Timisoara, Impreuna! (59)
Raspunsuri - Pagina 17
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by katik
io nu da' ma descurc. de asta exista pe lume telefoane mobile si soti cu masini.
(asta in eventualitatea in care nu intervine nimik si pot veni).
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
Bey ca e buna ideea ... sa te duca si sa te si aduca
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by Mariaa
Katik...fara masini ca sa mearga vinu' meu cu branza Aidei
www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>
... tu nu ai inteles bine. Eu nu dau nici o branza ... tu ai zis ca dai
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
katik spune:
hai ca m-am distrat copios!!!!!
acu din pacate trebuie sa fug la gradi, s-a terminat cu domnia, vine acasa taifunul!!!!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
Mariaa spune:
...una dupa ceafa?! daaa, sigurrrr
hai ca v-ati mai dezmortit cum ati auzit de un vin, de-o icra sa vedeti ce-o iesi acolo, la fata locului...
restul gagicilor ?? la dospit ?? ...precum mustul
lyme suport romania
ador copii
danitin spune:
Mariaa icre de Manciuria, caviar eu vreau, eu vreau
Kaitk ce proceduri, ce baie, ce spuma ... cred ca numa vreo doi litrii de kerosen direct la vena m-ar mai inviora. Pe bune, abia ma tarasc si m-am uitat in oglinda arat rau...
Mei puteti sa dar eu:
1. habar n-am ce o sa am de lucru pe sambata
2. nu stiu daca shoppinguiesc ca duminica plec iar la Viena si as pastra pentru acolo banutii
3. de la un pahar de vin is
4. nu-mi prea plac festivalurile de la stadion, ca-i inghesuiala si murdarie maaaare
asa ca ... nu cred ca vin
nici macar pt icre de manciuria...
Mamica de spiridus
Vacanta 2007-2 Mai si La casuta
Spiridusul in al treilea an
Mariaa spune:
Dana, ma refuzi asa franco ???? locatia o daduse Dorisake, da poa' sa fie si altundeva la inel la Mall? ca ultima data ?? hmmmm??
o aduc pe Manciuria cu icre cu tot in plasa, pe cuvant !!
lyme suport romania
ador copii
gonghy spune:
Cum e rost de chefuiala cum ma alatur si eu la -ul de gagix chefuitoare.
Beeyy fetilii,Maya e iar racita cu muconi,cu tuse dinaia care se rupe si se aude flegma aia in gat si biata de ea nu o poate rupe.....
Iar chinuiala,stres.....ooofffff ca m-am saturat sa vad copilul asta ca e tot racit.
Acum i-am dat de la mine putere Sinupret pic 3*15 pic/zi si maine trag o fuga cu ea la Muscoi sa vad ce spune si el. Pe bubulina o prin virozele tot la sfarsit de saptamana
Dana bine ai venit de pe meleaguri Vieneze ca tare fain te distrasi fato si tare as veni eu duminica cu tine sa ma pierzi p'acolo.
Cand mergi cu mami la dr???
Dorisake saracutza Ines iar a avut o criza nashpa de fiere.Da bine ca i-a trecut si merge iar la gradi. Nu stii cum e Muscoi maine?? Poate imi dai un raspuns aici sau pe PM. -ici la amandoua gagice.
Katik vad ca vrei sa te tragi la o chefuiala?? Cred ca tare ne-ar mai prinde bine un vinutz fiert cu scortzisoara,s-asa e sezonul de fiert vin
Simo eu nu refuz intalneala,vin la ce vreti voi.
Aido da-o'ncolo de branza,zama fiarta cu scortisoara sa mearga pe beregata
Anutza ce nashpa ca racelile astea la oameni asa tzapanosi ca noi nu trec decat dupa ce isi fac damblaua cum vor ele La fel sunt si eu,pot sa iau toata farmacia da pana nu-si face de cap raceala cum vrea ea nu-mi trece.
Drum bun pe oriunde ai merge.-ici
Anda imi place tot ce a-ti facut la casa,a meritat pe deplin efortul si oboseala voastra.
Faina tufa din dormitor,mi-ar place si mie una cand o-i avea casa mea + lenjeria de pat
No fetele c-am asta despre noi,amu merg la bucatarie sa fac o placintutza cu branza dulce. Zice Clau ca sta el cu da parca vad ca ea sta singurica si musiu la calculator ca deobicei.
Revin sa vad ce mai scrisarati p'acilea.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006
Lormi spune:
Mey fetele unde sunteti?
In principiu vin si eu la intalneala doar daca nu se schimba nimik in programul de la scarbici!
Katik multzam de numar si mai am o rugaminte ,explica si la fata mai babeste pe unde vine cabinetul ca eu nu cunosc mai deloc zona
Va pe toate si revin(ma duc ca mi-a venit husband-ul de la munca).
Lormi
Doris-Alina spune:
Na, salutare...
Declar ca nu am inteles nimic din branzele voastre...habar nu am de ce icre vorbiti, da printre mucigaiuri si manciurea, m-am dezmeticit rapid...zicea Maria ca isi trage inca o haina pe ea, si ma gandeam ca va fi frig la intalnire, dar pe urma m-am prins...mai greu na...cu neuronu...e ziua ei...tzuc-o mama...
Ok, daca nu va place locatia, alegeti voi alta, da eu sincer m-am saturat de Mall...si eu oricum merg la un vin, cu Radu...si cu ai mei...acolo era pastrama faina si cumparam must pentru acasa.
Ce daca e inghesuiala? o data ne distram si noi...
Ne imbracam sport, ne mucegaim, ne branzim, ne saram, ne imbatam, o sarbatorim pe Maria si pe Ana, ca e aproape de ziua ei...o facem lata...
revin...
Laurelu, te sun sa-ti dau mobilul lui Muschi.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
gonghy spune:
Lormi cabinetul lui Florin Dorneanu e vis-a-vis de Gen.26.
Are chiar la intrare o firma luminoasa unde scrie de cabinetul lui.
E chiar in Balcescu,daca nu ai masina mergi cu tramvaiul 6 si te dai jos chiar in Balcescu si vii spre Gen.26.
Sper ca te-am lamurit bine
Eu acum 10 min am bagat prajitura la cuptor si miroase deja de numa
Restul de fete pe unde v-ati ascunsara??
Sau sunte-ti deja pe butoiul cu must??
Hai la apel Aidaaa,Mariaaaaa,Dorisucaaaa,Katiiiiik,Andaaaaaa..........
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006