Mamici de mai - iunie 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

cleo78 multumim frumos......chiar daca nu am experimentat deloc greturi nici nu ma tenteaza........

colegii mi-au spus ca deja m-am schimbat, ca seaman cu o graviduta.......si ca...mi s-a schimbat si tenul si ca par mai fericita...si parca asa de bine imi pare ca se "vede".

in rest.....burtica parca incepe sa se vada...si nu ma mai cuprinde nimik.....

va pup si va doresc o zi frumoasa

emy9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Pentru fetele care intreaba cat de mare este burtica: ati remarcat cumva ca seara aveti ditamai burtica si dimineata e miiiicaa de tot? de mine radeau colegii pe tema asta cand eram in 12-13 saptamani cu Laura - in fiecare dimineata ma intrebau daca l-am lasat pe bb acasa

Relativ la greturi - mie imi era greata daca imi era foame - deci trebuia sa mananc ceva sa imi tai greata. Insa de vomitat nu am vomitat propriu zis. Acuma insa am 4 saptamani si ma scol cu stomacul in gat - deja.

O intrebare pentru cele care sunt la a doua sarcina: daca prima data am avut cele 3 imunitati: toxo, CMG si rubeola, am vreo sansa sa nu am acuma vreuna din ele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by Adriana_78

Am si eu o intrebare. Cine imi poate explica si mie, va rog!
Am inteles ca bitestul este cel ce masoara pliul nucal sau nu? sau asta e altul? testul cu pliul nucal descopera posibile anomalii ale bb?
Intre ce sapt. se face? 8-12?
Triplul test cand se face? Si ce anume ar trebui sa scoata la iveala?

Multumesc

Adriana 10+ , mami de Lara (22.05.2005)

Ambele teste masoara riscul de defecte genetice, in principal sindrom down - primul masoara 2 coordonate (de unde si numele de dublu test sau bitest), al doilea se face ceva mai tirziu si masoara 3 coordonate. Bitestul - din ce m-am lamurit eu trebuie coordonat cu o ecografie de translucenta nucala si in general s e face in saptamina 12. Mie TT la sarcina trecuta mi l-a facut la 19 saptamini.

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

fetele....ce vroiam eu sa intreb.......am inteles ca dublu testi si triplul test se recomanda doar mamicilor peste 35 de ani......
ore trebuie facut de toata lumea, indiferent de varsta?

emy 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Gabitzam, multumim mult pentru listutza, ma uit si eu imediat la ea.

Adriana, si eu am observat ca daca mananc seara tarziu, imie f rau noaptea.
Daca tot le ai cu prezicerile, zi-mi si mie te rog, ce-o sa fie????

Alina 11+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by emycor

fetele....ce vroiam eu sa intreb.......am inteles ca dublu testi si triplul test se recomanda doar mamicilor peste 35 de ani......
ore trebuie facut de toata lumea, indiferent de varsta?

emy 9+

Eu am 29 si fac dublu test. Bine, pana nasc schimb prefixul
Mie medicul mi-a zis ca recomanda tuturor. Dupa 35 ani, el considera obligatoriu. E doar un test....de risc. Daca nu da bine, mai faci alte analize, etc. Pe de alta parte, tu stai de vb cu medicul tau, si vezi si tu cum stai cu banii..

12+ bb-ul cel mai iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Multumesc de primire....
Simona,da..tare mult imi doresc BBlul asta..pe Mariuca macar am facut-o fara sa stiu..adica neprogramata.dar acum....asa ca am mari emotii pana ajung la dt sa vad ca-i OK.O sa mai astept ptr.ca asa m-am grabit la prima sarcina.si fiind prea mica o idioata mi-a spus'sarcina oprita din evolutie..la chiuretaj cu tine'.Asa ca 2 saptamani am fost ca o stafie mergatoare pana am facut alta eco.... acum mai astept.desi tare as vrea ca cineva sa-mi confirme 100% sa e un BBlus acolo
Eu cu Maria nu am avut greturi DELOC!nici macar 1 data..asa ca nu va ingrijorati ca nu aveti.Acum parca mi-e putin rau,culmea,seara.Dar nu atat de rau incat sa ..
Daca va spun ca am si uitat ce analize,cand,eco..parca a trecut 1 secol de data trecuta!
Am inceput sa iau acid folic(desi la Mariuca nu am luat)si niste no-spa ptr.ca,ca si la sarcina precedenta ma cam inteapa burtica.
Sanatate multa

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Gabitzam - arata bine lista, multumim mult! Ce de sarbatorite avem in decembrie si ianuarie!

Va rog mult sa-mi mai trimiteti si mie parola pe PM - pot sa mai modific si eu din cind in cind ca am timp... Multumesc!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Eu am ecografie pe 23 saptamana viitoare si nu mai pot de nerabdare... Am deja un baietel, Vlad, de 6 ani si jumatate, dar parca sarcina asta este diferita de prima...
Macar sa fie totul OK cu bb!! Ma rog la Dumnezeu pentru toate sa avem parte de BB-i sanatosi si voinici si frumosi si inteligenti si....
A, da, la prima sarcina mi-a miscat la 4 luni, oare acum o sa fie alfel? Ca am auzit ca la de la al doilea copil incolo misca mai devreme?!

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Fetelor, dar chiar toate va faceti dublu test si triplu test? Eu nu stiu daca am sa-l fac, cu toate ca am 30. De fapt depinde, doar daca Doamne fereste, imi recomanda dr dupa ecografie, adica daca i se pare ei ceva in neregula. Dar sper din suflet sa nu. Nu de alta , dar am auzit foarte multe cazuri de rezultate false si chiar n-am chef sa stau pana in luna a 9-a cu stres. Sper sa nu fie inconstienta din partea mea.

Alina 11+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput