Sezatoarea canadiana (69)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Referitor la termostate, noi le-am schimbat singuri. este foarte simplu, trebuie doar sa intrerupi curentul inainte! Noi le-am luat de la Canadian Tire si scrie pe ele daca sunt modelul la care primesti discount de la Hydroquebec.

Ira si Seba a venit o data de la scoala cu bretonul ciumpanzit. A luat foarfeca din dotare si l-a tuns la baie ca-i venea in ochi... ce sa-i mai zic. Macar nu l-a ascuns in sertar!
Imi pare rau ca ti-am ratat concertul asta, poate data viitoare mai ales daca-i in timpul zilei.

Multa sanatate tuturor bolnavioarelor si bolnaviorilor. Noi suntem bine, eu mai tusesc doar din cand in cand. Dar incomparabil mai bine.

Emilly uite telefonul pentru lista de asteptare: 514-453-6836 interior 25 sau 26 (CPE Les Petits Mousses) sunt pentru toata zona Ile Perrot si Vaudreuil. Mai poti incerca pe www.magarderie.com daca vrei si telefoanele romancelor, spune-mi, si le caut. Iar de vazut, o sa avem timp sa ne vedem, dupa ce va linistiti cu mutatul. Spor la treaba in continuare!

Seba a reinceput hockey-ul asa ca noi incepem alergatul pe la antrenamente si meciuri, asta pe langa inot si pian.

Editez ca vreau sa va spun si voua ca mi-am cumparat CD-uri cu work-outs pentru ca nu se mai poate, trebuie sa-mi revin la ce am fost o data... Uitati www.getfirmtoday.com/drtv/ecs/about.html" target="_blank">aici si vroiam sa va intreb si pe voi daca folositi asa ceva?

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Rox, nu stiu ce sa zic cu workout, cred ca e super daca esti ambitios. Nu e si cazul meu, cand vine vorba de exercitii ai face orice numa' asta nu. De unde eram io slaba moarta am inceput sa bag in mine in nestire, cred ca e pe baza hormonala de la tiroida ceva, ca mi-e foame non stop, tre' sa ma opresc ca altfel o sa ajung la 60 pana la revelion.

Sa ne tii la curent cu vesti si bafta Sebei la hockey si la pian.

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Am intrat scurt sa va spun ca noi suntem in spital de ieri, dupa o alta zi petrecuta la urgente. Cristi primeste des tratamente pe masca impotriva sufocarii, pe langa Epinephrine i-au dat Ventolin si Pulmicort. Tratamentele il ajuta, insa e disperat din cauza mastii, nu o suporta.
Sunt inca trei bebei internati pentru acelasi motiv, plus o fetita de vreo 2 ani si jumtate, fetita sta vreo 5 zile, eu sper sa mergem acasa mai repede.
Ma rog, e mai bine ca in spital suntem aproape de ajutor, ca s-a chinuit saracul destul acasa. Ce boala urata, nici nu stiam ca se poate manifesta asa!

DanaB, aveti grija de voi, nu ezita sa chemi salvarea daca nu e bine, mie asta mi-au tot spus, ca a fost foarte bine ca nu am mai stat acasa.

Sanatate la toata lumea!



Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Buna seara doamnelor, citesc din urma de vreo 45 minute, dar nu mai stiu la cine sa raspund si ce...

Laurajr banuiesc ca vroiai un site unde sa-ti calculezi tu netul pornind de la brut? http://canatax.com/

alege-ti provincia si calculeaza-ti.

Khristin, noi am fost in Montego Bay unde plaja nu a fost extraordinara. la vremea respectiva mie mi-a placut tare mult dar dupa ce am vazut Punta Cana am gindit altfel. Insa am auzit ca in Negril plajele sunt comparabile cu cele din Dominicana.

Donia, imi pare tare rau de ec s-a intimplat cu micutul Cristi. Pupa-l pe ochisorii aia frumosi din partea mea si multa sanatate.

Fug acum sa pun pe site-ul meu pozele cu zugravelile sotului.



Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Donia multa, multa sanatate lui Cristi. Sa va intoarceti cat mai repede acasa.

Emilly uite chiar www.magarderie.com/garderie-milieu-familial/4182-chez-roxi.html" target="_blank">aiciare anunt una dintre cele doua romance pe care le cunosc cu garderie, tiza mea.

Ira merci de urari, sper sa am vointa sa incep, odata inceput e mai usor. va tin la curent cu rezultatele.

Dana sa ne dai si noua link-ul sa vedem pozele!

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

http://community.webshots.com/user/canadezii/profile


pus poze cu camerele la albumul Octombrie 2007.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Ei, Dana, ce frumu sunt camerele, cred ca copiii sunt f mandri de ele. Sa o saluti pe Denisa din partea mea!

Sorry, ca nu vazusem mesajul, Donia, multa sanatate la micut!!!

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Donia multa sanatate!
Ma rog ca puiutul tau sa se faca bine in curand!

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Ira, imi pare rau ca nu am ajuns vineri, Tudor a fost si mai e bolnavor.
Cand am ajuns vineri acasa se plangea ca il doare burta si tot cu durere de burta a tinut-o tot weekend-ul. Nu are diaree, face mai des decat normal, dar nu e diaree, nici febra, cine stie ce ciudatenie de virus o mai fi. Sanatate la toti copiii bolnaviori. Simi te-as fi cunoscut si pe tine ca tot stam aproape.

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Servus canadiencelor dragi
Am intrat doar ca sa va urez multa sanatate la micutzi si mai mari! Si eu tusesc si ma doare capul, iar Gabisor e plina de muci... din nou... In grupa la ei la gardi azi din 12 copii au fost 3... Iar una din educatoare e bolnava... Anul acesta au venit prea repede racelile!
Multa-multa sanatate va doresc!

Lorelai
Haga Parken-Fluturi, Haga Parken-Flori de pai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput