Mamici de mai - iunie 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa burtici mici,
Ca si voi, cu greturile ma lupt. Nu vomit...dar uneori imi vine sa bag dejetele pe gat sa scap de senzatia asta, dupa aia realizez, ca si marul ala mancat, e bun la bb, ca dupa aia chiar nu mai mananc nik.
Analizele de la inceputul sarcinii(mi le-a dat ginecologul..medic de familie acu imi fac ) mi-au iesit toate bine. Urmatoarele...or sa iasa rau tare (deja ametesc, nu pot respira cum trebuie, carne nu mananc, cu mere nu fac mare lucru... )
CU durerile, ce sa zic, pana acu aveam asha, o jena, un fel de tensiune abdominala. Acum am kmai si racit putin, si cand stranut/tusesc ma inteapa puternic undeva unde banui ca ar fi ovarul drept. Sau a fo, ca acu cine stie pe unde s-a deplasat
Nu stiu cum rezistati la munca, dar eu nu visez decat ca pot negocia cu doctoritsa de familie sa imi dea medical 2 sapt. Nu fac nimik, nu rezist fizic deloc.... pana si drumul mi se pare obositor. Ce ziceti, sa ii dau o 'atentie' in plic? Si cam cat...

11+ bb-ul cel mai iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by MsBB

simonacip ce bine se vede la tine BB ... la mine s-a vazut un pic de tot manuta dar cred ca era cam lenes ca nu prea s-a miscat.La mine se vedea mai mult o pata alba dar cred ca nici eco nu era prea grozav.
Si in legatura cu intrebarea mea iti multumesc pentru raspuns.Am sa incerc sa iau legatura cu ea din nou sa vad ce zice. Crezi ca daca nu mi-a indicat nici o analiza este un semn ca nu este un doctor 100% implicat? Nu am avut de a face foarte mult cu doctori si nu prea stiu cum sa ii evaluez.
La alti doctori gine la care am mai fost sincer nu prea mi-a placut cum se purtau , rapid parca vb cu un ATM.
Cineva intreba despre durerile de burtica? La mine nu sunt dureri in zona abdominala ci mai mult in spate. Am citit mai multe articole care spun ca aceasta durere e normala si ca reprezinta largirea uterului. Oricum nu sunt dureri puternice , sunt asemanatoare cu cele din perioada dinaintea CM.
Sa va creasca BB-ii sanatosi si frumosi!

Adri 9+

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Cred ca si eco la care ai facut tu nu e probabil foarte performant..
la un eco dintr-asta bun, o sarcina la 12 sapt asa se vede
in ce priveste analizele, la prima sarcina nici mie nu-mi recomandasem sa le fac, desi dr mea din moment ce am si ramas cu ea si la a doua sarcina e foarte implicata (a venit sa ma nasca la 1 noaptea, ceea ce spune multe despre ea) Totusi i-am solicitat eu sa le fac prima oara. La fel si acum, eu am adus vorba de ele.

David (10 nov 2004) si
Simona 12+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Neata,

Am avut o noapte cumplita, o greata imputita, continua. Am fost la baie de 1000 de ori sa vomit, insa ma abtineam de fiecare data pt ca eu urasc sa vomit. Multumesc lui Dumnezeu ca pana acum am avut doar senzatii de greata fara voma, dar azi-noapte a fost groaznic. Bine, cred ca mi se trage de la niste pateuri luate aseara de la marele Gima din Mall. Erau pateuri cu carne si erau foarte tari. Dar mie mi-era prea pofta. Asa ca am fost o mare nesimtita si le-am mancat. Si apoi am platit noaptea. Deci, fetelor, sa nu luati in viata voastra pateuri de la Gima. E a doua oara cand iau plasa si in plus sunt foarte scumpe. Niste profitori!

Simona, am vazut pozele cu bebe-ul tau, ce bine se vede, ah, abia astept sa ajung si eu saptamana viitoare! Sa-ti traiasca scumpetea!

Cleo, exact aceleasi senzatii le am si eu cand stranut. O durere profunda in ovarul drept.
In legatura cu mesul la servici: eu azi stau acasa dupa noaptea aventuroasa prin care am trecut. Si tare bine e! Dar vreau sa trag de mine sa mai merg macar trei luni, cu toate ca ma simt extrem, extrem de obosita cand ajung acasa.

Iar m-am lungit cat o zi de post..........scuze!

Alina 10+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

neatza..
Eu credeam k am scapat de greturi..dar ieri au revenit in fortasi nu singure..si cu voma de rigoare...Of..simt k raman fara nicio vlaga dupa o repriza de...
La darius in perioada asta parca ma mai lasasera, dar acum nimic...doar imi dau impresia in vreo zi k au disparut k a doua zi, sau chiar noaptea sa ma ia asa din senin....
simt k o sa o iau razna daca mai continui asa....Mi-e mila si de darius k nu-i pot acorda toata atentia, nu am chef sa ma joc, sa-i cant, sa-i vorbesc...
Si una peste alta peste o saptamana sotul meu va pleca pt 1,5 luni in cehia...Atunci sa ma vedeti...
va pup si va doresc sa va treaca imediat starile naspa si sa va puteti bucura din plin de sarcina!

Madalina 10+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Darius la 9-10 luni

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by leeloo2004

Buna dimineata fetelor!

