Piticlonti de iulie-august 2004 (234)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ioano, nu`i a lu` nora ca asta de la gradi ie mai negru;)) noua ne da caldura de saptamina trecuta
edit, mitzule, imi pare rau, daca te incalzeste cu ceva cam asa s-a manifestat si ionut la gradi, pupam la voi, sper sa treaca cit mai repede faza asta, stiu ca pentru tine e naspa

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Mitzu uuffff tare rau imi pare ca Tudor e asa nefericit la gradi. nu poti sa te repezi pe acolo in timpul zilei pentru o inspectie inopinata. sa nu te vada..doar sa vezi in ce stare il gasesti. eu cred si ca e cuminte si ok acolo, pentru ca de fapt se simte bine....doar despartirea de dimineata il supara asa tare. succes la analize!!
Pasarike taare misto esti mai lucrezi cu domnu' Hitler? [;;)]
Ino cum e vremea la voi??? tot 1 grad de dimineata??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Carmen, si cam cat a durat la Ionut?

Roxi, nu pot, pentru ca usa gradinitei se incuie, dupa ora noua dimineata cand ajung copiii. Si cred ca asta ar fi picatura chinezeasca, dupa ce ca le tot sun pe educatoare, sa ma mai si duc in control. Mie mi-e clar ca lor nu le-ar placea chestia asta, chiar daca eu nu ma duc sa le controlez pe ele, ci sa vad ce face el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by mitzura

Neata!

Azi l-am scos cu forta din casa pe Tudor, ca sa-l duc la gradi, ca de bunavoie n-a vrut. Nici un argument n-a functionat, asa ca in ultima instanta l-am luat pe sus, fara geaca si caciula si l-am scos din casa. L-am imbracat in scara blocului.... In masina s-a linistit, apoi in fata gradinitei a inceput din nou plansul. Ce ma termina e ca nu e plans de fitze, ci e din ala dureros, plange asa incet, nu urla, si se incovoaie cumva, de zici ca-l doare ceva. Si se uita in ochii mei cu ochii lui plini de lacrimi si/mi zice "mami nu ma lasa la gradi, du/ma acasa sa stau cu tine". Iar eu sunt terminata.

Sincer eu cred ca este gelos, stie ca tu stai acasa si vrea si el. Nu stiu ce sfat sa-ti dau.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

mitzule, nu mai stiu, 2-3 saptamini
roxana, ma lucreaza hillerii aia mici;)) la noi ierea zero grade de dimi, brrrr

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Mitzu pai se incuie dar nu se poate deschide? lasa-le incolo pe educatoare ce conteaza ce cred, ideea e sa stai tu mai linistita. eu asa as face daca ar face din nou urat Pat. pupici!
Carmen brrr...aci e mai uman.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Carmen - am vazut pozele - era sa intreb unde-i fata ca-l vedeam numai pe Ionut...dar dupa aia m-am dumirit...Si eu am crezut ca vorbesti de Rareshu Norei
Mitzule - imi pare rau ca Tudor face asa crize de plins...dar totusi cred ca reactioneaza asa ca sa te impresioneze, sa cedezi sa-l lasi acasa cu tine. Cum zice si Andries - probabil el se gindeste ca tu cu aia mica ramineti acasa (adica de fapt ramii tu cu cea mica si fara el) si pe el il trimiteti la gradi...

Vad ca va plingeti de frig - la mine e boiereala - am dat drumul la centrala de vineri...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Gabi, pai nu cred ca e musai cu translucenta nucala...Eu ca sa nu mai fac drumul o data am facut o combinata alpina si am masurat-o si pe aia...:)))
Daca te-ai hotarat nu mai aduc hartiile ca vezi tu ce si cum cand iti faci testul.
Pupam burtica!

Mitzu, pupam voinicelul suparat...Va urez sa treaca repede.
Eu sunt convinsa si ca ei nu o sa manance la gradinita asa de bine ca acasa, ca nu au cum sa stea dupa fiecare cu lingurita tot timpul...si Maria face urat de foame, partea mai nasoala e ca ea nu zice niciodata sa-i dai mancare, numa' are nervi si face urat...
Dar totusi cred ca la Tudor e un pic de gelozie.

Eu sau John nu putem sa plecam de langa Maria sub nici o forma ca se crizeaza. Ea de langa noi da...iar noi tre' sa-i spunem ca o asteptam!
De aia nu o duc niciodata eu la gradinita, imi iau la revedere de la ea cand pleaca, eu fiind in pijamale...
Iar John la ora 7.45 se ascunde in baie de cand a inceput Maria gradinita . Cu mine s-a obisnuit ca nu o duc, dar daca il vede pe John se crizeaza ca de ce nu merge cu ea la gradinita!

Seara la plimbare pleaca intai Maria si nu-i spun niciodata ca merg si eu pentru ca ar plange non stop pana m-as imbraca sa ies cu ea afara...Nuuu...Ii zic "mami sta acasa sa faca mancarica!"
Ea pleaca in parculet cu tanti Ioana si abia dupa aia ii dau sa manance Barosanei, o imbrac si iesim afara...
In momentul in care ne intalnim, eu trebuie sa stau cu Maria si tanti Ioana cu bebe...altfel ies scantei...

Ma apucai sa povestesc de ale mele...scuze...

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

quote:
Originally posted by roxanaz
Ino cum e vremea la voi??? tot 1 grad de dimineata??

Nuuu...asta era pe vremea cand era cald...azi -1
Mitzura-nu te speria de analize.Azi am fost si eu cu radu, nu s-a lasat cu urlete feroce, asta in conditiile in care el de obicei e foarte necooperant in probleme medicale. Dupa ce i-am mai aratat si un ou kinder s-a linistit definitiv.Mai rau a fost inainte ca m-a tocat ca lui ii e foame, asta in conditiile in care altfel il alerg cu mancarea dimineata.
Si la radu am observat ca se enerveaza foarte repede, si la fel arunca/loveste cand nu-i iese ceva.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ina32
Si la radu am observat ca se enerveaza foarte repede, si la fel arunca/loveste cand nu-i iese ceva.

mda asa si la Pat, chestie groaznica de altfel, sau cel putin pe mine ma supara rau

Mergi la inceput