Mamici Noiembrie-Decembrie 2007(98)
Raspunsuri - Pagina 5
Vasari spune:
Buna tuturor! Eu am avut un chef de zile mari de vorba :(, cred ca e perioada pregatitoare :P.
bb, iti urez intalnire placuta cu mama ta, cred ca e tare frumos sa va revedeti dupa atata timp!
RGE, nu trebuie sa te sperii, trece si streptococul asta. Te-ai gandit sa-ti refaci analiza totusi? Ma gandesc la ce am patit eu cu listeria, m-am speriat degeaba! Mai sunt si laboratoare incompetente sau pur si simplu incurcaturi. Mie dupa greseala aia mi-au iesit toate analizele super! Parca si-au luat revansa. Vineri mi-am luat toate rezultatele: secretie, sumar urina, urocultura si cultura de col. Totul a fost ok, dar dr mi-a dat saptamana trecuta, pana sa aflu rezultatele, augmentin 5 zile (mi-a zis ca mi-ar fi dat indiferent de rez) si acum niste ovule mixte - pt 10 zile. Joi intru in saptamana 39, deci nu cred ca mai refac vreo analiza.
Azi stiu ca o sa merg la ccea ce va fi ultima ecografie.
Oricum, multa sanatate! Sper sa treaca in timp util!
37+
dany26 spune:
fetelor oare cat rau ii face lui bb daca plangem....ca eu in ultimele zile am tras 2 ture de plans f "cu foc" de la mici contraziceri cu mama deci nu certuri grave...Or fi hormonii de vina....
34+ ANDREI
AMR 4 Saptamani!!!Doamne ajuta!
calatoare spune:
Salutare mamici!
Vin cu vesti nu prea bune despre mine. Am stat in spital de joi pana ieri seara pentru ca miercuri seara am avut contractii dureroase si am fost la control. Colul meu e de juma de cm si pot naste oricand. N-am vrut sa raman in spital atunci si m-am dus a doua zi de dimineata. Mi-au facut injectii cu no spa, scobutil si diazepam si perfuzii cu gynipral. Asta nu e o problema in afara faptului ca ma doare fundul de mor. Insa am fost cazata ca sa zic asa in sala de travaliu si am asistat la 4 nasteri. O sa raman cu sechele pe viata, chiar daca am o nastere la activ ce am putut sa vad.........m-a socat. O tipa a tipat de a speriat pe toata lumea si nu ca durerile o terminau ci pentru ca asa a vrut ea sa tipe dar asta am aflat-o dupa ce a nascut. O alta pierduse apa dar colul era destul de lung si de rigid iar contractiile erau dureroase si uite asa a stat langa mine de la 11 seara pana la 6 dimineata cand dr au hotarat sa-i faca epidurala pe o dilatatie de 2 cm. Era prea obosita si dr a decis ca e cazul sa nu se mai chinuie. Dar eu am stat langa ea 7 ore si nu stiam ce sa-i fac, cum sa-i alin durerile. De celelalte 2 nasteri nu va mai povestesc ca sa nu va sochez prea tare.
Am cerut sa ma intorc acasa ca altfel cedam psihic. Maine fac 35 de saptamani, iar daca Dumnezeu vrea sa nasc, nasc, daca nu, nu si basta. Nu-mi mai fac probleme.
pufulet74 spune:
Dany, eu zic ca e bine pentru ca exteriorizezi, decit sa tii in tine si sa nu poti dormi noptile, mai bine iti manifesti emotiile...
Acuma ideal ar fi sa avem cit mai putine emotii negative, dar mai ales in sarcina e cam greu ...
------------------------
Flory 36+ Joshua Raphael
AMR 4 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
Vasari spune:
dany, si au am avut cateva zile asemanatoare :(
Imi dau seama ca sunt de vina hormonii, pt ca ziua sunt foarte vesela, ma intalnesc cu prieteni, ne plimbam, iar seara ma apuca o tristete de nu mai stiu ce sa fac. Doar aseara am scapat... Gasisem si un mod sa descriu cum ma simteam - "nu mai am chef nici sa nasc"
37+
Vasari spune:
calatoare, imi pare foarte rau ca ai trecut prin asta :(
Si pe mine m-a impresionat, cu toate ca doar am citit. La ce spital ai fost?? Eu imi imaginez ca o sa fie usor ca sa ma anestezieze evenimentul surpriza!
Eu zic ca e mai important confortul psihic decat plusul adus de un "tratament" la spital.
37+
RGE spune:
...ma doare capul de nu mai pot...am citit o gramada de dracovenii pe net..nu mai suport.....ma gandesc cu groaza la branula aia...doare??
ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ IN SAPTAMANA 39!!
7 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
darleena spune:
Gata, am venit de la eco....sunt asa de fericita ca imi vine sa plang
Bebelina mea a crescut, adik se dezvolta, desi in ritmul ei, dar important e ca se hraneste si creste, deci totul e ok.
I-a crescut capsorul si mai ales picioarele...doctorul a zis ca o fac fotomodel ca o sa aiba picioarele lungi
Colul mi s-a scurtat, de la 3.8 sapt trecuta la 3.1 acum. Mi s=a spus ca in ritmul asta nu ajung la cezariana si ca bebelina se pregateste....abia astept !!!
Multumesc tuturor fetelor pentru incurajari ...DD a tinut cu noi!
36+ si baby Kara
AMR 4 saptamani
Ank83 spune:
RGE si eu am patit sa imi iasa infectie in urina... dar doctorita mea a insistat sa refacem analiza.. pt ca aveam o infectie vaginala... o mica ciupercuta..zicea ea si sa nu se traga de acolo.M-a pus sa fac pisi asa...primul jet in wc, al doilea in sticla, si al treilea din nou in WC.Si atunci nu a mai iesit nimic.Probabil ca a fost de la scurgerea vaginala, se prelinsese ceva .
Ank 39
Raul
AMR = o saptamana de stat in burtan !!!
====================================
Finish line
Ank83 spune:
darleena... ... ma bucur de vestile bune despre Kara
Ank 39
Raul
AMR = o saptamana de stat in burtan !!!
====================================
Finish line