Mamici de mai - iunie 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 16
gabitzam spune:
Alysh, pai doar e vorba de sexul copilului, nu? ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
simonacip spune:
mai fetelor, CLEO...Si tie ti s-a spus nemincata? acuma nu stiu sincer cu ce ar putea influenta, ca doar nu faci glucoza, calciu, etc...Eu sincer nu cred ca tb nemincate la astea...am si intrebat de altfel, mi s-a spus ca nu...n-au nici o legatura.
David (10 nov 2004) si
Simona
12+ puiul mic
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by simonacip
mai fetelor, CLEO...Si tie ti s-a spus nemincata? acuma nu stiu sincer cu ce ar putea influenta, ca doar nu faci glucoza, calciu, etc...Eu sincer nu cred ca tb nemincate la astea...am si intrebat de altfel, mi s-a spus ca nu...n-au nici o legatura.
David (10 nov 2004) si
Simona12+ puiul mic
Daviduchele meu
eu sunt relaxata. La prima ora, la 8, sunt nemancata, cel mult boracita :))
Dar sincer, stii cum e cu asistentle astea de raspund la tel: unele sunt asistente, unele secretare, unele nu stiu nik, si zic ce le e mai lejer.
Iar merg cu branza in geanta......
12+ bb-ul cel mai iubit
Victoria_mami spune:
Neata, burtici! Eu m-am trezit la ora 6am si nu am mai putut sa adorm de foame... nu am mai mancat asa devreme de mai bine de 10 ani... nu mai puteam adormi de foame; dar acu' am papat si fug inapoi in pat, ca mai pot dormi vreo 3 ore; v-am pupat, pic de somn.
_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png
lilianaFi spune:
Gabitzam Aliysh
...cind sint 2 bb cum se face...???...sinteti doua dragute 
Simonacip ti-am vazut si eu puiutul mic,ce bine se vede...si de fapt toate pozele
,frumoase si mamica la fel si Davidut seamana cu mamica,ma bucur ca ti-a iesit TT bine,macar stai linistita,te-au lasat greturile? 
Cadina tu cum esti?
..eu fara mari greturi si cuminte la pat dar cred ca imi da depresii atita odihna
Numai bine tuturor chiar daca nu am un mesaj pt fiecare in parte,dar sintem f.multe si chiar cred faza cu HQ-ul scazut in sarcina
...
lorepavel spune:
Buna fetelor!
Sunt o graviduta din Constanta, cu o sarcina de 8 saptamani si 4 zile :), din pacate cu RH negativ dar sper sa fie bine pana la capat.
simonacip spune:
Liliana, iubita, nu m-au lasat greturile inca, si acum 2 zile am dat afara tot ce am mincat seara...si o faceam si aseara dc nu m-as fi culcat devreme, cu fereastra pe batant, ca sa nu simt nici un miros...Ce am facut eu a fost bitestul, TT n-am sa-l fac , incerc o eco morfologica in sapt 14 la dr albu...si sper sa fie suficient.
eu ma gindeam la tine, ca vor fi 2 puiuti si doar 10 mil..si noi unul si 8 mil. Nu e corect. poate se schimba ceva in legislatie
David (10 nov 2004) si
Simona
12+ puiul mic
Daviduchele meu
cory74 spune:
bun venit fetelor noi si o sarcina cat mai usoara.
nu stiu cine zicea ca e speriata ca nu are greturi.si eu am fost la fel si l-am intrebat pe dr daca e normal.bine chiar nimic nu pot zice ca nu am doar ca dupa ce mananc mi se pune un nod in gat si imi simt stomacul greu, doar atat.dr spunea ca trebuie sa fiu fericita ca am doar aceste senzatii.deci nu va faceti probleme mai bine bucurati-va ca nu stati cu capul in wc ca alte fete de care sincer imi pare rau.
mai fetelor si voi salivati asa de mult?pe mine ma omoara salivatul acesta.
eu pana zilele trecute nu vroiam sa stiu sexul copilului dar acum sincer o sa-mi doresc acest lucru, cum ziceau si celelalte fete e mai usor pt hainute si carucior.
la mine parintii mei isi doresc fetita si socrii la fel ca au avut parte doar de baieti.sotul meu insa vrea baiat ca oricare barbat la primul copil.eu insa ma bucur sa fie sanatos si sa fie ce vrea d-zeu.
va pup si fug sa mananc ca altfel iar mi se raceste.
pa-pa
cory
danutza77 spune:
Gabitzam merci mult pt listuta! 
In legatura cu data la care ar tb sa nasc si eu stiam cf ultimului cm de pe 03.09 ca ar tb sa nasc pe 09.06.08, dar avand un ciclu neregulat probabil am avut ovulatie tarzie fiindca atunci cand am fost la medic (15 oct) eu socotisem ca as fi fost in sapt 6-7, insa dr a zis ca sunt in sapt 4-5. Asa ca am luat de bun ce a zis dr deocamdata si o sa vedem ca mi se spune la prima eografie si eventual va spun modificarile.
aldaesme spune:
Salutare tuturor, bun venit noilor venite :)
Asa...ieri am discutat analizele de sange cu al meu doctor de familie. Am 8 saptamani, colesterol bun peste medie colesterol rau sub medie, Fe mult peste medie, Ca mult peste medie. Imunitati la rubeola, toxoplasmoza si cmv, la varicela sunt in zona gri (desi am avut vaccin, la doi ani dupa vaccin am facut prima data varicela si in studentie am facut a doua oara).
Singurul lucru pe care il iau e acidul folic fiindca in rest pana una alta sunt ok.
De la ultima vizita (acu' doua saptamani) am slabit 0.7kg zice ca pentru ca am introdus sportul zilnic in program :) Presiuna arteriala a revenit si ea la normal...dupa ce data trecut am reusit cumva sa ajung la 140/80 acum am revenit la normalul meu 120/80.
Apropo de lista...am mai zis eu cum e cu ea din punctul de vedere al doctorului meu. Acum cu imunitate la toxoplasmoza pot sa mananc aproape orice crud, mai putin carnea si ouale. Insa doctorul meu zice "Alcool sub nici o form nici o pictaura...mai bine previi decat sa trebuiasca sa vindeci dupa!" si tot doctorul meu (l-am intrebat ieir inca o data ca sa fiu sigura) zice ca am voie cafea atata vreme cat nu trec de doua trei canitze de cafea tare pe zi.
Si eu am rau de masina...greturi nu...dar daca cumva mananc prea mult (ca azi la amiaz de exemplu) atunci ma cam enerveaa miscarile stomacale :)
o zi buna,
esme