Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (94)
Raspunsuri - Pagina 11
Lavinia_P spune:
Asiza,Dayanara,
Eu dupa cate am inteles de la pediatra mea, fimoza au toti baieteii la nastere si pana la 2 ani se mareste gaurica aia... Ghinionul e ca ,la unii e ca se micsoreaza si atunci e necesara interventia.
La noi,s-a marit asa,intr-o zi ,cand a fost si foarte inflamat si rosu,am dat cu rivanol si a trecut.
O sa fie bine si la Denis.
Eu mai mult de spalat cu apa nu am facut.
Dandusa,
Superba Crinuta... imi place culoarea aia mov de morr... felicitari pt style si pt felul in care o pozezi.. Mi-a placut mai mult decat cu palariuta.
minunea mea
Lavinia_P spune:
quote:
Originally posted by dianocica
lavinia hai mai ca nu m am incruntat...bai nene, io sunt spaima forumului... cand am auzit o si pe laura cu ce voce calma am...sa pic...ma si vedeai tragandu te de urechi, huh? nu s asa rea cum par. sau, ma rog..nu mereu felicitari pe mersul lui mihaita
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
Stiu ca sustii puternic alaptatul si ai toata admiratia mea pt asta!
La asta m-am gandit ..
Poze mai noi cu noi
minunea mea
asiza spune:
Lavinia, am mai intrebat de vreo 2 ori si mai intreb o data: Ce presupune interventia la inimioara? Cand vi s-a recomandat s-o faceti?
Roana, eu m-am reapucat de fumat, dupa 1 an si 3 luni...tu nici sa nu te apuci daca poti!...cat despre poze, hai ca nu dureaza asa mult sa le descarci...mai mult dureaza sa le incarci, dar daca ne iubesti, faci un efort ...deci asteptam cu sufletu' la gura (ca nu scapi)...
offtopic: Stiti cumva ce trebuie sa fac pentru prevenirea varicelor? Caci posed vene care ar cam da in varice mai tarziu si zau ca ma sperie treaba asta!
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
roana spune:
Promit ca maine pun poze. nu vreau sa scap. problema e ca nu prea stiu cum sa o fac. dar gasesc io....
nu am asa multe poze ca mai mult am filmat, dar... cateva tot sunt.
A fost frumos.
va pup
dayanara spune:
eu niciodata n.am stiut ce si cum e cu decalotarea, nu am facut nimic in sensul asta cand il spal, la revizia tehnica de 1 an o sa intreb doctorul, tot citind despre asta am inceput sa ma ingrijorez
kikineata nu pot sa.ti dau mesaj privat , despre aia cu regimul, cred ca tre sa activezi ceva pe acolo sa poti primi mesaje
ivan si dayanara
desiree spune:
quote:
Originally posted by dianocica
flored s a culcat. mergem?
se uita la mine, pune o mana si trage maioul in jos, se uita bine, ocheste o tz, pune mana si o scoate afara. apoi savureaza . am pus o....
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
si la noi e cam la fel: baga mana si o scoate apoi o bate sa cada sutienu de pe ea...si se enerveaza ca nu ii reuseste si urla..si i-o arat si incepe sa rada cu hohote..am pus-o idem..o sa alaptam pana la majorat...
bueeeyyyy, iar ati inceput cu tigarile? ptiu, mama lor de tzigari ca numa bani arsi aiurea si miros puturos de gura! na, ca v-am facut-o altadata sa va fie mila de o biata "nefumatoare" de o saptamana!pentru dianocica, flore, etc!
adineaori m-a palit o durere naspa de cap si nu stiam ce am! am descoperit cafeaua intacta pe aragaz! am facut-o constiincios ca in fiecare dimineata ( e deja reflex la mine)......da am uitat s-o beau.... cool, nu?
mutzam pentru raspunsurile ref la consistenta mancarii..constat ca mai toata lumea da mancarea mai mult pasta...deci nu sunt singura..Octavian intr-adevar prefera mancarea mai curgatoare din cauza ca el a papat-o mult timp din bibe..da ne revenim noi..papa si bucati de paine, fructe, biscuite, banana o mananca direct din coaja...
vreau sa se faca bine Cristinel mititelul si sa vina Donia mai repede cu tonul ala al ei jovial si optimist!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
Lavinia_P spune:
Inca unul si ma duc:
Asiza,
Trebuie dilatata artera pulmonara ,la nivelul valvelor,care stau incalecate..
