Mamici de mai - iunie 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

cory74 - http://www.dr-hintermueller.at/geburtstermin.htm#online
n-am inteles ce nu a iesit bine la tine. Trebuie sa bagi la prima linia data ultimului CM, apoi durata ciclulul - scrii 28 zile, 29 sau 35 (depinde de fiecare cat de regulat il are) si apoi faci click pe Termine Berechnen; apar in ordine pe linii: data probabila a insamantarii, data probabila a nasterii, Wahrscheinliches Alter des Kindes- cate sapt.are copilul in burtica, ultima linie nu e interesanta (e legata de inceperea concediului de maternitate).
Oricum cum a zis si danangie - nu stiu cat de exact e, eu insa am socotit cam cand s-ar fi produs minunea si data se cam potriveste.
Din pacate cand voi ajunge in Viena o sa fie si la mine totul clar; o sa vad si eu de ce vit. am nevoie, ca vad ca voi vorbiti o gramada de vit.
Si eu as vrea un ecograf acasa, cred insa ca nu-i prea bine pt. bb sa fie scanat asa de des; parca eu asa auzisem.

Data nasterii 10.09.1078;

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La Andrei m-a insotit sotul meu la toate ecografiile, n-a fost nici o problema. Si am vazut ca in general mai toti taticii asista la echo.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

La Andrei m-a insotit sotul meu la toate ecografiile, n-a fost nici o problema. Si am vazut ca in general mai toti taticii asista la echo.

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

mda, la prima ecografie, de confirmare a sarcinii, transvaginala, doamna dr mai acra, a inchis usa. Si am intrebat-o daca poate as vina si tati. Nu mi-a raspuns, doar a incuiat usha.
Cred ca si ecografia asta e tot transvaginala.

11+ bb-ul cel mai iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by cleo78

quote:
Originally posted by gabitzam

mda, la prima ecografie, de confirmare a sarcinii, transvaginala, doamna dr mai acra, a inchis usa. Si am intrebat-o daca poate as vina si tati. Nu mi-a raspuns, doar a incuiat usha.
Cred ca si ecografia asta e tot transvaginala.

11+ bb-ul cel mai iubit

Eco de 12-13 saptamini nu mai e transvaginala...Bebe e destul de mare ca sa poata si observat si masurat pe burtica!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Da, fetelor, si eu ma gandeam la tatic... dar ecografiile pana acum toate au fost transvaginale. Din partea mea ... nici o problema :D dar stiu eu ... data viitoare, peste o saptamana, o sa il intreb pe doctor daca poate veni si sotul, ca este grozav sa vezi bebele miscand si dansand prin tine. Poza e dragutza, dar ... nu se compara cu filmuletzul. Si confirm: bebele meu seamana cu cel al Ceniei ! Doar ca sta cu capul in jos al meu si lipit de peretele de sus cumva hmmm ...

Ina - eu nu am simtit niciodata nimic in burtica, la mine se pare ca nu se intinde nimik :D iar cand le zic celorlalti ca am facut burtik, pentru ca asa simt eu, se uita la mine ca la ... nebuni :D Dar am inteles ca ar fi normal sa simti niste crampe. Acum stiu eu, depinde si de cat de tare te doare ...

Pupi

Simona

http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

fetelor, voi ati avut dureri abdominale? mie mi s-au accentuat azi...nu gasesc nicio pozitie sa stau la birou.

11+ bb-ul cel mai iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

quote:
Originally posted by leeloo2004

Eco de 12-13 saptamini nu mai e transvaginala...Bebe e destul de mare ca sa poata si observat si masurat pe burtica!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Eu am avut un echo pe burtica vinerea trecuta, la 5-6 saptamani si s-a vazut bb s inimioara.

_
6+
[link=http://lilypie.com][img noborder]http://bd.lilypie.com/klQFm4.png[/img][/link]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna seara!

cleo, eu am avut dureri abdominala, care m-au pus pe ganduri; erau suportabile si nu zilnice; acum au disparut. Am dat search in internet si am gasit mai multe comentarii - cica ar fi normale, atata timp cat nu mori d dureri si nu sunt insotite de scurgeri ciudate sau sangerari.

si la noi a fost tati la eco, nu mereu, cand a putut; la mine a fost de fata si la nastere, langa mine, m-a tinut de mana pe toata durata nasterii, a vazut-o pe mica noastra cum a iesit - eu am ratat, insa am simtit

o noapte linistita!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Cleo durerile sint destul de frecvente in primul trimestru si nu numai...indicat e sa nu stai cu ele ci sa iei no-spa la nevoie:3 pastile/zi,pina la max.5...eu iau zilnic 2/zi...numai bine
...eu cumintica la pat...cu scaune cam dese si moi dar...se pare ca nu imi priesc fructele prea mult...

Numai bine tuturor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

salut!!

Moooama da harnicutze sunteti la scris nu gluma!! Tot incerc sa recuperez dar nu reusesc.. lasa ca ajung eu si acolo!!

Fetelor durerile de burtica in primul trimestru sunt normale mai ales cele care inceteaza daca va odihniti si in general daca nu sunt acompaniate de sangerari nu ar trebui sa fie motive de ingrijorare. Creste burtica, se intind ligamente sa faca loc lui bebe..

Felicitari fericitelor care si-au vazut minunica la eco!! asa ca e super sentimentul... pe mine de fiecare data asa ma emotioneaza..

Cami 10+ & Sofia
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2

Mergi la inceput