Mamici de Martie-Aprilie 2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by diana_g
...
SLIMATEI-ne intalnim si pe aici
..

diana_g 20+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
http://bd.lilypie.com/PRwap3.png

da..din intamplare...nu urmaresc pe nimeni...doar vroiam sa va urez numai bine..ca tot am cunostinte..pe aici..(kitzy)

Stefania X 2 31+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Kitzi, felicitari pentru intalnirea cu bebelasul, ma bucur ca este totul bine caci stiu ce ingrijorata ai fost cu petele maronii.

Cory, da mai, ce magari mai sunt unii, iar asta cu pozele nici macar nu era roman... Deci mai sunt si alte natii, nu numai noi!

Diana, deci ai facut cumparaturi de bebe! Eu te inteleg foarte bine caci deja am un dulap plin de hainute dulcele foc, ca nu m-am abtinut normal. Am luat toate culorile, sa fie...Iar acum ma tot uit dupa patut, sunt in tatonari caci nu stiu exact cum il vreau. Stiu sigur ca trebuie sa fie de lemn, dar mai departe...om vedea noi!

Naty, esti de admirat . Ai reusit sa mergi azi la servici desi te simteai rau, dar esti dedicata meseriei tale foarte mult, nu?

CLAU 20+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

kitzy felicitari si pe bleo...daca se schimba atunci o sa te felicit pt. roz... dar deocamdata ..multa sanatate si stai atenta...

Stefania X 2 31+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Va multumesc din suflet la toate ca ati fost alaturi de mine, ce m-as fi facut fara voi? A fost si tati cu noi la eco, s-a emotionat tot, Doamne, cand am vazut ce tumbe face pe acolo si eu nu simt nimic...e foarte activ prichindelul....si sper sa se transforme intr-o fetita, daca nu si baiat e bine, il facem fericit pe tata, sanatos sa fie.
Acuma urmatoarea grija o sa fie triplul test, sper sa iasa bine ca am auzit atatea cazuri...iar incep sa fiu prapastioasa.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

quote:
Originally posted by kitzy
....si sper sa se transforme intr-o fetita, daca nu si baiat e bine, il facem fericit pe tata, sanatos sa fie.

exact ca mine!

Pana mi-am modificat eu mesajul pe pagina cealalta, ca uitasem sa-i raspund lui Cory, ati mai scris voi inca o pagina. guralivele

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Kya, sa sti ca intr-adevar acesta e cel mai important proiect din viata ta, sa nu ai nici-un fel de regret sau strangere de inima. Serviciul este servici, va ramane in continuare acolo, indiferent cat de implicata vei fi tu sau nu in activitatea lor. Si de asemenea ei trebuie sa-si vada de rentabilitatea lor , iar tu de viata si bebelasul tau.

Saptamana viitoare ( marti) merg la morfologie , deja am emotii...si sper sa aflu si eu ce bebe se ascunde acolo in burta...Suntem cu totii nerabdatori, absolut toata lumea ma intreaba ce am, fata sau baiat? Parca mi-e si jena sa le spun ca nu stiu...atata m-au cicalit cu intrebarile astea!

CLAU 20+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Am pierdut mesajul precedent!

Am sa reiau, dar mai pe scurt!

Felicitari kitzy pt. bb miscaret si sanatos!

Io nu pricep cum vine asta 60% baiat sau fata si pace! Daca nu e sigur de ce vorbeste? Sa spuna ca nu se vede si gata, ca doar suntem oameni normali si putem intelege.

Eu personal nu am intalnit asa ceva, ca tare m-as fii amuzat sa-l intreb daca se schimba pe parcurs
Curat murdar!

In alta ordine de idei, cand sefa nu'i acasa cory joaca pe masa. Pup soriceste pt. cele 16 saptamani in balon.

si pe naty mic si pe cracita ei!

Eu am fost si am adunat mere azi. Nu departe de mmine, aici la tara, este o ferma unde poti merge sa cumperi mere, mere pe care le culegi tu din copaci. M-am delectat! am cumparat 43kg de mere, caci la noi se mananca si am petrecut o ora magnifica prin livada!
Le-am lasat in masina ca eu nu le car, lazile! Sa se ocupe randunoiu'!
Am dat la pace aseara,pe perna, dar azi iar ma supar ca iar are masa de protocol cu nu stiu ce general de "m.e. r.d.e."
Cand sunt suparata i-mi face toate capriciile...va dati seama ca ma supar tare des!
Aseara a stat de vorba cu mine pana la 1 noaptea, ca eu nu aveam somn si ca sa-l iert...Asta seara nu stiu ce mai scornesc, vad eu. I-mi trebuiesc amortisoare la masina, daca tot venim in Ro. cu masina!
si pe mai tarziu!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Naty, cam asta stiam si eu despre vaccin dar m-a debusolat doctorita de familie.Oricum, dupa cele spuse de tine, acum sunt mai hotarata ca niciodata sa-l fac.
Cred ca am avea nevoie de mult mai multi medici ca tine in sistemul nostru sanitar, dupa cat esti de devotata.
Dar, totusi, incearca sa te gandesti in perioada asta mai intai la tine si la bebica ta si apoi la altii...

