Travaliu 39 de ore

Travaliu 39 de ore | Autor: magh

Link direct la acest mesaj

este normal sa te lase in travaliu aproape 40 de ore? cine a mai trecut prin asa ceva?

Sofia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

e cazul tau? care a fost contextul? teoretic nu e normal...

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magh spune:

Duminica la 15.30 mi s-a rupt apa, la 16 eram deja in spital.M-au consultat, m-au asezat in salon iar pe la 19 au inceput durerile...pana marti dimineata la ora 5 , m-au tinut cu perfuzii si controale( bineinteles durerile mele erau crancene),fiindca nicicum nu ma dilatam...cu toate medicamentele, perfuziile, gelurile ce le primeam...si daca n-ar fi fost sotul non stop langa mine as fi murit. Doar cand am insistat si am spus ca ceea ce mi se intampla pare mai degraba a experiment, moasa si medicul rezident i-au explicat medicului primar ca e cazul de cezariana.
A fost o experienta urata, care m-a lecuit de dorinta de a o mai incerca vreodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

quote:
Originally posted by magh

Duminica la 15.30 mi s-a rupt apa, la 16 eram deja in spital.M-au consultat, m-au asezat in salon iar pe la 19 au inceput durerile...pana marti dimineata la ora 5 , m-au tinut cu perfuzii si controale( bineinteles durerile mele erau crancene),fiindca nicicum nu ma dilatam...cu toate medicamentele, perfuziile, gelurile ce le primeam...si daca n-ar fi fost sotul non stop langa mine as fi murit. In camera de nasteri vizavi de patul meu era o fereastra...ma incerca un gand...Doar cand am insistat si am spus ca ceea ce mi se intampla pare mai degraba a experiment, moasa si medicul rezident i-au explicat medicului primar ca e cazul de cezariana.
a fost o experienta urata, care m-a lecuit de dorinta de a o mai incerca vreodata.

Sofia mamica de baiat:Lukas (9 mai 2006)

ce gloabe idioate! eu am stat in travaliu fara dilatare mult mai putin si dr mea tot insista pt cezariana, eu eram nebuna si vroiam natural. pana la urma am facut cezariana, logic.
deci travaliul meu de la 10 seara pana a doua zi la 2 cand am nascut...
data viitoare vii si nasti in romania cu dr mea si va fi o experienta minunata, crede-ma!
pupici sanatate multa tie si la bb

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

of, imi pare tare rau pentru tine, ca ai suferit atat. Am si eu o prietena care a nascut in suedia si s-a chinuit 36 de ore, tot asa cu apa rupta de la inceput. Pana la urma s-a dilatat si a reusit sa nasca normal, iar in ultimele cateva ore a avut si epidurala. E crunt sa ai dureri atatea ore si ei sa nu-ti faca nimic.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Eu sunt ceva de genul tau.Mi s-a rupt apa luni dimineata la 5 si debea marti la pranz la 16:50 am nascut prin cezariana ca au realizat ca nu ma dilat deloc.Asa se procedeaza in tarile astea se incearca cat mai mult nasterea naturala.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

quote:
Initial creeata de magh

este normal sa te lase in travaliu aproape 40 de ore? cine a mai trecut prin asa ceva?

Sofia

din pacate, am si eu o colega, austriaca, care a patit la fel ca tine...
era caz de cezariana de urgenta si ei totusi au chinuit-o si au lasat-o sa nasca normal. era sa moara bebelushul din cauza asta... mi-a spus ca a fost, citez, " ca la macelarie"... iar totul s-a intamplat intr-un vestit spital din Viena...

Mergi la inceput

m-am tot gandit de ce mi s-a intamplat asta...ghinion?,Strain?
raspunsul cred ca e la asigurare...daca as fi avut inca ceva platit pe langa asigurarea simpla , obligatorie ,sigur ar fi fost altfel...
Pe TVR 2 duminica seara ruleaza un serial englezesc, despre ce se intampla intr-un spital (in Londra),la sectia de ginecologie...
am fost absolut frapata de asemanarea cu ce e pe aici:casa de asigurari de sanatate plateste numai un anumit nr. de cezariene pe luna (de ex. 20); daca un Dr. depaseste nr. e tras la raspundere ...Atatea cheltuieli..nu?:anestezist, chirurg, si toti ceilalti, 1 sapamana de spitalizare si toate ingrijirile, si mai ai dreptul si de mai mult concediu de maternitate; Nu le convine...
dar daca ai fi fost bine asigurat pe langa ca erai alta clasa, ceea ce inseamna alt salon, alta mancare , sigur alte ingrijiri..si sigur de era cazul si tu o cereai iti faceau cezariana(doar avea cine sa plateasca? erai asigurat..daca nu
de aceea, fetele din Austria, faceti-va extraasigurari.
multa bafta

Mergi la inceput

quote:

m-am tot gandit de ce mi s-a intamplat asta...ghinion?,ausländer?
raspunsul cred ca e la asigurare...daca as fi avut inca ceva platit pe langa asigurarea simpla , obligatorie ,sigur ar fi fost altfel...
Pe TVR 2 duminica seara ruleaza un serial englezesc, despre ce se intampla intr-un spital (in Londra),la sectia de ginecologie...
am fost absolut frapata de asemanarea cu ce e pe aici:casa de asigurari de sanatate plateste numai un anumit nr. de cezariene pe luna (de ex. 20); daca un Dr. depaseste nr. e tras la raspundere ...Atatea cheltuieli..nu?:anestezist, chirurg, si toti ceilalti, 1 sapamana de spitalizare si toate ingrijirile, si mai ai dreptul si de mai mult Karenz; Nu le convine...
dar daca ai fi fost bine asigurat pe langa ca erai alta clasa, ceea ce inseamna alt salon, alta mancare , sigur alte ingrijiri..si sigur de era cazul si tu o cereai iti faceau cezariana(doar avea cine sa plateasca? erai asigurat..daca nu
de aceea, fetele din Austria, asigurativa zusätzlich
multa bafta

Sofia mami de Lukas (9 mai 2006)

nu e vorba ca esti Ausländer, ei oricum tot asa procedeaza. stiu asta de la austriecii get-beget.
eu in curand voi pleca de aici inapoi acasa, asa ca nu imi mai fac nici un alt soi de asigurare, nu mai dau un ban in plus in tara asta.
te pup si multa sanatate si tie si lui bebe!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Gabitza1977

quote:

m-am tot gandit de ce mi s-a intamplat asta...ghinion?,ausländer?
am fost absolut frapata de asemanarea cu ce e pe aici:casa de asigurari de sanatate plateste numai un anumit nr. de cezariene pe luna (de ex. 20); daca un Dr. depaseste nr. e tras la raspundere ...Atatea cheltuieli..nu?:anestezist, chirurg, si toti ceilalti, 1 sapamana de spitalizare si toate ingrijirile, si mai ai dreptul si de mai mult Karenz; Nu le convine...
de aceea, fetele din Austria, asigurativa zusätzlich
multa bafta

nu e vorba ca esti Ausländer, ei oricum tot asa procedeaza. stiu asta de la austriecii get-beget.
eu in curand voi pleca de aici inapoi acasa, asa ca nu imi mai fac nici un alt soi de asigurare, nu mai dau un ban in plus in tara asta.
te pup si multa sanatate si tie si lui bebe!

"Patria este acolo unde suntem iubiti" Mihail Lermontov

Mergi la inceput

magh, asa este!
te pup, numai bine si multa santate!

Mergi la inceput