Mamici de septembrie-octombrie 2007 (97)
Raspunsuri - Pagina 17
alehiam spune:
kris79
Nana sanatate multa puiutului tau!
RGE eu am avut streptococ b si am nascut natural. Am facut tratament inainte si preventiv in timpul travaliului mi-au facut antibiotic. Lui bebe i-au facut dupa ce s-a nascut niste teste sa vada daca a fost afectat. Important e sa le amintesti atunci ca ti-a iesit streptococul la cultura.
Mad, mamica de www.flickr.com/photos/9465085@N07/?saved=1" target="_blank"> Robert Stefan (09.09.2007)
MihMih spune:
quote:
Originally posted by luy
Si nu am gasit nici sac de dormit cum voiam eu, erau unii pentru 6-12 luni, foarte grosi si cu maneca lunga. S-ar fi pierdut intr-unul de-ala, am renuntat. O sa merg si la Carrefour.
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze
Luy,
Nu stiu daca nu iti este prea tarziu, poate te ajuta. Eu am primit un sac de dormit de la TCM - incercat deja e altii si foarte apreciat, eu inca nu am propria parere ca inca n-a pe ce :-)
Nu este f gros nici prea subtire, din bc, cu niste dungi alb si bleu, fara maneci (se prinde pe umar) si merge pana pe la 6 luni cica. Si costa 35 RON (ca tocmai am mai trimis pe cineva si si-a cumparat saptamana trecuta).
Eu stiu ca au la TCM-ul din Pta 1 Mai (chiar cum intri in piata este un Sensiblu si mergi tot inainte si e cam al3lea magazin dupa Sensiblu).
Teodora,
Sa ne zici cum a fost la dr. T. Diseara il vizitez si eu.
aeperju spune:
quote:
Originally posted by kriss79
salut!
Multumesc pt urari!
azi contractii dureroase..col scurtat..s-a avansat data cezarienei.asa ca maine dimineata voi fi la spital! tineti-mi pumnii va rog!
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina 38+ cu Alessia Stefana
AMR 4 ZILE!!
la multi ani si succes!!!!
emma
RGE spune:
ADIMERCEDES, ALEHIAM..VA MULTUMESC DIN SUFLET!!
...mi-au pus aseara branula si am inceput tratament cu penicilina...nu sunt chiar atat de periculoase pe cat de frica imi era..mai nasol e cu somnul..azi-nopate nu am putut sa dorm cu dracovenia la mana si nu prea ma simt ok ...eu care eram obisnuita sa dorm 15 ore pe noapte..dar asta e fac antrenament pentru bebe..e bine ca macar tati saracul a putut dormi ca el e muncitorul nostru...aseara ma uitam la el saracu ca strangea din dinti cand conducea ..oricum pe mine m-a durut mai rau decat pe el ..cica are venele mai largi..asta e facem orice sacrificiu pentru bebe el sa fie sanatos si sa nu aibe probleme....ma gandeam ca trebuie sa fac cezariana in conditiile date ..stiind ca este foarte periculos pemtru bebe strep B.
ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ IN SAPTAMANA 39!!
7 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
adimercedes spune:
Noi ieri am implinit 2 sapt si ne intram cat de cat intr-un rit,mm, daca se poate numi asa. Sau poate ma obisnuiesc eu cu starea de fapt .
Inca imi caut timp sa transfer poze...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
Nana, multa sanatate lui Andreiutzu si voua putere sa treceti peste incercarea asta!!!
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
Gabriela77 spune:
Buna dimineata si de la noi!
Mahmura nu sint dupa botez, dar am avut casa vraiste dupa N-spe mii de oaspeti.Uffff!
Cu botezul, fetelor, a fost asa frumos...Totul a iesit perfect! Bisericuta mica, intima, slujba frumoasa, preotul un om extraordinar! Sara, mance-o mama, o cumintica de s-a minunat toata lumea de ea...Eu am inlemnit cand a bagat-o cu totul in apa, asa este botezul ca la carte, saracuta din cauza socului a facut niste ochisori mari si nici sa planga nu a fost in stare. Apoi a stat cumintica in prosopel. Si a dormit ca lemnul. O luau toti in brate sa faca poze cu ea, iar ea dormea dusa. A fost ca o printesa, o sa pun poze cand le adun de la prieteni, fiecare era cu cate o camera video/foto. Desigur ca m-am emotionat tare si nu imi venea sa cred ca puiul ala mic frumos si cuminte e al nostru.
Petrecerea pe masura, foarte frumos un restaurant mic, intim, foarte elegant, un meniu excelent si un tort delicios!Noi am fost cam 30 de persoane, am tinut sa fie un eveniment de familie. Am dansat mult si ne-am distrat excelent. Sara a dormit din nou si la tort! Cam asta a fost, avem o mica crestina cumintica si frumusica!
