*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (44)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

anjelik, acu am priceput cum e cu scutecul. dar iar am o nelamurire...copilul nu sta cu tine in rezerva de cand se naste? eu i-am luat lui bruno paturica, dar... nu prea i-a folosit. oricum a stat in sac. ca si acum de altfel. si e grozav de fericit cand merge la somn si-si vede sacul:) si mor de dragul lui cand vad cum doarme si atarna peste magrinea patului. il verific inainte sa ma culc si invariabil il intorc in pat:) - ast asa ca si completare duioasa.

miri_mik
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

honey, mie imi dadeau glucoza de la spital. si poti sa te misti. ca-ti pun o branula, doar ca tre sa-ti ia sange fix la jumate de ora. in total te vampirizeaza de 5 ori. odata inainte, si de 4 ori in 2 ore. doar glucoza aia ce e gretoasa si pierdutul timpului. du-ti ceva de citit, poate ajuta:)

miri_mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by honey79
Despre testul de glucoza... mie mi-a spus sa nu pap nimic dimineata. Sa-mi cumpar glucoza de la farmacie si sa merg cu ea la cabinet, si acolo trecem la treaba. Ce ma inspaimanta e statul 2 ore acolo....caci au niste scaune foarte incomode. In alta ordine de idei...de cate ori ne-nteapa????

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 22+

Pe mine m-a intepat doar o singura data.Din cate stiu, in cazul in care primul test iese aiurea te pune sa-l repeti si atunci, te inteapa de mai multe ori.Nu stiu exact la ce intervale.

My Baby Development29+

Mergi la inceput

honey, unul din teste se numeste "o'sullivan" - 50 de grame de glucoza, test la o ora,e primul de altfel si celalat "triunghi" - 100 de grame de glucoza, intepaturi la juma de ora.

miri_mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Multumesc fetelor, pentru raspuns.
Sper sa nu fie nevoie sa ma intepe de prea multe ori, caci iar ma fac de ras, cand oi incepe sa bazai pe-acolo..

Seara buna va doresc, somnic odihnitor si linistit.
Pupicei.

bebe de Honey 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Am intrat numai sa va salut, sper ca sunteti bine.
Maine de la servici promit sa citesc din urma, si sa va scriu mai multe...
Pana atunci,ma duc la somnic,ca si-asa nu ma simt prea bine si mai e si tarziu pe deasupra.
Aveti grija de voi.

Adriana S.

-24+ sapt- BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by honey79

Multumesc fetelor, pentru raspuns.
Sper sa nu fie nevoie sa ma intepe de prea multe ori, caci iar ma fac de ras, cand oi incepe sa bazai pe-acolo..

Seara buna va doresc, somnic odihnitor si linistit.
Pupicei.

bebe de Honey 22+

Hehehhhh...honey, ce figura esti la faza cu "bazaitul pe acolo"!Mi te imaginez!
Ca si in cazul meu sper sa fie totul bine,sa scapi ieftin si sa nu fie nevoie sa repeti testul.
Mi s-a facut parul maciuca cand am citit mesajul lui miri in care scrie cata glucoza te pune sa bei in cazul retestarii!
Te fereaaasca...pai la 100g glucoza,astia te face sa-ti bagi boala in corp cu mana ta!

My Baby Development29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

La multi ani camiedi.Sa fii sanatoasa,iubita si fericita!
Bine ai venit rlc_sandor.Sarcina usoara in continuare!

Poze
Elena
29+

Mergi la inceput

Se pare ca multe fete de aici au probleme,le urez sanatate si sarcini la termen!

