Sezatoarea canadiana (69)
Raspunsuri - Pagina 5
maru spune:
revin cu rugamintea mare:
se poate sa aflu si eu nr de tel a tipului din Toronto care se ocupa de expedieri pachete?
please, please, please
Doamne'ajuta!
Selena2002 spune:
Lorelaim multumesc pentru urari.
Maru nu stiu despre ce tip e vorba dar am gasit ceva care poate te intereseaza www.worldlinecargo.com tel. 1-888-GRATIS-8,
1-888-472-8478
Sanatate copilasilor bolnavi si nu numai.
Ira spune:
'Neata!
Ce mai fac copilutii bolnavi ? A mea e f bine, vesela si in forma, doar ca Sibin m-a sunat nervos (i se intampla destul de rar) ca dupa ce ca tampitele de educatoare nu au fost de acord initial sa-i administreze antibioticul Sofiei pe motiv ca uitase cutia originala si reteta de la medic acasa (habar nu aveam ca trebuia sa mearga dupa el cu reteta si prospectul) si el le-a spus ca nu se poate prezenta in mijlocul zilei sa plece de la job ca sa-i dea el medicamentul si sa se reintoarca, acuma il innebunesc cu telefoanele in timp ce el e in curs la universitate (si mai si plateste minutele la cell), ca totusi s-au razgandit, ca o sa i-l dea, ca le pare rau, ca stiu ca la antibiotice e o anumita ora....asta dupa ce Sibin a parasit gradi cu medicamentul in buzunar si le-a zis clar ca nu se mai intoarce. Asta e, Sofia o sa-l ia pe cel de la pranz cu cateva ore mai tarziu, la 5-6 cand o sa se duca s-o ia Sibin de la gradi.
In fine...codritu, nu-i bai, oricum nu cred ca ai fi putut veni cu copii asa mici, erau acolo copii, dar nu sub 6 ani, lasati ca ne vedem alta data, ca doar nu s-au terminat concertele.
Va pup, ma duc la treaba.
Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.
maru spune:
quote:
Originally posted by Selena2002
Lorelaim multumesc pentru urari.
Maru nu stiu despre ce tip e vorba dar am gasit ceva care poate te intereseaza www.worldlinecargo.com tel. 1-888-GRATIS-8,
1-888-472-8478
Sanatate copilasilor bolnavi si nu numai.
multumesc mult Selena
revin si zic: sanatate la puiuti bolnavi
ai mei amandoi sunt cu nasul curgand ( si Andrei si tatsu).Asta e!
Doamne'ajuta!
Magdone spune:
fetelor, am vazut pozele, sunt super! imi pare rau ca n-am venit si noi, dar poate data viitoare.
multa sanatate copiilor bolnaviori!
va pup
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
parpalak spune:
Voiam numai sa va spun ca noi am fost in Cuba, cu dublu rezultat, atit la categoria "vacante" cit si la categoria "va mai aduceti aminte".. Acu apreciem mai tare varietatea de aici la alegeri..
Poate ati mai discutat, dar n-am prins eu firul, mai merge careva la scoala romaneasca de la liceul Milne Valley (simbetele, bineinteles)?
(Caroline, uite ca-i a doua toamna de ma lasi fara varza )
Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
Denisam spune:
Ktrinel-sanatate multa si tzie si printzesei!
Donia- multa putere si sanatate lui Cristi, sa nu mai faca crize si sa fie bine.
DanaB- sanatate si voua, ce fac spiridusii, Al e mare deja-pupici!
Selena- cum mai e Bella la gradi?
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Denisam spune:
Cristina- noi am fost in Jamaic ala Riu Negril anul trecut in aprilie, e ok, parca un pic mai fain in Dominicana per total, dar vom mai merge pt copii in ambele. Te potzi uita la poze si dc vreio detalii suna-ma.
Ce mai face Yasmine?
Angela- voi ce facetzi?
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Ktrinel spune:
multumesc de raspunsuri la intrebarea cu termostatele...sper ca vom fi in stare sa le schimbam singuri.
foarte multa lume vad ca e bolnava dupa intalnire...pai vedeti, am si impartit ceva , nu numai am sparlit...
noi suntem mai bine, dar eu raman cu muci si stranut de mut totul din loc...
ma inscriu si eu la intalnirea din Cuba, cu conditia sa mi-o dea Dana pe Denisa de dadaca
sanatate tuturor!!
ana, cum mai decurge imblanzirea scorpiei?
simi spune:
Codritu, cum ti-a zis si Ira, nu puteai sa stai cu copii mici in sala la spectacol. Dar las' ca data viitoare ne anunta Ira unde are concert si venim numai noi, mamicile, nu-i asa? Ne stringem mai multe si-i facem surpriza. Abia astept!
Intre timp, aseara am intrat pe "réseau admission" si am luat bilete la Nutcracker, i-am promis Alicei mai demult, dar in fiecare an s-a ivit cite ceva. Asa ca pe 26 decembrie la ora 14:00 sintem la spectacol la Place des Arts. Sper sa reziste la tot spectacolul, ca-mi spunea o prietena ca-i cam lung (vreo 3 ore, parca) si n-o vad eu pe Alice stind pe un scaun 3 ore... Vom vedea!
Sanatate la toti copilasii!