Gravidutze si mamici din CLUJ - 25

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

va pup fetelor si sa avetzi o seara superrr

INGERASUL MEU TIADRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

fetelor, noi am fost in Polus cu piti, ne-am plimbat cam 2 ore. si piti de atunci doarme ca un ingeras...hihi. am emotii ca nu va mai dormi la noapte. sper ca nu a incurcat noaptea.de la noi cam atata. ne pregatim de baita.
Iko-lasa ca inveti incet cum e cu scrisul, hihi.
Alex-ma bucur ca te-ai hotarat a te duci la medic, maine sa ne pove cand vii. iti tinem pumnii.
pupici
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

buna seara si de la noi!
noi suntem relativ bine... nu m-am simtit grozav astazi... cam maraita am fost...

ma bucur ca sunteti bine toate!

alex, raluca - ce copii mari aveti deja! alex - felicitari pentru buric!

dpop - si mie mi s-a parut mare vanita! apoi vom vedea noi cum ne vom descurca!

meli - ma bucur ca i-a placut domnisoarei la polus! ce i-ati cumparat frumos?

maine merg la monitorizare! si sa ma vada si d-na dr! abia astept intalnirea cu MARIA!

o seara placuta la toata lumea!

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

Fetelor mai am o intrebare cum ma pot anscrie pe lista gravidutelor
Iko+35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Gata, doarme Sara.Iar mie mi-a sarit somnul, dupa ce i-am tzitzi, apoi caca, iar papat...

Cu botezul, fetelor, a fost asa frumos...Totul a iesit perfect! Bisericuta mica, intima, slujba frumoasa, preotul un om extraordinar! Sara, mance-o mama, o cumintica de s-a minunat toata lumea de ea...Eu am inlemnit cand a bagat-o cu totul in apa, asa este botezul ca la carte, saracuta din cauza socului a facut niste ochisori mari si nici sa planga nu a fost in stare. Apoi a stat cumintica in prosopel. Si a dormit ca lemnul. O luau toti in brate sa faca poze cu ea, iar ea dormea dusa. A fost ca o printesa, o sa pun maine poze. Desigur ca m-am emotionat tare si nu imi venea sa cred ca puiul ala mic frumos si cuminte e al nostru.
Petrecerea pe masura, foarte frumos la Cristal, dar eu stiam asta ca v-am zis ca am facut un microrevelion acolo, ce mi-a placut cel mai tare ca e un spatiu mai intim, noi am fost 30 de persoane, un meniu excelent si un tort delicios! Sara a dormit din nou si la tort! Cam asta a fost, avem o mica crestina cumintica si frumusica!

Aaa, si sa ma mai laud cu fata mea, a crescut pitica nostra, si acum sta si studiaza prin camera, e atenta la lucruri, oameni, voci, zambeste si incearca sa gangureasca, mangaie ursuletii de pe lenjeria patutului, se joaca cu manuetele pe care le-a descoperit curand. Nu mai dormim toata ziua, mai avem stari de veghe, cand povestim cu mami si tati, ne plimbam prin casa si mai nou, ne dam in leagan.

Va pup si ne auzim maine. Pun si poze tot maine ca mai trebuie sa adun de la prieteni. N-am mai angajat fotograf, ca toti au venit cu camere foto si video. Somn usor!

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

buna dimineata si de la noi!
dupa ce am venit de la polus ieri, piti a dormit incontinuu.trebuia s-o trezesc pt baita si papa, dupa care dormit mai departe pana dimineata la 7.30 cand tot eu am trezit-o.acum a papat si doarme, hihi.am o fetita super cuminte.numai asa sa fie mai departe.
Iko-o rugam pe Cristinasa te puna si pe tine pe listuta.sa-ti treci numai datele.
Gabriela-scumpica de ea, asteptam pozele!
Oana-inca un pic si ne scrii si tu despre piticuta ta.

noi pe aici
pupici
Meli+Timea-Larisa

Redai-David mai e cu nasucul infundat? la a mea nu-i trece, medicul a zis ca va fi multa vreme, dar totusi e normal atata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

neata fetele.
Eu i-am facut baie,a tras un pl;ans...A dormit,la 23 i-am dat sa pape si la 5 iar s-a trezit.
Oare pana cand se mai trezeste asha?meli tu cum dormi cu bb? Eu dorm de cand am nascut cu el in camera.Tati doarme sungur in dormitor
David mai fornaie ,adica are un piculet nasul infundat.mai tuseste cam de 2 sau 3 ori la 3-4 ore.e cam consti[pat si nu stiu ce sa fac.O sa insist cu sucul de mere.Peste 2 zile noi o sa papam si supica.

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Redai-pune-i ceai de musetel 20ml in loc de apa pt lapte praf dimineata si seara. pe noi ne-a ajutat cu constipatia. ii dai suc de mere? de cand ai inceput diversificarea? si a mea asa sfornaie.
tu cat de gros il imbraci in casa? si cate grade lasi?
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Neata!:)vrea cineva?

Gabi felicitari pt botez si pt o papua asa cumintica:)

Meli, ce fain ca ati iesit cu Timea la Polus, mai erau bblusi, ti-am zis ca am vazut multi, dar cum vi s-a parut, ati cumparat ceva?

Alexutza, vad ca si fata ta e mare, deja iesiti la plimbare, cred ca si azi puteti ca cica vor fi spre 16 grade:). Cand reincepi masajul?

kitzy cum mai esti?

Ralu, cum s-a acomodal ILI cu Mihai? e mandra de fratior?

Diana, mie nu mi-a zis sa merg la monitorizare. Numai la control la 38 de sapt. A spus in schimb ca daca vreau eu neaprat la monitorizare, pot sa merg intre 8-14 la medstar, sa spun ca sunt pacienta lui. Asa ca nu o sa merg, ca nu mi se pare ca e cazul, eu ma simt bine, maimutica salta in burtica de numa, nu o sa merg cel putin deocamdata...

repet o intrebare pt mamici, ce e interz8is pe perioada alaptarii? si ce e recomandat sa papam?

va pup pe toate

http://good-times.webshots.com/album/560929130KTWnuL
Co37 +Carina
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg

Mergi la inceput