Piticlonti de iulie-august 2004 (234)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

carmen, mc inseamna monte carlo, eu scrisesem in mesajul scris atunci :)
ma'c sa bag o cafea in freza poate devin mai inteligenta :) plec pe la 3

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Buna ..
Ma bucur ca v-au placut pozele..desi eu va arat dovlecii si voi vedeti decolteul
Roxa cum a fost cu teatrul de papusi?
Adela Luca este vesel..non stop...Are si el crizele lui..doar cind il cert in public..sau este in vreo disputa cu alti copii...in rest eu am ajuns la concluzia ca am impus prea multe reguli..asa da..si asa nu...In plus am obesrvat daca eu sint nervoasa..si el este nervos..
Gabi eu am ales aminiocenteza pt ca daca ar fi fost vreo problema , eu era dispusa sa avortez..
Andries...pisica era ciine..si nu era decit iluzie optica ...gazda cu ciinele legat de picioare!Dulce foc..baietelul tau!
Carmen v-ati mai obisnuti la scoala?
Crsitalinule, de coma Maria ta!
Ioana..sa-ti trimit niste caldura..Am vazut pozele cu mindra..si menajeria..si cum spune ea poezia..o dulceata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza,ca sa fiu si eu in trend,beau un capuccino cu lapte hot pentru dezghetarea neuronilor...
Ieri discutam cu un tatic cu fete de 12-14 ani, despre timpul liber in care poti citi o carte,el ma consola ca o sa pot citi multe carti atunci cand o s-o astept pe mandra de la plimbare cu prietenul sau de la discoteca....btw tot ieri ma gandeam cum se plangea Mitzu ca nu poate lucra acasa,meiii io cred ca nu-mi mai gestionez timpul cum trebesi daca as putea tot nu as avea timp sa lucrez...
....yupi,yupii se aude zgomot in calorifere cred ca ne dau astia caldura,in sfarsit pot sa vin si eu imbracata normal la servici...
....revin cand ma dezghet de tot si incep sa-mi dau cojoacele jos,pupici

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata neata!

quote:
Originally posted by kim222
Ma bucur ca v-au placut pozele..desi eu va arat dovlecii si voi vedeti decolteul

heheheeh fomei nebune..iti dai seama la ce s-ar fi uitat altii? eu am remarcat in schimb colierul, asa pandantiv i-am luat si eu mamei de la turci...de sticla suflata manual, tare tare frumoasa!

quote:
Originally posted by kim222
Roxa cum a fost cu teatrul de papusi?

tare frumos, ne povestea cum arunca vulpea din caruta pestele "si mare si mic" si doamna l-a laudat ca a stat cuminte, ca s-a vazut ca a mai fost la teatru hehehehe.
iar ca sa raspund la sondajul zilei precedente....as zice 70% vesel 30% bazdaci....in perioadele bune. in altele 50-50
Gabi succes la test.
Nicole te duci la analize azi? [aiacaredadingene]
aseara am avut musafiri, o fetita din Constanta si parintii ei (care-s prieteni cu noi) si a fost super circ la noi, intai copiii au fost tare cuminti si au pictat/desenat, apoi au montat sine de tren (ceea ce le-a dat ceva de furca ) si dupa aceea a inceput cearta. dupa ce a venit pizza s-au iubit la loc...si dupa aia iar cearta. una peste alta ne-am distrat
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Gabi, sa nu dai dar am uitat sa iau de acasa hartiile!
Ieri nici pomeneala de timp la calculator, aia mare s-a trezit dupa o ora si un pic din somn si cand s-a dus John sa o culce la loc a urlat ca o vrea pe mami si a dat-o'n vome...Iar aia mica a dormit...un sfert de ora!
Nu stiu ce o avea, ca doarme tare prost si putin, nici sa ma misc in pat noaptea nu pot pentru ca se trezeste imediat. Din ora in ora maraie si se foieste...Eu sper sa fie dintii. Sau o fi de foame ca vad ca producatoarele nu mai dau asa mult lapte....
Azi dimineata la 7 fara un pic m-am refugiat pe canapeaua din sufragerie ...:))) Asa ca iar am uitat de hartii ...sunt cam bleaga de nesomn...:)

Maria ieri ne-a mai spus doua cantecele, pe unul l-am inteles tot, pe celalalt mai putin de jumate .
Si mai nou face versuri inventeaza cuvinte si le potriveste ca sa iasa strofe cu rima...(de genul "ciun cian cion/gun gan gon..."
Asa ca avem "program" non-stop...:)))

Roxi, felicitari pentru voinicul cel cuminte.
Ioana, v-au dat caldura sau numai v-au pacalit?!...:)))

Ma dus sa vaz pe cine agat sa vina acasa sa ne faca antigripalul.
Asta e al treilea an in care facem toata trupa antigripal..eu, John , Maria si tanti Ioana...anul asta pentru ca nu vreau sa o capsam pe cea mica...O fi bine, o fi rau, nu stiu. Eu asa m-am gandit. Probabil ca mai facem un an-doi pana creste bebe si gata. Cealalta doamna a refuzat sa faca, mi-a zis ca nu face gripa niciodata...:)))...evident ca nu pot sa o oblig.