Cami, mamica Alexandrei(5,5 ani) si +14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Pupici tuturor mamicutelor care au fost alaturi de mine cu patzaniile de pe ziua de astazi ... am fost tare necajita si am tras si o tura de plans ... nu saritzi cu bata, ca am sarit eu singura ... noroc cu bebe care mi-a dt un piciorus si m-a inveselit si cu tati care m-a incurajat spunandu-mi ca cine stie ce s-ar fi intamplat Doamne Fereste daca plecam astazi cu masina de acasa ... poate asa a avut DD grija de mine azi ... acum sunt tot melancolica, si-mi vine si mie gandul ala cu ... de ce mie... poate ca raspunsul este pentru ca DD ma iubeste si imi da cate o palmutza mica, sa-mi fac plinul de necazuri pe anul asta ...

nu am timp f mult, dar legat de asta, am sa va spun o povestioara ...

un calugar batran si unul tanar au plecat spre o manastire ... cel tanar, a cerut permisiunea de a se insoti cu cel batran pe drum, dar trebuia sa respecte dorinta acestuia de a nu vorbi pana la destinatie ... zis si facut ...

S-au asternut drumului si in prima zi, au innoptat la casa unor oameni saraci, care i-au primit cu tot sufletul , le-au dat sa manance si i-au lasat sa innopteze ... dimineata cand au plecat, calugarul batran a scos un cutit si a omorat cainele acestora, spre uimirea tanarului care nici nu intelegea ce se intampla si nici nu-i putea vorbi celui batran ...

A doua seara au tras la casa unor tineri casatoriti care aveau un bebelus ... si acestia i-au primit cu drag, doar ca nopatea, calugarul batran a omorat copilul si a plecat mai departe ... "cu cine m-ai insotit Doamne? " se gandea cel tanar care nu-si putea explica gestul batranului...

a treia zi au ramas la casa unor oameni bogati ... acestia le-au dat sa manance mancaruri alese din vase de argint, doar ca la plecare, calugarul batran a bagat supiera de argint in desaga si a plecat fara sa spuna nimic ... "Doamne, dar nu e doar criminal, este si hot!"...spunea iar cel tanar...

ajunsi in fata unei biserici parasite, calugarul a luat pitre si a inceput sa arunce in altarul acesteia ...

apoi, cand au trecut pe langa un rau, a scos supiera si a aruncat-o in rau, facandu-si semnul Crucii...

ajunsi in fata unei carciumi, clugarul a batut cateva Metanii, si-a facut din nou Semnul Crucii si a mers mai departe spunand Doamne Ajuta!

Si astfel, dupa multe patanii, alaturi de calugarul batran caruia nu-i putea adresa niciun cuvant spre a nu rupe intelegerea avuta cu acesta, cei doi au ajuns la destinatie ... si atunci cel tanar l-a intrebat de cel care ii pricinuise atata neliniste ... "Fii bun si spune-mi pentru ce ai facut toate nedreptatile acestea, ai omaorat, te-ai inchinat in fata carciumii si ai aruncat cu pietre in Sfantul Altar"...

"Fiule, tu nu sti asta, dar cainele pe care l-am omorat, era turbat si a doua zi ar fi muscat pe stapanii sai care ar fi murit in chinuri groaznice!""Ei bine, dar cu bietul pruncut ce-ai avut?""Copilasul de care spui a fost zamislit in zi de Pasti, iar cand s-ar fi facut mare, ar fi ridicat mana asupra celor ce i-au dat viata, ucigandu-i!""Si sa arunci parinte cu pietre in Altar?""Ei bine, biserica aceasta s-a naruit in momentul in care a fost furata din ea o supiera de argint daruita de cei ce au ctitorit-o...iar diavolii, topaiau in Altar si se bucurau de un asa necaz...eu am dat cu pietre in ei sa ii alung!""Dar supiera? De ce ai furat-o?"" Tu nu ai vazut , dar pe ea scria ca cine o va gasi, sa o duca in biserica parasita si sa slujasca din nou acolo...eu am luat-o si am aruncat-o in rau, pentru ca a doua zi a trecut pe acolo parintele Bisericii!""Inteleg si asta, dar sa te inchini si sa bati Metanii in fata unei carciumi?""Parintele care gasise supiera , fugise repede in sat, peste tot pe unde ar fi putu gasi oameni, pentru a le da marea feste si a-i chema Duminica la Liturghie...cand noi am trect pe langa carciuma el era inuntru si le vorbea oamneilor ... si eu am zis - Domane Ajuta! Faca-se voia ta !"...

Ca orice povestioara si aceasta isi are tainele ei...sa nu cautam dincolo de Voia lui Dumnezeu pe care nu o stiu nici Ingerii Cerului...sa primim cu ingaduinta toate cate ni se intampla si sa nu judecam noi de ce am patit o nedreptate , ci mai degraba sa cautam a ne indrepta pentru a nu mai pati si altadata ...

mami_papatot 15+

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

CLAU-si eu merg pe 23 la morfologica.sa dea DD sa fie tot bine si sa venim si noi cu vesti bune si culoarea caruciorului.e timpul,nu?
KITZY-ma bucur ca totul e bine.ai grija de tine

diana_g 20+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
http://bd.lilypie.com/PRwap3.png

Mergi la inceput