Gravidutze si mamici din CLUJ - 25

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Eu sunt mai friguroasa de felul meu.in living fac 22.75 grade si in dormitoare se face cam 23 jumate.Ii dau body (maneca lunga sau scurta),pantalonasi si dacva body e cu maneca scurta ii dau si o bluzita.depinde ca de gros e body.
Din cauza refluxului si pentru ca lua in greautate pegiatra din spital mi-a zis sa incep cu sucurile.Am inceput la 2 luni jumate.Se zice ca sucul nu prea e considerat diversificare.De obicei se incepe de la 4 luni pentru copii cu formula.Desi nasa mea are pediatru din bucuresti si i-a zis sa inceapa de la 3 luni.copilul are 4luni jumate si super ok.

Eu ii suc de mar,morcov si jumate de portocala.2morcovi,2 mere,jumate portocala.si lui ii dau 70,restul beau eu.

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Redai-deci pactic ii inlocuiesti o masa? sau ii dai intre mese? dara daca ii dai atata intre mese, mai papa lapticul?
Bex-tare bine ne-a prins un pic de plimbare, si noua si ei ca a dormit dupa aia...n-am luat nimic, numai pt plimbarica, dar mai vreau sa ma duc la Miniblu sa mai vad ce este.
pupici
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Bex parca sunt ceva mai bine, la 2 ma duc la eco, mi-e o frica de nu pot descrie in cuvinte. Sper sa traiasca puiul meu.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Multumim fetelor!
Bex draga, in timpul alaptarii in principiu ai voie orice cu exceptia mancarurilor prea condimentate, usturoi, fasole, varza, cafea, alcool(sigur se poate un paharel de bere, vin, asa am vazut ca scrie prin carti?, ciocolata, cola, pepsi). Eu pe astea le evit. Si combinatii letale de fructe care pot fermenta. Eu la cafea nu am putut renunta, e singurul meu viciu, asa ca beau una mica decofeneizata.

Hai sa va mai zic ceva, eu nu credeam cand imi ziceau unii ca se linisteste copilul dupa botez, dar in cazul Sarei e perfect adevarat.Pana acum, in starile de veghe plangea si sub nici un forma nu adormea daca o puneai treaza in patut. Acum e cu ochii larg deschisi in patut si sta si se uita prin camera si la ursuletii de pe lenjerie si nu plange deloc. O gasesc adormita! Mance-o mama de cumintica.

La noi, Sara doarme cu noi in dormitor, nu as fi linistita sa doarma in alta camera, azi dimineata am gasit-o intr-o pozitie tare ciudata, m-am si speriat. Vad ca deja nu mai sta asa cum o asez eu, asa ca suportul ala de care ziceati voi cred ac e f util. Se gaseste la noi?

Aa, si inca ceva, stiti unde pot gasi sac din ala de dormit pt bebe, pe care sa il folosesc pe post de paturica, cu manutele afara?

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

bex, eu din cate stiu in general nu e bine sa mananci chestiile care baloneaza: fasole, varza, dinastea. ca e posibil (dar nu sigur) ca si lui bb ii pot face gaze => colici.
sigur nu ai voie sa bei alcool, decat f putin si numai dupa alaptare, deci sa ai 3-4 ore inainte de noua alaptare, sa se regaseasca cat mai putin in lapte.
cu cafeaua si ciocolata cam la fel, preferabil cat mai putina.
si bineinteles, medicamente numai aprobate de medic.

in general trebe sa mananci cat mai sanatos, bogat in vitamine, ca sa fie si laptele pe masura.

cam astea is informatiile ce le-am adunat eu de ici-colo legat de tema asta

iko, mersi pt info cu saltelutele, dupamasa voi merge la vanatoare

gabriela, ma bucur ca botezul a fost frumos. la ce biseica spuneai ca l-ai facut?

http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

quote:
Originally posted by kitzy

Lilly vad ca esti trecuta de 8 sapt. Nu o sa nasti in mai?

12+

DPN-ul meu ar fi 24 mai. Doar medicul de familie a zis ca ii 1 iunie (nu stiu cum a calculat).
Ma bucur ca esti mai bine.
Iti tin pumnii pt astazi la eco.

O zi faina tuturor.

Lilly 8+ Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna dimineata

Gabriela, eu am cumparat de la Miniblu sac de dormit, dar cam scump, 120 ron

Nicoleta 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

quote:
Originally posted by dpop

bex, eu din cate stiu in general nu e bine sa mananci chestiile care baloneaza: fasole, varza, dinastea. ca e posibil (dar nu sigur) ca si lui bb ii pot face gaze => colici.
sigur nu ai voie sa bei alcool, decat f putin si numai dupa alaptare, deci sa ai 3-4 ore inainte de noua alaptare, sa se regaseasca cat mai putin in lapte.
cu cafeaua si ciocolata cam la fel, preferabil cat mai putina.
si bineinteles, medicamente numai aprobate de medic.

in general trebe sa mananci cat mai sanatos, bogat in vitamine, ca sa fie si laptele pe masura.

cam astea is informatiile ce le-am adunat eu de ici-colo legat de tema asta

iko, mersi pt info cu saltelutele, dupamasa voi merge la vanatoare

gabriela, ma bucur ca botezul a fost frumos. la ce biseica spuneai ca l-ai facut?

http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png

La Bisericuta Seminarului Teologic.

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Meli nu ii inlocuiesc masa,ci o aman putin.nu mananca la 3 ore ci la 3 jumate patru.

Eu stiu ca la alaptat e voie sa mai vei cate nun pahar de bere,nu alceva si trebuie evitate fasolea uscata sau verde,varza,conopida(ca eu am patit-o), brocoli,castane.

Suport este la chicco pe dorobantilor.Am vazut eu. E undeva la 120 lei

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Merci de info, Gabi, Dienutza, Lore. Cam asa auzisem si eu, dar am vazut mamici care manaca si fasole si din astea...probabil cum zice diana, cu pauzele alea inainte...(durerea mea e sincer zacusca de fasole...de aia ma gandeam...)

Gabi, saculete f fain sunt in MIniblu, dar scumpute, intr-adevar, Nico, din care ai luat, din polar sau din ala ca o plapumioara?

Mai era un model la 45 de lei in carrefour din bumbacel asemanator ca o panza mai groasa, dar nu rigid, fara maneci. eu am deja unul, pe care nu l-am vazut, nu stiu cum arata, l-a luat o prietena si a zis ca e surpriza...:) dar am inteles ca vor mai aparea la unul dintre magazinele de copii care se deschid in 26 oct, si e posibil sa aiba si reduceri la inceput.

http://good-times.webshots.com/album/560929130KTWnuL
Co37 +Carina
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg

Mergi la inceput