Si eu sunt suparata rau.Ieri pe la 3 si ceva dupa-amiaza am vazut sange rosu pe hartia ig,am bagat un degetel inauntru si am vazut ca de acolo era sangele.M-am speriat,panicat,am inceput sa plang,repede la tel,sun sotul de 2 ori..nu raspunde.Am facut repede un dus si m-am aranjat cat am putut la dansa si apoi suna sotul iar,nu raspunde.Incep sa ma imbrac,evident tot plangand,suna sotul,ii spun cu vocea sugrumata sa vina repede acasa ca sangerez.El ma linisteste,sa nu plang ca vine repede si mergem la spital.Ma suna si cumnata la fel sa ma linisteasca.Cred ca in 10 min sotul a ajuns si am plecat la spital.
Eu eram disperata ca nu-l simtisem bine pe bb toata dimineata.In masina am simtit o mica lovitura.
Am ajuns la spital la urgenta la 16,receptioniera ne zice ca sunt o groaza de tipe in fata,unele care asteapta de la 11.Nu mi-a venit sa cred,pai ce fel de urgenta.M-a intrebat tipa zambind daca am dureri,daca mai sangerez,eu zic adevarul-adica nu (sangerarea se oprise) si ii zice sotului ca nu o sa intru prea devreme.Sotul enervat suna la spitalul unde e doc mea si afla ca vine abia pe la 5.Nu stim ce sa facem,sa stam,sa plecam,ma intreaba tipa daca simt bb miscand,eu zic nu,atunci ea serioasa zice:pai intra si stai jos atunci.Credeam ca o sa ma bage repede.De unde,abia la 19:45 am intrat si asta dupa alte tevaturi,nu va mai zic.
M-a consultat,pus intrebari idioate,ascultat inima bb,facut ecograf - bb bine,are 1400 kg si tot baiat,a crescut f bine,in afara de piciorus care era cu 2 zile mai mare restul erau cu vreo sapt mai mare.Tehniciana tacuta,n-a scos o vb pana nu am intrebat-o eu.De col a zis ca nu se vede bine daca e inchis sau nu sau cat e de lung pt ca nu aveam vezica plina ,dar ca pare a fi inchis.
Dupa,ma baga jum de ora la monitorizare bb am vazut ca bataile inimii erau in interval de 168 - 122,doc a zis ca e bine,nu stiu ce sa zic.
apoi mai stau vreo 10 min pe hol pana ma baga iar,la alta doc.Imi zice ca pana acum totul e ok si ma intreaba daca sa-mi faca control vaginal,accept.Mi-a bagat o chestie am simtit durere,apoi a bagat si degetelele si imi zice ca nu e nimic,colul e inchis.Imi da hartie sa ma sterg,vad ca e maro,ii zic,zice ca e normal.
Ma intreaba daca vreau sa raman in spital o noapte,eu zic nu,ma gandeam ce o sa faca,o sa ma puna sa dorm intr-un pat de spital,pot sa dorm si acasa.Nu mi-a explicat idioata ce o sa-mi faca acolo,mi-a zis cumnata apoi la tel cand eram in drum spre casa.
Am semnat ca nu vreau sa raman in spital.Mi-a zis ca ar fi bine sa fac injectiile pt plamanii lui bb,am facut una ieri la 9 seara si azi ma duc iar la 9 dimineata sa o fac pe a doua.Cica ar fi doar 2 doze.Super dureroasa,aproape mi-am muscat degetul de durere.
acasa am ajuns pe la 9:30.Am mai gasit scurgere maro,acum dimineata mi se pare ca e un pic roz,dar e f putina.

Am uitat sa zic ca nu a avut nici o explicatie pt sangerare dar a zis ca nu e normala in sarcina.M-a intrebat daca a survenit in urma .I-am zis ca nu am mai prestat de la inceputul sarcinii.

Nici eu nu gasesc nici o explicatie,placenta e sus,col inchis,de unde sangerarea asta.am fost cam stresata zile trecute,plus ca am iesit si am mers pe jos 3 zile la rand.Dar daca colul e inchis?

Cred ca am scris o groaza,dar simteam nevoia sa va povestesc.
Acuma nu o sa pot sa mai ies,sper sa stea puiul meu in burtica macar pana la 36 sapt.O sa trebuiasca sa-l pun pe sot sa cumpere tot ce trebuie pt bb si spital,ce ma oftic.

Va pup.

Poze
Elena
29+

Mergi la inceput

Sunt iar speriata,m-am dus iar la toaleta,pe hartie - maro spre rosu.Am facut dus pt ca peste 40 min plecam spre spital si in apa un chegulet de sange.Pe bebe l-am simtit binisor ieri,mai ales cand l-au monitorizat,apoi seara acasa si azi dim cand m-am trezit la 6 s-a impins de cateva ori cu capul.
Am uitat sa va spun ca la eco era cu capul in dreapta sus si picioarele stanga jos.
Cred ca o sa intreb daca imi recomanda iar sa stau in spital si o sa stau.
O sa iau un nr de tel de pe mail,in caz de ceva sa trimit un sms.
Va pup.

Poze
Elena
29+

Mergi la inceput