Mamici Noiembrie-Decembrie 2007(98)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

vali iti dau si tiie 2-3 proaspeti...
dana poti sa iei linistita progesteron acum, in faza asta .. poate pana la 16 sapt.... ca teoretic placenta intra in functiune la 12, dar practic nu se stie! Ideea e ca atunci cand il intrerupi s-o faci treptat, adica prin diminuarea dozei si nu renuntarea dintr-o data! Ce am scris eu se referea, repet la doze mari si la sarcini inaintate... eu si acum fc progesteron saptamanal!
ramo multumim!
bb somnic pufos!
rge si voua un nani linistit!
ancuta chiar crezi ca ne ajung 22 la 100 de fete.. eu zic ca nu

PUSSI 31+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 6 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ANCA acum am o cutie cu 15 capsule....dar fiecare capsula are 200 mg de progesteron...........cumnata imi aduce 3 cutii de Utrogestan......deci mi-ar ajunge pana ......pe 11 decembrie...dupa cum am socotit eu.....si as avea atunci.....aproape 12 saptamani. pana atunci vad eu cum mai fac rost....ma mai duc aici pe la farmacii.....oricum principiul activ e acelasi: progesteron......schimba doar numele comercial.....

Dana

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Dana daca ajungi de sarbatori acasa iti mai iei de aici.Lasa ca de data asta o sa fie totul bine.

anca 36+

Maria
poze

AMR MAXIM 23 DE ZILE!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ANCA stiu ca va fi bine......din pacate nu ajung acasa de sarbatori.....[q]

Dana

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Gata, m-am intors si de la serviciu. Rezolvat problema, facut un contract...foarte productiva sunt . Chiar radeam cu sotul, ca trebuie sa-mi fac si eu timp intr-una din zilele astea sa nasc, ca toata lumea vad ca uita ca mai am de livrat si un bb.

Kiva uite asta este www.clip-trade.ro/contact.php" target="_blank">situlcelor de la Graco. Poate afli mai multe despre ce te intereseaza.

Anca nu stiu ce sa zic cu ecografia facuta. Oricum la varste asa de mari de sarcina nu mai sunt datele exacte, asa ca de aia doctorii se iau dupa primele ecografii si dupa UM.
Eu fiind patita, nu imi mai vine sa rad cand aud de date mai tarzii. De exemplu mie mi s-a spus la ecografia de saptamana trecuta ca trebuie sa nasc pe 22.11. si asta in functie de masuratori, pentru ca Kara este mai mica.
Important este sa se dezvolte bine, ca 40 de sapt le faci tot atunci cand ai data calculata dupa UM.

BB vroiam sa-ti zic ceva dar am uitat ...revin cand imi aduc aminte, hihih.

Victo eu am luat calciu timp de 10 zile, cate 2/zi. Doctorul mi le-a recomandat, zice el, pentru evitarea rahitismului la bb.
L-am intrebat daca e adevarat ca administrarea de calciu in sarcina produce contractii si mi-a zis ca doar in cantitati mari.

Creem condoleante, imi pare rau pentru pierderea ta

Dany ce saltelute ai gasit? Vreau si eu idei, ca nu stiu unde as putea sa ma duc sa ma uit.

36+ si baby Kara

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Erika ce putin mai e.
Deci saptamana viitoare se da drumul la bebelusi

36+ si baby Kara

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Unde ati disparut? sa nu-mi ziceti ca dormiti?

Fetili cu fete...voi le puneti cercei din maternitate? Ca eu asa ma gandeam, sa scap de o grija, insa nu stiu ce fel de cercei trebuie sa-i iau.

36+ si baby Kara

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Eu in maternitate ii pun cerceii .

anca 36+

Maria
poze

AMR MAXIM 23 DE ZILE!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Si ce fel de cercei ii iei? Din aia speciali pentru copii?

36+ si baby Kara

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

darleena in carrefour de ex aveau 3 tipuri de saltele: din spuma ,din cocos si inca una cam moale

in leg cu cerceii au discutat fetele mai demult ca ii pun din maternitate...

34+ ANDREI

AMR 4 Saptamani!!!Doamne ajuta!

Mergi la inceput