Timisoara, Impreuna! (59)
Raspunsuri - Pagina 12
katik spune:
toata lumea e pe afara? ca tare frumos este!!!
si noi am fost o tura, urmeaza tura nr.2 cu ambii gorobeti, cu bici sau trotineta
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
aidaciolac spune:
Gata si eu ma duc afara ... ca altfel Emma incepe sa bata cuie cu capu'
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
katik spune:
mergeti ca-i frumos, profitati din plin ca acusika se termina domnia!. acum sunt 19 grade! distractie placuta!
si noi mergem s-o luam pe krisztina pe la 15
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
Mariaa spune:
dada, mergeti afara !!! ce va pasa de noi care suntem la scarbici!!!
io am de lucru mult! am prins niste comenzi mari si bag acuma la flotari, sa creasca comisionul
Dana, nu ai zis nimic de mama ta, care-i treaba? Si in alta ordine de idei, n-ai loc prin bagaje cand mai mergi la Viena, pe cuvant, pot sa ma fac mica de tot, intru intr-o valiza mai mare ...
Ana, cica la oamenii da'stepti acuma se desfunda nasu' sanatate multa sa poti merge linistita la Moeciu.
Dorisake, Ines, sper ca-i mai bine! Apropo de cura...asa le-ai insirat acolo ca mie una mi-ai facut o poftaaaaa
Lormi, baga un ochi pe aici mai des, zi si tu ce bai aveti...poate te ajutam cumva.
Aida, Emmei si rabdare mare la cura aia pacatoasa...
Katik, ma bucur ca esti mai bine!
Laura, pe unde esti mei cupila?
Ando, imi place zugraveala, nu zic da' io vreau sa stiu lenjeria aia de dormitor de unde ai luat-o...o minunatie
revin...tema de casa, pe vinerea viitoare la un cafeu, ca se apropie Craciunul si noi tot o lalaim...dati drumul la caini, la soti si ce mai aveti si haideti sa punem de-o sporovaiala
www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>
danitin spune:
Mariaa ba am zis de mami! Spuneam ca a profitat de situatie ca nu sunt eu acasa si nu s-a dus la medic, cica ii e frica de ce o sa-i spuna. Asa ca trebuie sa fac reprogramare in conditiile in care e cam inghesuiala pe lista de asteptare ... sper ca maine sa reusesc sa rezolv ceva
Mamica de spiridus
Vacanta 2007-2 Mai si La casuta
Spiridusul in al treilea an
danitin spune:
Cat despre valiza ... pe toate v-as lua cu mine!!
Mamica de spiridus
Vacanta 2007-2 Mai si La casuta
Spiridusul in al treilea an
Mariaa spune:
mea culpa...mi-a scapat! bafta la control, sa fie bine!
in cealalta 'problema' cred ca ti-ar trebui un miniavion no problemos...punem umar de la umar si adunam de unul
pe mama inteleg ca o s-o mai tina in spital, poate mai bine de o luna inca. moralul e mai bun si incearca sa se ridice din pat mai mult, sa faca miscare mai multa. azi am avut inca o conformare de la doamna doctor ca era sa o 'piarda' in prima saptamana de la internare. parca a trecut glontul pe langa ureche, cam asta e senzatia.
sa fim cu totii sanatosi si sa terminam anul asta cu bine...ca tare greu a mai fost.
www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>
aidaciolac spune:
Lasa mey Mariuca ca la revel o sa dansati hora impreuna
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
Doris tu chiar ma nervezi ca nu zici nimic si ma faci sa ma gandesc numai la prostii
Te rog spune ceva
Matza Emma in actiune
Doris-Alina spune:
Buna seara la populatie...
Aida, te pup mami ca ti-ai facut griji...
Ines pare a fi ok, dar nu sunt deloc linistita ca nu mananca...in rest e vioaie, nu febra, nu a avut decat ieri un scaun diareic, atat, azi a facut normal.
A mancat azi un pic mai bine, dar nu cum mananca ea de obicei, asa ca pana nu cere supliment si nu o vad haplea lu mama, eu tot nu sunt linistita.
Desi stiu ca dupa criza de fiere, asa face de obicei, cam o sapt tine toata distractia, luam doar Oxbil.
Na, in rest ce sa va zic, azi a stat Ines cu o vecina, ca maman a dus-o pe Buni la controlul lunar la cardiolog.
Si acum aflu ce i-a zis medicul ei.
Inima e buna, tensiunea perfecta cu medicatia aferenta, dar trebuie sa slabeasca pana la Sarbatori 10 kg.
In plus, trebuie sa mearga zilnic 500 m, ceea ce pentru ea va fi foarte greu, deoarece ea nu poate merge nici 5 m.
I-a zis medicul ca daca doreste sa traiasca, sa-si vada stranepoata mare, trebuie sa faca asta.
De la anul din ian, va merge 1000m zilnic.
Ea daca sta numai in casa, i s-au atrofiat muschii, si plange de dureri de picioare, tocmai aici e problema, ca trebuie sa mearga sa sustina musculatura.
Asa ca , de maine o scoatem pe Coana Marieta la interval, pe bulivard...o iau cu mine la gradi, sa o aducem pe Ines, zilnic, o duc la shopping, o fac gagica faina...
Danitin, cred ca ai avut cateva zile de vis acolo...
Spiridusa e de inteles cat de fericita se simte...
Katikule, cred ca o sa mai am nevoie de ajutor la un mail in ungureste...cand ai timp...
Ana, sanatate, sa te faci bine...Luana e ok?
Acus pleci, vezi sa nu te mai cateri pe la cucu-rigu...
Maria, ma gandeam azi la tine, nu ai sughitat?
Sora mamei de la Baia Mare vrea sa-i aduca la Buni din Germania, un cadru de mers...
Dar te pui cu Coana Marieta?
Nu vrea...si pace...a zis ca veci nu va merge cu ala, de babe...auzi tu?
Cica mai bine se sprijina pe mine...
Mey, Buni e tot Feciora, e ambitiosa...
Cum facem cu intalnirea?
Musai we asta, chiar daca Ana e in delegatie, nu se supara, ca-i fata buna...
Fetele, incercati sa veniti, ca avem ceva de dicutat...destul de urgent...si important!
O sa-i spunem si Anei cand vine...nu pierde nimic...
Aida, iti dau meniul meu de azi?
Cand incepi?
Am uitat sa-ti scriu aseara...eram obosita...poate nu slabesti astfel asa de repede, ca la alte diete, dar ce dai jos, nu mai pui, pe incercate si pe testate...
Eu nici nu ma grabesc, mi-am propus de la inceput ca intr-un an am de dat 45 kg , adica la anul, la mare, voi fi pe val...
Lormi, eu nu stiu nr lui Dorneanu, poate stiu fetele...
Ce fain ca mai respiri si tu...
Daca am uitat pe cineva, scuze, dar mi-e foame...savurez ciuperci la gratar si salata verde.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories