Mamici de Martie-Aprilie 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 6
Nicoleta spune:
Randunici, da stiu ca ciripiti! Eu fac bine, lenesa de zile mari... dar sunt ok, numar zilele (AMR 3 saptamani si 3 zile) pana aflu ce hram poarta bebe din butica. In rest copilul mare mai sta si saptamana asta acasa... poze cu burta nu pt sa va arat ca nu se vede inca nimic de burta din dotare, initiala...
Va doresc spor la ciripit, ca va mai citesc si io cand am timp...
Nicoleta
diana_g spune:
m-am gandit sa scriu doua vorbe inainte de a merge la somn.vad ca ciripiti bine de azi dimineata,ca de obicei nu pot tine pasul cu voi.
SOVI-iti multumesc pentru sfatul tau cu privire la arsurile de stomac.m-au cam lasat de aseara.oricum tin cont de ce mi-ai zis.
DANA-bun venit si sa ai parte de o sarcina usoara
SLIMATEI-ne intalnim si pe aici
CLAU-felicitari pentru cele 20 saptamani si sa ai parte in continuare de alte 20 saptamani linistite si pline de vesti bune.
SIMO-ce bucurie sa te avem printre noi.ai o burtica fffffffffoarte frumoasa si mare....
CLAUCLAU-eu simt bebele numai in partea de jos,sub buric.nu stiu daca e bine,dar eu de la inceput l-am simtit acolo.
pupici la toate randunicile
diana_g 20+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
http://bd.lilypie.com/PRwap3.png
cory3maz spune:
Bau-bau!
Sefa inca nu a aparut la scarbiciu... si ieri ne-a amenintat cu "revederea" si nu a venit...azi la fel, deocamdata...poate apare pi la ora patru ( ca la noi programu' se incheie la patru' juma') si ne pune sa-i povestim pana la sapte seara cum ne-am facut norma de caramizi...deja fierb de draci!
Si asa i-as trage vreo doua peste ratul nesimtit lu' grobianu' care a comentat pozele lu' Clauclau...si asa i-as trage cu sete si cateva picioare in dos nesimtitului-taietor-de-caucioace ale masinii lu' Mamipapacios! Ce sa spun: "Romania, tara mea de glorii, tara mea de dor!"
Ia sa mai spunem doua vorbe, trei prostii:
Cami33, legat de vaccinul antigripal...Sunt impotriva ideii! nu cred sa fie de efect!
Diana G, esti o randunica nerabdatoare! Deja ai trecut la cumparaturi pentru bebelash!
Kya, de ce te simt usor trista??? Asa mi se pare mie! Ca esti cam tristutza!
Zozelina-Zgribulici, multumesc de intepatura cu "sefa" (da' n-am pus bot) si multam de galerie!
Sovietika, inca o data bafta maine la bebe-kontrol! Sa fie sanatos si foarte coios!
Ririan, multumesc de aparitie si pentru incurajari! Eu am incredere oarba in dok-ul meu! Daca a zis dok sa fac doua TT, asa am sa fac! Ca poate nu mai e rost de amniocenteza!
Simonette, fata draga, ti pup apasat pi obraji pentru o vesela revedere! M-am holbat la poze! Superb gagik, mishto burtik!
Chris din Deva, bine ai revenit printre noi! Bafta cu toxoplasmoza! bafta cu cuibul tau in constructie! Sanatate fetitei tale! Intelegem ca esti o randunica suprasolicitata!
Olgutzika, multam pentru galerie! Legat de nunta ta, iti doresc un eveniment pe masura asteptarilor tale + sa fii o mireasa FRUMOASA si RADIOASA!
Serry-Ann, bafta la bebe-kontrol! Sa revii vesela si guresha!
Marry Lou, salutari!
Mihutz, mai menajeaza-te! Sigur muncesti, vorba aia ca o bucovineanca indracita! Mai ushor, Mihutz-Berbecutz! Ca esti INSARCINATA! Cat despre starea de rau indusa de parfumul de neam prost a lu' tanti de la coada...e ceva normal! La unele femei insarcinate, sensibilitatea olfactiva e mai crescuta si se mentine pana la sfarsitul sarcinii!
Delphin, salutari speciale pentru o Randunica-Supercalifragilistica!
Salutari si Randunicii-Supersonice, adik dracushorului de Giani Butucel!
Ceasul este ora 15.30...Omul-Negru n-a venit!!! Adik sefa...
La restu' de randunici nenominalizate...rabdare pana tura-aviatoare! Va pupez pi tati!
cory3maz, mamik de Larisik si de bb2
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
Olgutzika spune:
Si Teo2rina a avut azi eco!!! Poate trece sa ne dea vesti !
Bafta tuturor celor care au avut eco astazi ( parca au avut examen )!
Simooo, ce burta gigeaaaa! Vreau si eeeeeeu!!!!
Naty s-a dus la serviciu astazi, de nu ciripeste pe-aici de zor. Asta inseamna ca se simte mai bine, ceea ce ne bucura!
Gata, inapoi in front!
Olga 19+ cu Ioana
natynic spune:
BINE AI VENIT INAPOI SIMOOOO!!!!Super burtica si super mamica, cum puteai zice ca nu esti frumoasa, rivalizezi cu cele mai frumoase randunici!