Aaa, si sa ma mai laud cu fata mea, a crescut pitica nostra, si acum sta si studiaza prin camera, e atenta la lucruri, oameni, voci, zambeste si incearca sa gangureasca, mangaie ursuletii de pe lenjeria patutului, se joaca cu manutele pe care le-a descoperit curand. Nu mai dormim toata ziua, mai avem stari de veghe, cand povestim cu mami si tati, ne plimbam prin casa si mai nou, ne dam in leagan. Eu nu prea credeam cand auzeam ca se linistesc copiii dupa botez, dar in cazul Sarei e adevarat. Inainte, daca o punea treaza in patut sa adoarma, plangea automat. Acum sta linistita si o gasesc adormita! Tare s-a linistit si cumintit.
Cum am, pun si poze!
Vazut falcutele adorabilei Ioana, bebe de Carpatina. Si puiul mic de pe cantar al Maruntikai. Stefan cel haios in salopeta lui verde. Niste draguti.
Pup! O zi frumoasa! Ce bine ca se mai incalzeste.
Pt Nana, toate gandurile mele bune! Doamne ajuta sa treceti peste momentele astea grele. Sint alaturi de tine!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
teodoran spune:
Ieri a fost prima zi linistita...FARA COLICI...Of Doamne ajuta, sper sa-i fi trecut, a dormit de la 9 seara la 2 dimineata fara sa se scoale, ce sa mai ...a fost un eveniment. Ne pregatim de botez, am niste emotii, sper sa iasa totul bine.
Mi-am luat un carusel cu baterie, ca obosisem sa tot invart la cheita aia, era ingrozitor de obositor. In rest sunt multumita ca nu cheltui banii pe lucrusoara ptr. ca mi-a dat fratele meu o groaza de la copilasul lui. Nici nu-mi vine sa cred ca deja am un sac de haine care nu-i mai vin.....baiat mare.
Mie mi-e dor de burtica....daca nu aveam cezariana cred ca puneam de un bebe mic....dar mi-a zis dr. ca trebuie sa treaca cel putin 6 luni.
GAta cu alaptatul...ultimul strop i l-am dat cand a implinit 2 luni, asta e, imi pare asa rau...dar ma consolez ca macar am apucat sa-i dau ceva acolo.
M-am apucat de cura de slabire, e groaznic sa nu mamanci
Andrei (09.08.2007)
devylla spune:
quote:Aici,prezent!
Originally posted by Annisia
Devylla, Iuli pai ce faceti fetelor? Ati uitatara cand barfeam si ne omoram insomniile pe forum???? Trezireaaaaa!!!!!!!
Bebe Yannis creste mare
Pozne
Cam obosita in ultima perioada.Am avut si ceva petreceri,invitati,apoi noi am fost invitati si a trecut timpul.
Bebelina e bine,nu mai doarme ca in primele saptamani,avem si ceva colici,in rest e cumintica si ne umple de fericire in fiecare zi.
A primit carusel de la buni...ne place cam 10 minute,apoi ne plictisim si vrem la mami in brate.
Azi pentru prima data Erikuta mi-a zambit.Mai trebuie sa spun ca eram topita toata?
Poate incarc si eu ceva poze noi cand am timp.
Ma duc acum la plimbarica,joi il avem sarbatorit pe tati si mergem sa ii comandam tortul.
Daca nu era mama la mine,nush cum ma descurcam eu cu toatele.Ma ajuta enorm de mult,n-am mai spalat un vas de cand nu tin minte.
Din pacate eu incep serviciul cat de curand...asa ca ma bucur din plin de bebelina in timpul ramas.
Revin mai pe seara...
japonia prin ochii unui amator
mogaldeata cu ochii migdalati
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
Roxali spune:
Rox dupa subiectele "calde" mai te gandesti la burticut...n-am tanjit nici o clipa dupa burtoiul precedent , mai ales ca eram si mai mareee...acuma ma si buseste incontinu de nu ma pot tine pe picioare, nici o plimbarica de 10 min nu reusesc sa fac.
Marunzika frumoasa focccccc si ce mult a crescut...kg in plus nu se prea vad...sant 13???
Devylla sa-ti traiasca sotul...pai azi chefuiti
Azi vad ca e un timp misto si poate reusesc sa ma duc la shopping...daca bineneteles reusesc sa ma tin pe piciare...ca nu mi-ar strica niste bluzite, pulovarase ,care sa-mi ascunda suncile de dupa.
Ali38si Enrico 7ani
poze