Gravidutze si mamici din CLUJ - 25
Raspunsuri - Pagina 6
dpop spune:
bravo alex, f.b. ai facut. better safe than sorry.
bex, tu ce mai zici? ti-ai facut programare la monitorizare? eu cand am sunat a zis ca cu o zi-doua inainte sa sun numai, asa ca nu ma grabesc. nu-mi vine sa cred ca de saptamana viitoare, practic sunt la termen ! 
http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png
kitzy spune:
dpopam crezut ca ti-a zis medicul, eram curioasa daca a fost dezlipire de placenta ca ai avut cam aceleasi k mine.
12+
ALEX29 spune:
URAAAAAAAAAA TU FETELOR i a cazut bontul ombilical la fatuza ,vai ce ma bucur ,maine vine asistenta sa o vada
i am pus compresa cu Rivanol
cred ca maine ii pot face baitza 
INGERASUL MEU TIADRIS
soanso spune:
bravo Alex ,pupam domsoara fara "bulic" cum ii zice Sorana,
voi fetelor ce stiti ce obicei este la prima baita??????/
SOSO (20 dec 2005)
iko spune:
Salutare fetelor mersi Meli acum incerc dar la vizualizare nu se vede scrisu colorat
Az am fost sa caut saltea am gasit si de alea cu cocos si normale cu arc si burete am intelesca voi ati optat pentru alea cu cocos de ce sant mai bune
Victo suport pentru dormit am vazut si la chicoo pe dorobantilor
dpop spune:
maine cumpar saltelutza - spuneti-mi unde se gasesc saltele de cocos?
chiar sunt asa de bune? mie mi s-au parut subtiri ce am vazut la cora, credca aveau 5 cm... si tanti care mi-a vandut patutul a zis ca saltelele de cocos au strat de burete peste cocos si ca nu-s asa grozave. nu mai stiu ce sa cred
alex, felicitari pt buricel. eu am auzit, dar nu garantez, ca prima baita i-o face altcineva, nu mamica (bunica, matusa, nasa) si ca pui un banut de argint, si busuioc in apa (si optional flori mirositoare - dar cred ca e mai sigur ceai, ca nu stii ce pisu de caine e pe florile din piatza) si dupa baie arunci apa pe un loc ce nu e calcat de oameni (pe un copac, de ex -> asta cred ca e valabil la tzara, unde se arunca apa in batatura).
dar bine, astea sunt chestii babesti, nu trebe musai sa te iei dupa ele.
kitzy, tin minte ca la un moment dat a zis ca nu e fixata inca complet, dar eram atat de bulversata, incat eu voiam numai sa vad ca ii bate inimioara (sau ma rog, ca are puls, nu stiu daca e chiar formata inima asa repede)
http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png
Victo spune:
multam fetelor.o sa ma uit si eu de acum cu atentie.
nu mi-ati zis daca ati facut sau nu vaccinul antitetanos...
37+
piticul Stefanut
AMR 3 SAPT
kitzy spune:
Aham, merci. Eu am fost la 9 sapt si-a zis ca e bine fixata, s-o fi desprins intre timp. Merci mult de raspunsuri.
12+
iko spune:
Dpop saltele groase cam de 15-20 cm sant in statie la 31 piata Mihai V iteazu as la 185 ron sant din fibra de cocos ,la central et 4 sant saltele cu arc si burete la 135 ron si la domus flex piata Cipariu cele cu arc sant la 143 si fara arc la 224 pretu depinde si de dimensiune astea as preturile la dim. 140-70 Iko
+35
ALEX29 spune:
oauu ce ritual DPOP cu prima baitza
pai maine vine mamy si cred ca ea ii v a face baitza la puiutz...oricum sincer mie imi e cam teama
fetelor de maine iesim la plimbare ,suntem deja mari avem 12 zile asa ca un pic de aer o sa ne faca f bine
azi am tzinut geamul deschis cam 30 de min in sufragerie ,mi am imbracat papusica mai gros si ne am plimbat prin camera ........si acuma mi doarme draga de ea ,se pare ca i a priit
INGERASUL MEU TIADRIS