O zi frumoasa tuturor!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata!
Cristalina, stai linistita, nu-i bai! Oricum m-am hotarit sa-l fac, probabil o sa ma duc saptamina viitoare - nu imi este totusi clar daca ecografia trebuie sa masoare si translucenta nucala sau poate fi o ecografie normala - cind am dat telefon la medlife mi-a spus ca testul se face oricind intre saptaminile 8 si 13 si sa vin cu o ecografie nu mai veche de 1 luna...dar nu mi-a pomenit nimic de translucenta nucala!
Azi l-am dus pe Stefan la gradi - era putin dezorientat - nu l-am dus 3 zile si zici ca a si uitat! Dar mi-a spus dezinvolt pa-pa si dus a fost la copii...

In rest nimic nou...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Raportam si noi o noapte aiurea ... cu Giulia care are muci, adica ea asa zbiara ca are, dar nici la aspirat, nici la suflat n-am vazut nimic, insa nu ma pot pune cu ea ca se tureaza si face urat

Sunt prin zona ...

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

naneata!
mitzule, pot modifica procentele alea?:D ca de cind le-am scris parca e facut, e plina de bizidici:))
andries, tot 2 in 1?
olivia, ionu` e bine, au intrat puternic in piine, au mult de scris da`s fericita ca acasa vine cu temele facute;)) acu asteapta vacanta:D
de dimineata am dus-o pe ilinca la gradi si`n timp ce-o dezbracam a aparut rares cu care si-a zimbit intr-una si dupa ce i-am pus papuceii a plecat de mina cu el;)) nu plins,nu pup, nadaa :D p`asta o marit repede, hehehe
am pus citeva poze de la botez din we trecut http://good-times.webshots.com/photo/2964852830082489038LPpkjy

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

quote:
Originally posted by carmenp

naneata!
mitzule, pot modifica procentele alea?:D ca de cind le-am scris parca e facut, e plina de bizidici:))
andries, tot 2 in 1?
olivia, ionu` e bine, au intrat puternic in piine, au mult de scris da`s fericita ca acasa vine cu temele facute;)) acu asteapta vacanta:D
de dimineata am dus-o pe ilinca la gradi si`n timp ce-o dezbracam a aparut rares cu care si-a zimbit intr-una si dupa ce i-am pus papuceii a plecat de mina cu el;)) nu plins,nu pup, nadaa :D p`asta o marit repede, hehehe
am pus citeva poze de la botez din we trecut http://good-times.webshots.com/photo/2964852830082489038LPpkjy

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

....adica vrei sa te incuscresti cu Noricica....meiii eu zic sa ai mila de fata,sa nu se aleaga cu asa o soacra(o iau sau n-o iau pe cocoasha?).....
...au facut doar probe,is reci de mori caloriferele asa ca nici o sansa de striptease azi...

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata!

sa vina sa ma impuste si pe mine careva ...sa ma scuteasca de suferinti...

Azi l-am scos cu forta din casa pe Tudor, ca sa-l duc la gradi, ca de bunavoie n-a vrut. Nici un argument n-a functionat, asa ca in ultima instanta l-am luat pe sus, fara geaca si caciula si l-am scos din casa. L-am imbracat in scara blocului.... In masina s-a linistit, apoi in fata gradinitei a inceput din nou plansul. Ce ma termina e ca nu e plans de fitze, ci e din ala dureros, plange asa incet, nu urla, si se incovoaie cumva, de zici ca-l doare ceva. Si se uita in ochii mei cu ochii lui plini de lacrimi si/mi zice "mami nu ma lasa la gradi, du/ma acasa sa stau cu tine". Iar eu sunt terminata.
Am sunat iar dupa vreo ora (le-am innebunit pe tipele alea, cred ca mi s-a dus buhul de mama supergrijulie), cica era ok, nu plangea, nu era trist, se juca cu ceilalti copii. naiba mai stie....daca e asa linistit acolo, de ce face asa urat acasa?

In rest ce sa spun, apropos de procente, zici ca mi-a schimbat cineva copilul...este foarte nervos, sa va dau un exemplu, ieri se juca cu o masinuta cu telecomanda, si cand nu putea sa o duca pe unde vroia el, se enerva frate si incepea sa arunce cu ea, si asta intr-una, asa incat pentru el jocul acela nu era placut era plin de nervi. Am mai multe ipoteze, de ce e asa dificil mai nou:
1. ca are o carenta de ceva, vreo anemie sau mai stiu eu ce, care se manifesta inclusiv in felul asta (nu v-am spus ca e si foarte palid in ultima vreme). De aia m-am hotarat si ma duc sa-i fac analizele. Pana acum le-am tot amanat de frica intepaturii, dar gata, m-am hotarat, mergem.
2. ca face foamea la gradi, pentru ca am observat ca aceste crize apar mai ales cand ii e foame sau e nedormit. Alea imi zic ca mananca, dar stiu eu daca mananca de ajuns. Plus ca acasa cand ajungem, mananac foarte bine si fara mofturi, semn ca ii e foame.
3. e o reactie inconstienta la faptul ca il duc la gradinita. Poate asa se "razbuna" el pe noi, ca il ducem acolo in fiecare zi.

Altceva nu-mi trece prin cap...

Va pup si va las, ma duc la treaba. o zi buna la toata lumea!

Mergi la inceput