Strumfi de iulie-august 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 5
burtika spune:
buna fetelor! ma inscriu si eu la cafeluta si la subiectul zilei, dormitul. bebelina mea doarme cu mine, e bine sau nu...nu stiu, dar asa dormim noi si tare ne mai place la amandoua! cand am venit din spital am pus-o in patutul pregatit pt ea, dar de cate ori se foia sau maraia, eu eram langa ea sa vad daca nu cumva s-a trezit si cum aveam o operatie cezariana si tocmai facusem furia laptelui de nici eu nu stiam ce ma doare mai tare, operatia .... sanii....mijlocul...fiecare ridicat din pat era un chin. si pentru ca o alaptam culcat, la un momentdat am renuntat sa o mai pun inapoi in patut dupa ce adormea. acum dormim amandoua fericite, ea cu nasul in tzitzi, din cand in cand mai deschide un ochi...se uita sa vada daca sunt langa ea...si adoarme la loc, iar mie imi este mult mai usor pt ca noaptea ea practic nu se trezeste, se foieste un pic cu capul dupa tzitzi eu o simt si o "servesc"...si dormim mai departe fericite iar ziua sunt fresh.tati nu o aude niciodata noaptea, crede ca nu se trezeste, desi este in aceeasi camera (garsoniera, din pacate ). cand nu se va mai trezi noaptea sa pape, am sa o pun la ea in patut.
fosta burtika actuala mamica de Iris Maria (28.07.07)
Joujou spune:
Salut strumfitelor! raportam a 4-a noapte cu somn linistit de 8 ore neintrerupte! Asadar, am spulberat zicala cu "minunea care tine doar 3 zile"!
O intrebare: la cate saptamani ale micutilor ati introdus sucul de fructe? Strumful meu are o luna si 3 saptamani si de 3 zile ii dau suc de mere, am inceput cu o linguritza in prima zi si azi ar trebui sa papam 4 dar ieri am observat ca a facut kaki un pic cam....imprastiat! La modul ca i-a iesit din pampers pe la spate de s-a mozolit, nu gluma! Doctoritza de familie mi-a zis sa incep sa-i dau de la 6 saptamani, dar mi-a fost teama. Acum am zis totusi sa-i dau, cat mai au taranii in piata. Voi cum ati procedat? Ce sa fac, sa-i mai dau? daca ii provoc, Doamne fereste, vreo diaree puternica?
www.flickr.com/photos/11754251@N05/?deleted=1275495243/" target="_blank">El e minunea noastra!
jadi spune:
Joujou, problema cu suculetul de la 6 saptamani s-a mai discutat pe aici. Poti citi in blogul comun una dintre pareri!
Deni & Vlad & Tudor
lorinaoo1 spune:
Fetita mea doarme in patutul ei noaptea si chiar si ziua. Azi s-a trezit la 6 si am luat-o in pat cu mine sa mai dorm un picut, asa ca pana la 8... Dar de adormit singura nici nu poate fi vorba. Acum suntem in perioada de scolit, drept pt care am cam lipsit de pe forum. Deocamdata, cu pasi de furnica si multe maraieli si plimbari prin camera si afara, am reusit 2 lucruri: sa o fac sa manance la 2 ore (nu la o ora ca inainte) si sa adoarma si fara san din pacate in brate si plimbata prin camera. Eu o alaptez tot la orizontala pe pat, ca la cat e de grea ma cocoseaza daca incerc sa o alaptez in brate
Mai nou, copila mea isi morfoleste limba in gurita, o molfaie numai in partea dreapta - oare ii iese vreu dintuc? Tot ce prinde trece si prin gurita ei si tot creste de nu prea mai are hainute de imbracat
Oana mersi de intrebare/ preocupare
Am vazut pozici super cu Matei, Bladut si Tudu, Anya si Arina
Pupici caldurosi suferinzilor de raceala sa treaca repede-repede.
Avem si noi ceva pozici noi aici (nu asa frumoase ca ale voastre, dar mai muncim )
Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)
liadorian spune:
quote:
Originally posted by Joujou
Salut strumfitelor! raportam a 4-a noapte cu somn linistit de 8 ore neintrerupte! Asadar, am spulberat zicala cu "minunea care tine doar 3 zile"!
O intrebare: la cate saptamani ale micutilor ati introdus sucul de fructe? Strumful meu are o luna si 3 saptamani si de 3 zile ii dau suc de mere, am inceput cu o linguritza in prima zi si azi ar trebui sa papam 4 dar ieri am observat ca a facut kaki un pic cam....imprastiat! La modul ca i-a iesit din pampers pe la spate de s-a mozolit, nu gluma! Doctoritza de familie mi-a zis sa incep sa-i dau de la 6 saptamani, dar mi-a fost teama. Acum am zis totusi sa-i dau, cat mai au taranii in piata. Voi cum ati procedat? Ce sa fac, sa-i mai dau? daca ii provoc, Doamne fereste, vreo diaree puternica?
www.flickr.com/photos/11754251@N05/?deleted=1275495243/" target="_blank">El e minunea noastra!
Noi n-am introdus inca sucuri de fructe, asteptam cumintzele sa treaca sase luni de alaptat exclusiv si apoi incepem diversificarea.
Madalina, Miruna a avut la nastere 3.300 kg, 50 de cm si Apgar 9. Nu mai stiu care sunt masurile ei fiindca pediatrul nostru ne-a cam neglijat in ultima vreme. Ce e sigur e ca poarta 56 la hainutze. De mancat, mananca numai laptic de la mine si speram sa tina minunea asta macar 6 luni. Orium, maine avem programare la un alt medic pediatru, sper sa fie o alegere mai buna decat prima...
Mami Lia si Miruna Demetra (8 august 2007)
lorinaoo1 spune:
Fetelor din Iasi, am auzit ca pe 25 e Baby Expo la noi. Asa o fi?
liadorian spune:
Lavinia, ce mi-au vazut ochii! O scumpa Lorinutza ta, mai ales poza in care sta pe burtica m-a topit toata. Doamne, ce-as pupaci-o un pic, noroc ca nu e aici aproape ca tare as mai fi inghesuit-o!!
jadi spune:
Lia nu cred ca este baby expo, o fi alta expozitie de copii!
Vezi www.babyexpo.ro/" target="_blank">http://www.babyexpo.ro/.
Deni & Vlad & Tudor
lorinaoo1 spune:
Apropo de diversificare, eu am auzit 2 pareri. Una, cea stiuta (la care ader si eu) conform careia e bine sa se introduca hrana solida, respectiv sucuri, de la 6 luni; alta cf careia se indica introducerea sucurilor mai devreme, pt ca asa accepta mai usor un element nou, mai tarziu va fi mai greu... La 6 luni va spun si eu ce reactie va avea fata mea cand i-oi da suc de mere. Pana atunci nici suzy si nici bibe nu va avea (ca nu le vrea ).
liadorian spune:
Fetelor,ce s-a intamplat cu blogul nostru? Mie imi apare gol, fara nicio postare... Trebuie sa ma loghez ca sa-l pot citi?