Cum s-o ajut?
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
ana maria spune:
Cel mai important etse sa o sustii si sa nu ii induci vreo idee, ea trebuie sa ia decizia... dar si sa lupte pentru cansicia ei. Din experienta mea: prietena mea a trecut prin asa ceva iar eu am sfatuit-o deschis sa il lase... dar decizia a venit atunci cand s-a simtit ea capabila.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tuinea/tuinea.jpg)
tuinea spune:
Draga mea, tu o poti doar sustine, nimic mai mult. Astfel de decizii nu se iau prin prisma altcuiva. Tu nu traiesti cu ei in casa, nu stii la sigur care sunt cauzele certurilor, al neajunsurilor din familia ei. Ea este ruda cu tine si de aceea o vezi poate o victima. Daca el nu vrea sa discute problema ai intrebat-o care este cauza? Si nu i-a spus niciodata: dragule este ultima sansa de a descuta cu cartile pe masa.
Trebuie cautata cauza si abia apoi luata o decizie pentru ca o casnicie este sacra si n trebuie sa ne implicam in nici un caz in destramarea uneia daca nu suntem absolut siguri ca nu mai este nimic de facut.
Ii tin pumnii verisoarei tale!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bobocel_07/bobocel_07.jpg)
bobocel_07 spune:
Nu o vad deloc victima eu cred ca sursa tuturor certurilor este ca amandoi sunt personalitati destul de puternice si nici unul nu cedeaza.Si ca sa iti raspund la intrebare el nu vrea sa discute pentru ca nu ii place cearta asa sustine el, si daca tot pun cartile pe masa se ajung la reprosuri si de aici la inevitabila cearta.Nici ea nu este o persoana certareata insa crede ca cel mai bine sa isi spuna unul altuia unde au gresit si sa faca ceva in privinta asta.Eu nu ma bag in casnicia ei insa vreau sa o ajut sa lupte pentru ea pana la capat pentru ca el e un baiat extraordinar pe care eu il stimez.Pacat ca s-a deterioraat relatia din cauza incapatanarii lor pentru ca erau asa de fericiti.Pe undeva mai trebuie sa existe ceva care a facut relatia sa se degradeze, insa nici unul poate nu isi sa seama cu ce a gresit in aceasta casnicie de au ajuns aici.
alexia_07