Preliminar ne trebuie o consultatie cu cateter la Tg.Mures si ei vor stabili felul interventiei.
Nu stiu cum poti preveni varicele,dar stiu ca acum se pot opera foarte usor..fara internare..cu laser ceva.
Cand sta in picioare si face un partz se tot uita in jur pe jos sa vada ce e...
minunea mea
aka spune:
Alessia
Matei, Alexandra, Sara, Zara, Maya, Andrei si Ana Maria
Flore o gura de cafea si pt mine .
s-a trezit azi noapte pe la 4 si i-am dat tz. a supt vreo juma de ora cred. cum o scoteam din gura se punea pe tipat. daca lasam tricoul in jos o cauta...asa ca m-am intors cu spatele si am scapat de urmaritoare. s-a lasat cu tipete vreo 10 minute, dupa care a adormit.
sanatate multa fulguletilor bolnaviori .
Monica de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru inima Soniei
bebinuta spune:
Dupa ce am inchis calculatorul, mi-am adus aminte si de pozele Alessiei de Adinazot, frumoasa domnisoara.
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
marani spune:
Matei de Biabaus
Alexandra de Carla
Sara Maria de Kikineata
Zara de Sbogdana
Maya Maria de Ingeras
Andrei de M_monique
Alessia de Flore
sa fiti sanatosi, frumosi, fericiti si iubiti de parinti!
DIANOCICA, am rude de prin cele parti, care au locuit cu noi catva timp. Inevitabil m-am molipsit cu vorbe dintr-a lor vocabular. In Moldova nu asa se vorbeste, la noi e jale, ai auzit un moldovean de pe valea muntelui cum vb? te strici de ras! tinerica mamica!
CHRIS80, ma uimeste tot mai mult baba aia, pe bune...pai nu poti trai frate asa...ori o ignori daca se poate, ori puneti-o la punct. Pai eu am deasupra mea vecina cu copil de 1 an juma...sa-ti zic ce face toata ziua? scapa vase pe jos, arunca jucariile pe parchet ( toata casa au parchet ), alearga dintr-un colt al camerei in celalalt ( incaltata cu papuci ), plange cat o tine gura, tipa, muzica da mami ei la maxim ca nu suporta plansetele copilului, iar acea fetita se culca la 12 noaptea ( adica pana atunci tin toate aceste activitati ). Ce sa-i zic? e copil, n-am ce-i face.
Vb despre fumat...am fumat in liceu, m-am lasat dupa liceu ca ma mutasem cu al meu barbat care e nefumator si m-am gandit eu ca fata finuta ce era ca nu-i frumos sa-mi miroase gura a scuia o pauzara in loc de levantzica....Dupa care mi-am dat seama ca mi-e naspa fara o tigara, asa ca l-am prostit ca macar la un chef sa fumez. Cand am aflat ca-s insarcinata m-am lasat, acu mai fumez cate-o pipa cand e el plecat( rar tare )...dar sincera sa fiu nu-mi da dependenta, adica ma pot lipsi de tigara foarte usor; dc fumez nu stiu....prosteala...
KIKINEATZO, eu as mai consulta un dr...daca nu e otita? si bubamara isi pleaca capul intr-o parte si-l pune pe umarul meu, sau pe pat...dar eu am o boala cu otita asta si eu cercetez pe fata pe la urechi si totul e ok, nu zice nik. Cu siguranta daca medicul ar face lucru asta ar face scandal, caci e sensibila tare si nu-i place s-o atinga nimeni.
Ajutati-o pe Sonia