Cami, abordasem si eu mai demult problema vaccinarii, am tot citit si am vorbit si cu o dra. infectionista: dupa sapt 14 e voie, dar cu conditia sa fie vaccin cu virus INACTIVAT, nu viu! Sfatul este de vaccinare spre sfarsitul lui octombrie ca sa cuprinda toata iarna. Eu nu mi l-am facut de ani de zile dar acum il voi face pt ca gripa in sarcina este EXTREM de periculoasa! Nu voi uita niciodata ca in a TREIA mea zi de lucru ca medic, din viata, o colega mai mare gravida in luna a 7-a a murit de gripa, fara putinta de a fi salvata, cu toate eforturile. Deci e voie, e drept ca putem avea reactii mai nasoale de la vaccin dar SE ANUNTA EPIDEMIE MARE! (si stiu ce va spun)
Eu azi ca o caraghioasa am dimineata de am umplut baia-ceea ce nu mi s-a intamplat tot trimestrulI! Evident, a trebuit imediat sa ma chinui sa mananc la loc, caci imi facusem insulina si riscam sa cad lata altfel...M-am tarat la serviciu, intrebandu-ma toata dimineata ce caut acolo cand abia suflu de raceala, ma doare capul, sunt ametita si deshidratata. Nu am un raspuns. A fi medic e ceva taaare misterios, nici noi nu ne putem explica nebunia ce ne apuca in profesie uneori...Psihic sunt insa mai bine totusi, mai ales ca, va e clar, nu??? m-am furisat repede-repede la ecograf sa vad cum misca puiutza si cum ii bate inima. N-avea nici o treaba fata mea, dadea din craci si statea pe spate linistita, parca era cu burta la soare pe sezlong in Caraibe!
Coryyy, de azi am intrat in saptamana 16!!!Sa dea DD numai bine!
Va pup,
naty 15+ cu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
cory3maz spune:
Dragalasha Naty,
1. multzumim ca ne inveti de bine cu vaccinu' antigripal! Fiind medic, iti dam credit, ca esti o persoana autorizata! Trista povestea colegei tale rapusa de gripa!
2. m-ai impresionat chiar tu, care, desi epuizata de raceala te-ai dus la serviciu! Esti un medic dedicat meseriei si misiunii sale! Mi-as dori sa ramai NECONTAMINATA de Bolile si Mentalitatile din sistemul medical! Sa ajungi si sa ramai UN MARE MEDIC, dublat de UN MARE OM!
3. Da, Mamiko! Felicitarile le impartim pe din doua, ca amandoua aniversam implinirea a 15 saptamani IN BALON! Odisee faina si regulamentara de 40 de saptamani! Eu il simt pe bebelache! Cum face balet in burtika!
Randunika draga-draga!
Acush imi strang giucariili si o tai acasa!
cory3maz, mamik de Larisik si de bb2
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
kitzy spune:
Am sosit de la medic, bb e foarte bine, i-am auzit inimioara, are cam 5 cm, nu prea l-a putut masura ca facea tumbe. Are toate organele la locul lor, de sangerare mi-a zis ca uterul creste repede si capilarele se adapteaza dar nu asa repede si se mai rup si posibil sa fi facut un hematom care l-am eliminat. Trebuie sa ma program pt triplu test, pe atunci ajung in sapt 16-17. Si cum mi-a putut spune aprox, s-ar putea sa am un carucior albastru, dar nu e sigur, 60% sanse dar bineinteles se mai poate schimba. Va multumesc la toate ca mi-ati tinut pumnii si mi-ati facut galerie!!!!
12+
blankar spune:
Bravo KITZY sa-ti traiasca bebicul
SIMONETTE bine ai revenit,mi-a fost dor de tine(frumoasa burtica)
SERRY asteptam vesti si de la tine
pup si celelalte randunici
blankar18
Kya spune:
Kitzy ai vazut! Ce ti-am zis eu cu hematomul... Bravo, ma bucur ca e totul bine!
Si felicitari si pentru procentele de baietel. Acum stam si asteptam (si eu) sa vedem daca ramane albastru sau se face fetita cu codite, ca la Naty.
Cory mai, eu una te declar clarvazatoare! Chiar am fost putin suparata de dimineata. Nici nu prea m-am simtit bine - iarasi senzatii de moleseala si greata. Dar acum mi-a trecut. La servici incep sa simt din ce in ce mai mult urmarile apropriatului meu concediu de maternitate. Proiectele mele sunt trimise inspre altii, bugetarea de anul viitor se face fara mine, responsabilitati primesc din ce in ce mai putin...
Pe de o parte ma face putin melancolica, pe de alta parte ma bucur, pentru ca anul viitor voi avea cel mai mare proiect din viata mea, si nimic nu este mai important decat copilul meu!!! Si imi face bine ca pana intru in concediu sa nu fiu cocosata de munca. Nu pot sa reprosez nimic nimanui, pentru ca stiu ca nu-mi vrea nimeni raul, si nimeni nu ma lucreaza pe la spate. Sunt constienta ca in conditiile in care o sa fiu in concediu de maternitate, firma trebuie sa mearga mai departe, si e logic sa se faca planificari si calcule. Doar ca m-am intristat un piculetz.
Intre timp mi-a trecut, si gata! O sa savurez saptamanile mai lejere pana in februarie, o sa ma bucur de discutiile cu voi pe forum, o sa ma stresez mai putin, si o fiu o graviduta fericita si fara apasarea job-ului!
Kya cu Victor
A inceput o mare dragoste
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!