Pestisori,pestisori...(26)
Raspunsuri - Pagina 14
xandrutza_76 spune:
La multi ani sarbatoritelor: Leta, Allice si Loma!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
ochi_verzi spune:
LA MULTI ANI, MIRELAM, RAYUELA, EMILLY, ALINA, LILLY, MIRELA DAN!

La multi ani,de 8 Martie!

Diana 22.11.2004
danuta36 spune:
La multi ani de 8 Martie!

celor nascute azi:mirelam,Rayuela,Emilly,Alina,lilly,mirela dan!
xandrutza_76 spune:
La multi ani sarbatoritelor: mirelam,Rayuela,Emilly,Alina,lilly,mirela dan!

La multi ani de 8 martie!
poze cu noi
elyanne spune:
La mmmmmulti ani de 8 martie! 
la muuuuulti ani celor nascute azi! Voi sarbatoriti de 2x 
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
crig72 spune:
pupici si la multi ani pentru 8 Martie dar si pentru cele care va sarbatoriti ziua de nastere!
Eu am sarbatorit aseara impreuna cu multe colege si m-am simtit foarte bine.Chiar ma gandeam ca ne trebuie o anumita ocazie ca sa iesim.Timpul asta nu ne mai ajunge deloc..
Joi Mariuca a avut serbare .Poezia dar si cantecelele m-au topit..are mama fata mare, cu ochi mici ,cu gura mica si cu glas de randunica nu o dau pe lumea-ntreaga fata mamii draga.Va place?
Sa stiti ca m-a intrebat cand e ziua tatalui si pe moment nu mi-am amintit data si i-am spus ca in Ro nu se sarbatoreste .. a ramas nedumerita ,dupa care m-a bombardat cu n intrebari.
O duminica placuta va doresc!
elyanne spune:
crig cred si eu ca te-a topit
Doar e o scumpa!
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
crig72 spune:
Eliana multumesc!
Azi am iesit cu Mariuca cu rolele.A cazut de doua ori dupa care ne-a spus ca ea nu mai vrea cu rolele si ne-a facut pe amandoi rai si surzi.
Nu mai stia cum sa ne faca ..dupa cateva minute ii trecuse supararea.I-am dat rolele jos si ne-am pimbat pe plaja dar nu prea mult ca batea vantul cam rece.
Nu mai spun ca pun poze ca uite nu reusesc sa ma tin de cuvant.
Ati facut mucenici?Eu n-am facut si zau ca as fi mancat asa ca la mama acasa facuti la cuptor.
pupici si seara buna!
xandrutza_76 spune:
La multi ani pestisorilor: Ange, Naomi Ioana, Amik si Grodear!

poze cu noi