Mamici de mai - iunie 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ADRIANA eu zic sa te iei dupa ce ti-a zis medicul.......nu stiu ce-i cu site-ul ala............dar majoritatea care le stiu iti da data nasterii pe 10 mai . Numai bine.

Dana

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Eu mai am greturi, sanii insa ma dor mult mai putin, si parca am un mic colacel la burtica. Sper ca bebe sa se dezvolte normal si sa fie sanatos... Am mari emotii, urmeaza sa fac eco si imi doresc si eu sa va dau numai vesti bune.

Pemidar, multumesc frumos pentru detalii, la mine nu e chiar asa...
Seamana mai degraba cu o secretie incolora... mai spunea cineva ca are ceva similar. O sa-l intreb maine pe dr, ca tot sunt programata.
Simonica eu sunt foarte sensibila la raceli si gripe, dar... cred ca nici eu nu o sa fac vaccinul pana la urma.
Fetelor noi le urez bun venit la odiseea noastra, sa aveti sarcina usoara si bebei sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Din lista vad ca ieri a fost ziua Dordiei - sper sa accepte felicitarile si cu o zi mai tirziu... Parca a zis ca o perioada nu are acces la net - dar felicitarile noastre tot o ajung!!!!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Simonix, felicitari pentru puishorul care-ti seamana, sa fiti sanatosi in continuare. Doamne, mi-ai facut asa o pofta sa-mi vad si eu bebitzul ca nu mai pot. Mi se pare o eternitate pana la sfarsitul saptamanii viitoare. Dar dr a zis sa nu ma mai prinda pe-acolo pana atunci

Anca

Cadina, bafta la eco, sa vii cu vesi bune!

Si eu ma bucur mult ca ne-am inmultit, am numarat suntem in jur de 50, OAU ce familie de mamici cu bebei
sanatosi vom face aici!

Alina 10+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Dupa ce l-ai vazut o data la echo, ai vrea sa-ti cumperi unul acasa sa te uiti la el in fiecare zi

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Ieri am avut o zi plina... am cam exagerat cu mersul pe jos (fata de cit mi se spusese) si astazi am impresia ca iar ma inteapa burtica.

Am inteles ca se maresc, ca se intind... dar chiar asa ... voi simtiti ceva?

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Gata, Gabitzam, vorbesc cu sotul meu sa-mi faca rost de un ecograf si va chem la mine sa ne uitam la bebei de dimineata pana seara si sa vorbim despre ei, ce ziceti, va inscrieti?

Alina 10+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Daaa, facem petrecere de burticoase in pijamale

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Eu chiar il bateam la cap pe-al meu ca vreau ecograf!!

Dana

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

eu am a 2a ecografie luni. Peste o sapt. Si nu mai avem rabdare.
Credeti ca lasa si pe tati la eco de trim.1,de sapt 12-13, cea asociata cu dublu test?

11+ bb-ul cel mai iubit

Mergi la inceput