Mamici Noiembrie-Decembrie 2007(98)
Raspunsuri - Pagina 6
RGE spune:
ANK83 la infectei urinara ma asteptam pentru ca o simt ...eu am mai avut si o simt imediat insa nu ma asteptam sa am infectei cu strep.B si in urina si in col...
DARLEENA FELICITARI!! sa fiti sanatoase si sa ajungeti cu bine la termen!!
..fetelor eu cred ca ma programez la cezariana.
darleena spune:
Multumesc inca o data fetelor
Roxana imi pare rau pentru infectie. Poate cine stie, sa mai repeti analiza? sau poate se duce pana iese George.
Apropo de termen, doctorul mi-a zis ca dpdv medical, Kara ar trebui sa mai stea 9 zile si dupa aia sunt la termen, asa ca mai e putin. 9 zile eu zic ca mai sta.
36+ si baby Kara
AMR 4 saptamani
Ank83 spune:
RGE si eu cred ca ar fi mai bine sa faci cezariana... e cam tarziu parca sa ai timp sa tratezi infectia ... si decta sa ia piticul ceva.... mai bine nu risti nimic ... mie analiza decol mi-a iesit buna, doar porcaria aia de infectie vaginala ma enerva... dar a trecut cu ovule.
Am ceva contractii dar fara dureri... si imi simt puiul parca tot mai jos.Uneori am impresia ca isi scoate mana pe fofo afara ... ca ma si sperii
Ank 39
Raul
AMR = o saptamana de stat in burtan !!!
====================================
Finish line
darleena spune:
Roxana dar doctorul ce a zis in legatura cu nasterea in conditiile date?
36+ si baby Kara
AMR 4 saptamani
kitzy spune:
Mihuta, RGE, va multumesc nult.
Branula nu doare, e o simpla intepatura, acul se scoate si ramane inauntru numai un tubuletz de plastic.
12+
alfa_anca spune:
quote:
Originally posted by roxana78
Dr. Costeschi Nicoleta, Spitalul Sf.Imparati Constantin si Elena
DN 09.04.1978,UM 28.02.2007,DPN 05.12.2007 Diana Andreea
roro
Roxana BINE AI VENIT alaruti de noi. Scrie mai repede 10 mesaje pt ca altfel mesajele tale sunt moderate si se pierd si nu mai sunt vazute. Te asteptam cu drag si te trec acuma in listutza.
Danuka iti urez si tie BUN VENIT alaturi de noi si sarcina usoara in continuare.
Vali pupam si noi si mamica si bebelina.
Eu am terminat in sfarsit de calcat hainute de papusi . sunt asa dragalase. Acuma mai tb sa le pun in sifonier sau in bagaj, depinde de destinatie si sa definitivez bagajul.
Va pup.
Anca 37+ Elena
poze
alfa_anca spune:
Intrebare : bea cineva ceaiul de frunza de zmeur? Ca acuma mi-am luat si eu si as vrea sa incep sa beau dar nu stiu cum ar tb pregatit si cat sa beau pe zi.
Anca 37+ Elena
poze
vali_delide spune:
Ne-am schimbat semnatura si ne ducem in patut, ca mor de durere de spate...sa aveti o seara frumoasa.
Pupici la toate mamicile si toti bebelusii
Valentina 32+ Cristina Stefania
noi doi
printesa
RGE spune:
KITZY multumesc din suflet...am uitat sa intreb daca doare penicilina
DARLEENA, ANK83...doctora nu mi-a recomandat nimic pentru ca stia ca sunt total contra cezarienei ...stiu sigura ca daca as intreba-o in conditiile date m-ar programa imediat la cezariana..este genul ed dr care merge pe sanatatea mamei si a beblusului nu neaparat pe nasterea naturala ca asa a lasat Dumnezeu....bacteria asta am inteles ca este fiziologica si ca mnai toata lumea o are ...timp ar mai fi sa scap de ea nu asta e problema..problema este ca si in timpul treavaliului ar trebui sa imi puna iar branula cu antibiotic ca nu se stie niciodata ..am citit pe net despre mamici care nu s-au tratat canu au mai avut timp si bebelusii nu au avut nimic insa eu nu vreau sa risc..in toate cartile pe care le am scrie clar ca este periculoasa si ca poate provoca meningita sau pneumonie...eram prea suparata astazi ca sa mai reactionez si sa vorbesc cu doctora dar maine cred ca o sun si o intreb ce-mi recomanda..nu vreau sa risc absolut deloc pentru bebe ...el e cel mai important!!
ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ IN SAPTAMANA 39!!
7 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
Roxxy80 spune:
Salutare. Ce mai fac, burticile? Eu nu am o stare psihica prea buna. Sotul meu nu a venit inca din delegatie. E plecat deja de o saptamana si un pic. Mor de singuratate. Niciodata nu am stat atat de mult fara el. Singurul lucru bun care mi s-a intamplat este ca tati i-a cumparat carut lui Matei: de la Hauck, modelul Miami. este atat de frumos si are culorile pe care mi le-am dorit: rosu, bej si negru. de abia astept sa vina acasa.
Nu am mai avut chef nici de DC, nici de ai mei, de nimeni. Azi-noapte Matei a fost f agitat. S-a miscat toata noaptea.
Dany26, si mie imi vine sa plang din orice. Ca sa nu-ti mai spun ca am devenit o nesuferita fata de ai mei.
Anca[b/], as vrea sa stiu si eu de cand ar trebui sa beau ceai de frunza de zmeur si cam ce cantitate. Poate stie vreo burtica ca sa ne lumineze si pe noi.
Roxana, eu zic sa optezi pentru cezariana. Cred ca ar fi mai sigur pt George ca sa nu ia respectivul streptococ. Sau mai repeta analizele. Poate a fost o greseala de laborator.
[b]AncaD, tinem pumnii sa mai stea Maria putin la caldurica.
Roxxy 32+Matei
_
AMR 8 SAPTAMANI