*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (44)*
Raspunsuri - Pagina 10
docdecap spune:
quote:
Originally posted by darene
Sunt iar speriata,m-am dus iar la toaleta,pe hartie - maro spre rosu.Am facut dus pt ca peste 40 min plecam spre spital si in apa un chegulet de sange.Pe bebe l-am simtit binisor ieri,mai ales cand l-au monitorizat,apoi seara acasa si azi dim cand m-am trezit la 6 s-a impins de cateva ori cu capul.
Am uitat sa va spun ca la eco era cu capul in dreapta sus si picioarele stanga jos.
Cred ca o sa intreb daca imi recomanda iar sa stau in spital si o sa stau.
O sa iau un nr de tel de pe mail,in caz de ceva sa trimit un sms.
Va pup.
Poze
Elena29+
Elena, tinem pumnii, sa fie bine si sa vii cu vesti ca nu e grav!!
s-ar putea sa fie o problema doar din vagin daca colul e bine si inchis!! te
si incerc sa stau cu ochii pe aici!!Monica 28+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
laura_dimitris spune:
Buna dimineata fetelor !
Vreau sa spun bun venit noilor fete: Andreea si RLC !! Andreea, vad ca esti din ploiesti, o sa nasti la maternitatea de acolo ?
Laurici, bine ca ai scapat de o noapte petrecuta in spital !
Nici eu nu am auzit niciodata de ADEPT... daca afli tu mai multe si este util..spune-ne si noua!
Angi, si eu am simptomele descrise de tine... cu burtica tare. Indiferent ce mananc... se umfla imediat si parca nu mai pot respira. Chiar citeam ieri ce minunata este luna a 6-a... ca scapi de greturi, de starea de somnolenta, ca burtica nu este asa de mare incat sa deranjeze... Nu este cazul meu
Eu nu am avut greturi, varsaturi si stare de somnolenta ... Acum insa... burtica este suficient de mare ca sa ma incomodeze
, somnolenta am la greu
, si mai fac de la mancare (din vina mea, este adevarat) si cate-o indigestie de am ajuns alaltaieri pentru prima data in sarcina asta la varsaturi
... Dar, vorba ta... bebelusii sa fie bine !!!
Irlandeza, eu zic sa stai linistita... ca si angi ca si tine si eu am burtica tare zi de zi si chiar mai pronuntat seara...
Despre gentuta de spital... nu am facut-o inca dar multumesc lui angi ca mi-a reamintit ce trebuie sa contina. Eu zic ca mai am timp pana in februarie. Cred ca la sfarsitul lui decembrie ma apuc de ea.
Darene, of, Doamne prin ce treci! Tin pumni stransi si ma rog la Dumnezeu sa-ti fie bine si tie si bebelusului !!!
Citind acum ce i s-a intamplat lui darene, mi-am amintit si de kossir... si de xeperienta lui ginger din italia, si mai povestea ceva o fata din Anglia.... Pentru prima data mi s-a parut ca este mai bine in romania din punctul acesta de vedere... Pai eu ma suparam ca stateam la urgenta 30 de minute .... Cred ca sunt totusi mai organizati astia in romania...
Laura
23+
beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
alina023 spune:
Buna dimineata zuze!!!
quote:
Originally posted by Ellenuta
alina,
banii ii platesti in 3 rate sau integral?
eu am contractele acasa, nu am apucat sa le citesc .. dar saptamana asta trebuie s-o facem!
pupi28+
http://www.flickr.com/photos/14096542@N05/
http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png
Elena, eu am ales varianta cu plata integrala. Asta ca sa scap de grija si sa mai tai ceva de pe lista. Exista, desigur si varianta cu plata in 3 rate, insa pe mine chiar nu ma avantajeaza.
Pupici!
Alina
31+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

Gina M spune:
darene - imi pare tare rau pentru ceea ce ti se intampla...Fugi la spital repejor si tine-ne in masura in care poti la curent.Ma rog pentru tine ca totul sa fie bine cu bebita si sa te reintorci cu vesti bune.
Sarcina mea este doar cu o zi mai mare ca a ta si sper, sa ajungem impreuna la termen cu bine si sa nastem copilasi plini de sanatate.
Pentru a-mi usura munca pe maine,dupa ce s-au culcat fetele m-am pus sa fac ghiveciul de legume iar acum astept sa-l scot de la cuptor.
Este deja ora 11:20 PM si cand oi termina si cu baita nu stiu! Cred ca-s buna de scarmanat oleaca sa ma lecuiesc dar, ce sa-i fac daca nu am ajutoare!
Va
si va doresc o zi binecuvantata de Dumnezeu.Sa aveti grija de voi si fie sa auzim numai de bine.
Gina.
