Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (94)
Raspunsuri - Pagina 10
flore26 spune:
Deci, sa nu se inteleaga mai gresit decat se inteleg , inca nu m/am reapucat , astept totusi sa o intarc...oricum, DIANOCICA ,tot nu pot sta cu dmic, pentru ca stau langa tine sa inspir fumul de la tigara ta, si sa/i fac pofta la CHINICO.
YAGMUR te astept cu drag MIKI, ASIZA, TEUTZFLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 10
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
dianocica spune:
flored s a culcat. mergem?
se uita la mine, pune o mana si trage maioul in jos, se uita bine, ocheste o tz, pune mana si o scoate afara. apoi savureaza . am pus o....
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
flore26 spune:
Sarbatoritilor de azi, in frunte cu printzesuca mea
FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 10
flore26 spune:
quote:Si Alessia doarme...la fix . Eu am facut cafeaua...tu vi cu tigarile, ca nu tin in casa, sa nu fiu tentata
Originally posted by dianocica
flored s a culcat. mergem?
se uita la mine, pune o mana si trage maioul in jos, se uita bine, ocheste o tz, pune mana si o scoate afara. apoi savureaza . am pus o....
diana si david 03.12.06
LUNA 10
flore26 spune:
Am uitat sa ma laud... off topic... a fost arhitecta sa vada casa, si sa faca proiectul pentru mansarda. Sunt foarte fericita, deocamdata, pentru ca, se pare ca vom avea sus 2 dormitoare, un dressing si baie. Vestea mai putin buna e ca s/ar putea sa ne apucam de abia din februarie . Asta este...vom vedea...pana la urma bine ca va avea si Alessia camera ei, si noi putina intimitate
LUNA 10
asiza spune:
'neata!
Ktrinel, Dana e bine...i-a explodat burtica lately...e in 5 luni deja...sper ca maine sa aflam si ce se ascunde in burtica ...Deocamdata si-au amanat plecarea, vrea sa nasca aici! ...cam atat...pupici...
Yagmur, doar de la dinti n-ar trebui sa vomite!...sper ca nu v-a prins si pe voi vreo boala...sa ne tii la curent!
Dbunny, vazut xxx-su' ...
Shoshika, stiam ca tre sa-ti spun ceva, da' nu mai stiam ce . Referitor la decalotare...io nush ce-i frenezia asta nationala cu decalotarea!!! Ba am mai fost prinsi in ea si noi, cand era Denis mai mic si tare rau imi pare caci, decalotandu-l, am fortat, si asta a dus la fimoza lui...momentan nu mai umblu acolo, spal doar zona si gata...oricum tare mi-e teama ca tot la operatie vom ajunge. Noi am fost si la chirurgie infantila cu el. Medicul mi-a spus ca intr-adevar are fimoza, dar nu l-am lasat sa-i faca nimic. Ba mai mult, el mi-a spus sa nu ma stresez ca pana la 2 ani e timp destul...Asa ca, nu ma stresez deloc...nu cred ca vit. A va rezolva problema...Sigur ca chestiunea e mult mai complexa, dar am scris si eu ce mi-a venit in minte at a first glance...
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
roana spune:
La multi ani fulguletilor care astazi serbeaza mai multe luni.
Apropo de ce zicea Flore?
cate dintre voi v-ati reapucat de fumat? sau cate vreti sa va reapucati?
Eu am fumat inainte, dar nu mai fumez si nici nu mai vreau sa o fac. cred ca nu as putea sa fumez langa puiul meu sau sa miros a fum. asta pentru el. ca eu cred ca daca as fuma o tigara nu m-am mai opri.. dar prefer sa nu ma gandesc si sa nu ma reapuc.
va pupicesc
Lavinia_P spune:
LA MULTI ANI ALESSIA!
SA CRESTI MARE SI FRUMOASA!
Si noi am terminat cu tzatzul .. (stiu pe cineva cu d care sigur incrunta din sprancene)...dar:
1.doarme mult mai bine.. chiar si 6 ore legate .. ce bine e!
2. cand mi-am extras maseaua si sanul s-a umflat am scos cu pompa..cu chiu cu vai, 60 ml.. deci nu mai avea cine stie ce de papa..
3. am reusit 10 luni.. e totusi ceva..
minunea mea
dianocica spune:
lavinia hai mai ca nu m am incruntat...bai nene, io sunt spaima forumului... cand am auzit o si pe laura cu ce voce calma am...sa pic...ma si vedeai tragandu te de urechi, huh? nu s asa rea cum par. sau, ma rog..nu mereu felicitari pe mersul lui mihaita
diana si david 03.12.06
Raluca_u spune:
buna fetelor
nu am reusit sa citesc nimic nimic de mai bine de o sapt. am intrat totusi sa va salut si sa va spun ca imi e tare dor de voi si de pitici.
noi suntem relativ bine. adina doarmea tare agitata de vreo 3 nopti, adica se trezea des si nu adormea ci incepea sa se joace, sa vb, de toate mai putin nani desi ii era tare somn. noi am zis ca o fi vreo etapa si asta.
aseara am fost la un control de rutina la doctor, programat de acum 2 sapt si surpriza, adina avea urechiusa dreapta putin rosie spre exterior. dr spune ca inca nu o durea dar cu siguranta simtea din cand in cand un discomfort. bine ca nu a ajuns sa se complice treaba. aseara i-am pus picaturile data si adina s-a trezit doar la 5 azi dimineata.
trebuie sa fug.
va pup
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.