Mamici Noiembrie-Decembrie 2007(98)
Raspunsuri - Pagina 19
RGE spune:
BB YASMI..impacare sufleteasca si liniste in casa..si eu am visat noptile trecute si m-am interesat..sti care e chjestia marfa ca de la visul cu mireasa nu mai am vise din alea nenorocite ..chiar nu am mai visat deloc ca inainte de sarcina...probabil ca hormonii sunt concentrati acum asupra nascarei nu ne mai terorizeaza pe noi.
ROXANA
cu "ursuletz"
GEORGE IONUTZ IN SAPTAMANA 39!!
7 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
danangie spune:
AAa deci asa stau treburile.....ANCA da in ziua a 21-a aveam 14. Limitele erau intre 3 si 25. Deci e destul de mic nu??? BB m-ai mai linistit putin. Da am sa iau pentru ca nu ma pot lasa pe mana dobitocilor astia!!! I-am zis sa-mi dea preventiv!! Nuuuuuuu
Multumesc fetelor...ok....am sa continuu sa-l iau....
Dana
mult asteptat
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by RGE
BB YASMI..impacare sufleteasca si liniste in casa..si eu am visat noptile trecute si m-am interesat..sti care e chjestia marfa ca de la visul cu mireasa nu mai am vise din alea nenorocite ..chiar nu am mai visat deloc ca inainte de sarcina...probabil ca hormonii sunt concentrati acum asupra nascarei nu ne mai terorizeaza pe noi.
ROXANAcu "ursuletz"
"Doamne ajuta-ne!!"
rox ms.
am visat toata noaptea ca sotzu' "saliva" dupa o mireasa sexxy rau, cu rochie scurta jartiera si sutien....
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
37+ si bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 1-2 sapt!!!!

vali_delide spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Vali stai la rand ca baietii se refac repede si fac fata la toata odiseea
anca36+
Maria
poze
AMR MAXIM 23 DE ZILE!!!!!!!!!
Bine, ma, stau la rand
, dar nu-i obositi voi prea tare...ca pana ne vine noua randul, voi ii stoarceti...de puteri!!!Valentina
32+
Cristina Stefania
noi doi
printesa
RGE spune:
..fetelor trebuie sa ne acordam chitarile si vocile..pe 23 avem doua cezariene!!

..sa o treceti si pe ERIKA!
ROXANA
cu "ursuletz"
"Doamne ajuta-ne!!"
bb_yasmi spune:
eu va pup dragele mele!!!merg sa ma pun un pic in pat, apoi baita si la 17 plecam la dr!!!!
pusi multi si dulci de la Yasmi!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
37+ si bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 1-2 sapt!!!!

RGE spune:
somnic usor BB si Yasmi!
..ma bag si eu la patut incerc sa citesc ceva poate adorm ca azi-noapte nu am putut ..pupici
ROXANA
cu "ursuletz"
"Doamne ajuta-ne!!"
vali_delide spune:
Somn usor, fetelor...ne ducem si noi in patut, mi-e frig si somn, ca noaptea noi avem treaba, bantuim prin casa din cauza arsurilor
Valentina
32+
Cristina Stefania
noi doi
printesa
Victo spune:
Ramo...eu abia in 1 nov. m-am programat la epilat..:)sa faca bine asta micu sa stea acolo, cum poate.
incepe si pe la mine pe aici sa mai arate cumva casa, acu ca a venit si soacra..e mai curatel..se imputineaza si vrafu de rufe de calcat...
incet incet incep sa vina si mesterii pe la casa noua..deocamdata tot cu vazutul..![]()
pussi..ce sa zic..iau si eu rennie-ul ala macar pt Ca si Mg..:):)
tre sa ma duc la dr de fam sa "cersesc" o reteta..ma enerveaza ca are impresia ca am nu stiu cati bani si ca n-am nevoie..da io-te ca n-am chef sa dau 600 mii pe fier si elevit..na..
BB, tu pana la urma ai mai luat calciul ala? eu n-am facut in sarcina decat o tura de calciu.
37+
piticul Stefanut
AMR 3 SAPT