles de la el ca o parte de analize le propune el iar o parte med de fam. eu am noroc ca med meu de fam mai face si garzi la maternitate, zic asta ca dr ginecolog mai merge la tot felul de specializari si congresuri in strainatate si daca ai ghinionul sa nasti cand e plecat te trimite altui med dar asta e e cel mai bun din oraselul asta si nu risc sa ma mut la altul.
simona e super BB tau.
eu sper sa-mi dea sapt viitoare poze si le postez si eu cu toate ca al meu e mai mic.
adriana_78 eu sunt de nationalitate germana si crede-ma ca am citit de vreo 5 ori ce scrie pe acel site dar mi se pare f dubios, nu iese nimic clar doar data prob a nasterii au calculat-o bine dar in rest nu.eu ti-as propune sa nu te iei dupa acel site.daca reusesc in acest sf de sapt o sa caut alt site si o sa-l trimit daca te-ai plictisit de cele din romania.
va pup pe toate
cory
simonacip spune:
Fetele mi-am luat rwzultatul de la bitest.
Cred ca-i ok, in sensul ca e un "risc scazut, sub valoarea cutoff corespunzatoare riscului statistic de virsta al unei femei de 35 de ani si sub valoarea pragului pentru care se recomanda amniocenteza care este de 1:200" V-AM SCRIS TEXTUAL DIN REZULTAT.
Riscul de virsta corelat cu valoare Beta hcG este de 1:488 iar corelat cu valoarea PAPP - A este de 1:1350.
per total iese un ric individual de 1:634.
Prima oara cind am vazut rezultatul am fost revoltata, voi stiti deja ca la David mi-a iesit la tripul test un risc de 1/371, risc crescut de down...cum mai fetelor e posibil ca fiecare analiza facuta in cazul bi sau tripului test sa fie cu un risc, de oricare ar fi el/ nu-mi vine sa cred. as vrea sa aveti si voi deja rezultate sa le discutam.
Va spun sincer ca daca amniocenteza nu ar avea nici un risc de pierdere a sarcinii, imediat mi-as face-o, oricit ar costa. nici o alta analiza nu prea are valoare dupa parerea mea...
David (10 nov 2004) si
Simona 12+ puiul mic
Daviduchele meu
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by simonacip
Fetele mi-am luat rwzultatul de la bitest.
Cred ca-i ok, in sensul ca e un "risc scazut, sub valoarea cutoff corespunzatoare riscului statistic de virsta al unei femei de 35 de ani si sub valoarea pragului pentru care se recomanda amniocenteza care este de 1:200" V-AM SCRIS TEXTUAL DIN REZULTAT.
Riscul de virsta corelat cu valoare Beta hcG este de 1:488 iar corelat cu valoarea PAPP - A este de 1:1350.
per total iese un ric individual de 1:634.
Prima oara cind am vazut rezultatul am fost revoltata, voi stiti deja ca la David mi-a iesit la tripul test un risc de 1/371, risc crescut de down...cum mai fetelor e posibil ca fiecare analiza facuta in cazul bi sau tripului test sa fie cu un risc, de oricare ar fi el/ nu-mi vine sa cred. as vrea sa aveti si voi deja rezultate sa le discutam.
Va spun sincer ca daca amniocenteza nu ar avea nici un risc de pierdere a sarcinii, imediat mi-as face-o, oricit ar costa. nici o alta analiza nu prea are valoare dupa parerea mea...
David (10 nov 2004) si
Simona 12+ puiul mic
Daviduchele meu
simonacip, in cat timp de la recoltarea sangelui ai primit rezultatul?
Eu o sa il fac luni, impreuna cu o ecografie...
leeloo2004, da, am scris cam in acelasi timp. Ce mai citeam, si ma distra, ca nu prea pricep, de ce scade tensiunea desi producem mai mult sange? AM inteles ca pulsul creste ca inima depune mai mult efort. Dar asta cu scazutul tensiunii nu inteleg.
Luand-o logic, cantitate de sange mai mare in acelasi sistem circulator, inseamna...presiune mai mare => tensiune mai mare. Unde s-o duce sangele mai nou? Pt ca bb-le are sangele lui, vasele de sange nu isi modifica diametrul, ritmul lor de crestere e mult mai lent, de ex. fatsa de inima.
11+ bb-ul cel mai iubit
leeloo2004 spune:
simonacip - felicitari pentru rezultat! Ai facut bitestul la medlife? Mie mi-au spus ca in 4 zile lucratoare vine rezultatul. Am sa ma duc saptamina viitoare - cred ca luni sau marti sa-l fac. Iti trebuie cumva programare?
8+
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
simonacip spune:
Azi a fost a 8-a zi de la recoltare, mi s-a spus sa vin in 8 zile. Desigur nu era gata, pentru ca nu stiu ce se stricase si le facusera in alta parte. nu am plecat de acolo pana nu am primit totusi rezultatul, au dat pe fax ceva, au primit ceva...ma rog, treaba lor interpretarile le-au facut ele acolo. am asteptat vreo 1/2 de ora, dar nu aveam timp sa ma plib tot timpul la ele si inapoi si nici sa astept un telefon cum mi s-a propus initial. e timpul foarte scurt intre bi-test, rezultat si eco sa zicem de sapt 14. trebuia sa stiu rezultatul....
succes, cleo, abia astept sa va vad rezultatele voastre.
David (10 nov 2004) si
Simona 12+ puiul mic
Daviduchele meu