My Baby Development
29+
Ellenuta spune:
Alina, multumesc mult! cred ca si noi vom merge pe aceeasi varianta, cu plata integrala.
darene, multa sanatate! Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine cu bebe.
raluca, bine ai venit printre zuze!
ereena, stiu ca stimulentul se da, nu stiu exact de unde il iei si ce hartii iti trebuie. voi intreba o colega care a ridicat recent stimulentul. cat despre salariul bonus .. depinde de politica firmei .. la noi, la privat nu se da, din pacate ..
fetelor, in ceea ce priveste bagajul de spital .. nu am luat nimic. mi-a cumparat mama doua camasi de noapte (cu nasturi in fata) si o pereche de slapi. abia de acum incolo sa incep sa strang .. poate ma apuca mai devreme. am inteles ca fetele se nasc mai devreme .. dar toate prietenele mele cu bb fetize au nascut la termen .. nici nu stiu ce sa mai spun ..
va pupacesc
28+ 
http://www.flickr.com/photos/14096542@N05/
http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png
alina023 spune:
Ooofff...Darene,
tinem pumnii sa fie totul bine cu bebe. Daca ti se recomanda sa stai in spital, este cel mai bine asa. Mai bine sa fii prevazatoare. Asteptam vesti de la tine.
Gina, somnic usor! 
Angi,
chiar ca esti harnicuta. Abia astept sa incep si eu sa fac bagajelul pentru spital. Doar ca deocamdatala mine in casa e mai bine sa nu aduc hainute de bebe si alte cele pentru ca in fiecare zi se presteaaza cel putin o activitate care face praf...mult
. Aseara erau doua echipe care se inghesuiau prin casa: cei care puneau termopanele si cei care schimbau instalatia de caldura. Iar eu si Luca printre ei....pana ne-a expediat consortul la film la cinema
. In seara asta ramanem cu o singura echipa...Doamne ajuta!
Laura-Ioana,
m-a ingrijorat mesajul tau. Nu stiu pe unde sa caut....ce problema ai??? Ma rog ca totul sa fie bine.
Laura_Dimitris,
si pe mine m-a cam incomodat burtica in luna a 6a insa din cam din saptamana 27-28 (culmea!) chiar daca burtica este mai mare, parca nu ma mai incomodeaza asa de tare. Singurele dezavantaje sunt arsurile si mersul care se ingreuneaza din ce in ce mai mult. Sigur ca nici eu nu sunt cu toate tziglele pe casa; aseara mancam nachos cu sos salsa iuteeee.....pai cum sa nu ai arsuri? ![]()
Pupici la burtici si Doamne ajuta!
Alina
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica in burtica 
alina023 spune:
Mi-am facut AMR-ul!!! 
Alina
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica in burtica 
AMR 9 saptamani!!!! 
lorena_andreianu spune:
Fetele, mie la testul O'Sullivan, pe nemancate ca asa e aici, dupa 50g glucoza, de la 0,84 a crescut la 1,13.
Iar contractiile dureroase nu sunt obligatorii cand e de nascut... La prima nastere m-am infiintat la 38 de sapt cu contractii nedureroase la fiecare 10 min si aveam dilatatie 4... Contractiile au devenit dureroase dupa ce mi-au rupt "apele", ca nu s-au rupt singure... nici dopul nu l-am pierdut dinainte, tot la spital l-am pierdut dupa tuseul vaginal. Aveti grija, ca nu e de glumit cu contractiile. Chiar si nedureroase pot fi periculoase.
Darene, Ginger, va tin pumnii si tineti-ne la curent. 
Bun venit noilor burtici. Fetele care se ocupa de lista va vor adauga.
Eu sunt tot hiauna. Cel mare e tot bolnav cu febra, cu tot tratamentul. Azi-noapte am facut drumuri-drumuri intre camera noastra si a lui, deci iar n-am dormit... 
Si in plus la noi mai si ploua! ![]()
O zi buna va doresc!
Mitza
cu bb2
si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 3 ani
laura_dimitris spune:
"Sigur ca nici eu nu sunt cu toate tziglele pe casa; aseara mancam nachos cu sos salsa iuteeee.....pai cum sa nu ai arsuri?"
Si eu sunt mare fan de mamaliga cu cartofi prajiti si mujdei de usturoi... De fapt, nu nu mai cartofi... orice dar cu mujdei sa fie... Si apoi, vorba ta... sa vezi arsuri pe stomacul meu ca sa nu mai pomenesc de hemoroizii reactivati.. cei aparuti la prima nastere![]()
Of, of cu poftele astea mai alina ....!!!
Cunosti cumva (sau voi fetelor, am intrebat-o in special pe alina pentru ca ea este vecina cu mine
) un instalator in zona militari... Am fost anuntata de vecina de la grsoniera pe care o am in spate la megaimage ca am inundat-o...
Se pare ca in baie la mine totul este ok dar poate ca este vorba de o teava in perete... Asta imi trebuia acum... Trebuie neaparat sa rezolv problema cat mai repede...
Si, in alta ordine de idei... amuitat sa-l intreb pe dr. meu cand trebuie sa fac urmatoarea ecografie. Vreau sa-mi fac programare la iosup astazi si nu stiu in ce saptamana este recomandat sa mai fac ecografie... Ma puteti ajuta voi? Este vorba cumva de saptamanile 32, 34 sau 36 ? Cand este mai bine sa o fac?
Laura
23+
beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003