Anasol - si eu la fel - de cum fac ochi dimineata trebuie sa dau fuga la baie unde vars din mine mai nimic - doar acid gastric...iar greata imi e toata ziua, insa nu mai vomit...in plus daca maninc putin mai mult imediat ma umflu si dupa aia sufar de zici ca am mincat portii de urias...La sarcina trecuta varsaturile s-au terminat in saptamina 17 si sincer nu au nicio legatura cu momentul in care il simti pe bb miscind (eu de exemplu il simteam deja de pe la 15-16 saptamini intrucit nu eram la prima sarcina)...nu stiu cum va fi acum...
Simonacip - super pozele lui bb!!! Stiu ca tu ai mai spus - in ce saptamina ti-a facut translucenta nucala - in saptamina 12? Eu m-am programat in saptamina 14 - oare e prea tirziu?

Fetelor, dimineata m-am suit pe cintar si am vazut cu groaza ca arata 2 kg mai mult...cred ca trebuie deja sa tai piine, paste si cartofi + dulciuri...dar complet!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Leeloo, da, eram in sapt 12, dar voi merge si la sapt 14 la dr albu, pentru o eco morfolgica. In sapt 12 se masoara pliul nucal, dar eco morfologica se face in sapt 14 si 21.

Va multumesc tuturor pt aprecierile la adresa lui bb2.
si mie mi se vede un picut burticuta, dar nu am luat nimic in greutate...inca. Greturile s-au mai domolit, desi seara cam vomit, mai ales dc maninc fructe si-mi sporesc aciditatea...

David (10 nov 2004) si
Simona 12+ puiul mic
Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

quote:
Originally posted by madaluta

neatza..
Eu credeam k am scapat de greturi..dar ieri au revenit in fortasi nu singure..si cu voma de rigoare...Of..simt k raman fara nicio vlaga dupa o repriza de...
La darius in perioada asta parca ma mai lasasera, dar acum nimic...doar imi dau impresia in vreo zi k au disparut k a doua zi, sau chiar noaptea sa ma ia asa din senin....
simt k o sa o iau razna daca mai continui asa....Mi-e mila si de darius k nu-i pot acorda toata atentia, nu am chef sa ma joc, sa-i cant, sa-i vorbesc...
Si una peste alta peste o saptamana sotul meu va pleca pt 1,5 luni in cehia...Atunci sa ma vedeti...
va pup si va doresc sa va treaca imediat starile naspa si sa va puteti bucura din plin de sarcina!

Madalina 10+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Darius la 9-10 luni

SITE FULGULETI,

si io ma simt vinovata fatza de dav, ca nu prea am " chef" de el sa zic, nu l-am mai schimbat de kk de o luna si ceva , numai sotul si bunicii, am noroc ca am ajutoare, abia astept sa-mi treaca starea asta aiurea sa ma pot bucura de el pe deplin...........si el de mine...

http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4
http://www.dropshots.com/davidsolo5
http://bd.lilypie.com/7Gxkp3.png
ana-maria 11+ si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Madaluta, si eu il cam neglijez pe david din cauza greturilor...ma intrebam ot timpul ce m-as fi facut daca era mai mic decit e acum....ca la virsta asta, mai sta si singur la un film de desene, maninca singur, se mai joaca singur, mai intelege, dar altfel....dc era mai mic, chiar nu stiu ce as fi facut.

David (10 nov 2004) si
Simona 12+ puiul mic
Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna fetele,
ma alatur si eu fetelor cu greturi.
Eu parca nu am avut asa multe stari de voma cand eram gravi cu Andrei au inceput pe la 12 sapt si mi-au trecut destul de repede pe la 16 saptamani.
Cu Andrei ma joc seara cand ajung de la serviciu, stam amandoi in casuta lui si ne jucam cu lego.Acum cat mai am loc , ca dupa ce ma fac cat un butoias nu o sa mai pot intra acolo.
Adorm pe la 9 seara si el saracutul ma striga mami, mami vino.Si mereu il ia mama sau Dan de acolo si ii spune hai las-o pe mami ca e obosita si face nani.Si el mititelul se duce cu ei si revine mai tarziu , vine langa mine si ma pupa sa ma scol.Mi se rupe inima de el, ca vede si el ca sunt niste schimbari ,ca nu ne mai jucam ca inainte amandoi.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Nu am mai intrat de un secol!

Mirela imi pare tare rau ca s-a oprit sarcina din evolutie. E asa rau sa iti faci iluzii si apoi sa afli ca totul s-a oprit. Sper sa nu va pierdeti entuziasmul si sa continuati cu incercarile. Numai bine!

Simonacip ce super de tine ca esti cu surioara gravi in acelasi timp. Am vazut pozele! Faine!

Si mie mi-au mai trecut starile nasoale, insa saptamana trecuta a fost crunta. Acum sper sa nu-mi mai fie asa rau ca am treaba.

Fetele eu nu numai ca am fost cu sotul la eco, dar am si filmat....Cum vine asta sa-i inchida usa in nas?...O bila super neagra pentru medicul respectiv!

Va pup si sper sa pot sa mai postez si eu ceva cat de curand!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Fetelor...eu daca stau acasa m-am apucat de facut curat in sifonier: sortez lucrurile dupa vara/ iarna si dupa ce mai imi vine/ ce nu-mi mai vine/ ce nu-mi va mai veni....si ma apucaIn fine.tot e bine ca stau acasa si am timp sa ma ocup de asta.

Fetelor, voi gafaiti asa dupa ce faceti un mic efort? Ca eu doar ce-am scos lucrurile din sifonier (m-am aplecat/ ridicat de cateva ori) si gafai de zici ca am mutat muntii! La fel si cand urc scari, oricum la eforturi la care inainte n-aveam nici o pb. Oare sa fie de la sarcina? Sa n-am ceva la inima, Doamne fereste.........

Alina 10+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput