Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (94)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Deci, sa nu se inteleaga mai gresit decat se inteleg , inca nu m/am reapucat , astept totusi sa o intarc...oricum, DIANOCICA ,tot nu pot sta cu dmic, pentru ca stau langa tine sa inspir fumul de la tigara ta, si sa/i fac pofta la CHINICO.

YAGMUR te astept cu drag
MIKI, ASIZA, TEUTZ

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 10
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

flored s a culcat. mergem?

se uita la mine, pune o mana si trage maioul in jos, se uita bine, ocheste o tz, pune mana si o scoate afara. apoi savureaza . am pus o....

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Sarbatoritilor de azi, in frunte cu printzesuca mea

LUNA 10

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

flored s a culcat. mergem?

se uita la mine, pune o mana si trage maioul in jos, se uita bine, ocheste o tz, pune mana si o scoate afara. apoi savureaza . am pus o....

diana si david 03.12.06

Si Alessia doarme...la fix . Eu am facut cafeaua...tu vi cu tigarile, ca nu tin in casa, sa nu fiu tentata

LUNA 10

Mergi la inceput

Am uitat sa ma laud... off topic... a fost arhitecta sa vada casa, si sa faca proiectul pentru mansarda. Sunt foarte fericita, deocamdata, pentru ca, se pare ca vom avea sus 2 dormitoare, un dressing si baie. Vestea mai putin buna e ca s/ar putea sa ne apucam de abia din februarie . Asta este...vom vedea...pana la urma bine ca va avea si Alessia camera ei, si noi putina intimitate

LUNA 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

'neata!

Ktrinel, Dana e bine...i-a explodat burtica lately...e in 5 luni deja...sper ca maine sa aflam si ce se ascunde in burtica ...Deocamdata si-au amanat plecarea, vrea sa nasca aici! ...cam atat...pupici...
Yagmur, doar de la dinti n-ar trebui sa vomite!...sper ca nu v-a prins si pe voi vreo boala...sa ne tii la curent!
Dbunny, vazut xxx-su' ...
Shoshika, stiam ca tre sa-ti spun ceva, da' nu mai stiam ce . Referitor la decalotare...io nush ce-i frenezia asta nationala cu decalotarea!!! Ba am mai fost prinsi in ea si noi, cand era Denis mai mic si tare rau imi pare caci, decalotandu-l, am fortat, si asta a dus la fimoza lui...momentan nu mai umblu acolo, spal doar zona si gata...oricum tare mi-e teama ca tot la operatie vom ajunge. Noi am fost si la chirurgie infantila cu el. Medicul mi-a spus ca intr-adevar are fimoza, dar nu l-am lasat sa-i faca nimic. Ba mai mult, el mi-a spus sa nu ma stresez ca pana la 2 ani e timp destul...Asa ca, nu ma stresez deloc...nu cred ca vit. A va rezolva problema...Sigur ca chestiunea e mult mai complexa, dar am scris si eu ce mi-a venit in minte at a first glance...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

La multi ani fulguletilor care astazi serbeaza mai multe luni.

Apropo de ce zicea Flore?
cate dintre voi v-ati reapucat de fumat? sau cate vreti sa va reapucati?

Eu am fumat inainte, dar nu mai fumez si nici nu mai vreau sa o fac. cred ca nu as putea sa fumez langa puiul meu sau sa miros a fum. asta pentru el. ca eu cred ca daca as fuma o tigara nu m-am mai opri.. dar prefer sa nu ma gandesc si sa nu ma reapuc.

va pupicesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

LA MULTI ANI ALESSIA!

SA CRESTI MARE SI FRUMOASA!

Si noi am terminat cu tzatzul .. (stiu pe cineva cu d care sigur incrunta din sprancene)...dar:

1.doarme mult mai bine.. chiar si 6 ore legate .. ce bine e!
2. cand mi-am extras maseaua si sanul s-a umflat am scos cu pompa..cu chiu cu vai, 60 ml.. deci nu mai avea cine stie ce de papa..
3. am reusit 10 luni.. e totusi ceva..

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

lavinia hai mai ca nu m am incruntat...bai nene, io sunt spaima forumului... cand am auzit o si pe laura cu ce voce calma am...sa pic...ma si vedeai tragandu te de urechi, huh? nu s asa rea cum par. sau, ma rog..nu mereu felicitari pe mersul lui mihaita

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

buna fetelor

nu am reusit sa citesc nimic nimic de mai bine de o sapt. am intrat totusi sa va salut si sa va spun ca imi e tare dor de voi si de pitici.
noi suntem relativ bine. adina doarmea tare agitata de vreo 3 nopti, adica se trezea des si nu adormea ci incepea sa se joace, sa vb, de toate mai putin nani desi ii era tare somn. noi am zis ca o fi vreo etapa si asta.
aseara am fost la un control de rutina la doctor, programat de acum 2 sapt si surpriza, adina avea urechiusa dreapta putin rosie spre exterior. dr spune ca inca nu o durea dar cu siguranta simtea din cand in cand un discomfort. bine ca nu a ajuns sa se complice treaba. aseara i-am pus picaturile data si adina s-a trezit doar la 5 azi dimineata.

trebuie sa fug.

va pup

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput