Sezatoarea canadiana (69)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nelia/nelia.jpg)
nelia spune:
Cge, la ce scoala internationala din Outremont e Victor? Nu stiam ca exista si acolo una! Ce repede ai gasit totusi servici! Bafta si tie si sotului la scoala.
Ira, si noi ne-am bucurat astazi de ziua superba, nu-mi venea sa cred ca poate sa fie atit de cald. Si miine e la fel, dar cica nu tine mult, vine frigul cit de curind. Din Dollarama am cumparat si eu decoratiuni si pentru acasa si pentru scoala Agatei, sint ieftine si au tot ce vrei. Vom decora si un bostan mare... ca si anul trecut.
Noi am schimbat termostatele in casa si miine trebuie sa citesc foaia tehnica ca sa ma prind cum sa le programez si m-ar interesa si pe mine sa stiu la ce temperatura sa le pun...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">34+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
cge spune:
Nelia, Guy-Drummond este scoala unde merge Victor, din pacate este numai primara. www.csmb.qc.ca/guy-drummond.
Noi am fost ieri in Gradina Botanica, si tare mult ne-a placut.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mikiion/mikiion.jpg)
mikiion spune:
Neliacu concediu de maternitate, daca nu te-a lamurit deja aska, nu-i intereseaza ce face sotul ( scoala adica) atata timp cat nu lucreaza si nu are un venit. Noi am avut si pret si bursa in acelasi timp cu concediul. Mai multe amanunte pe privat , daca vrei.
Tu ai terminat sesiunea?Ca eu am jumatate dupa vacanta, si lucrari de predat, ma tin astia in priza fiecare saptamana cu cate ceva. Mi-au trebuit 5 cursuri..........
Simmona cat are copilul atomic? Ca eu credeam ca e de vreo 3-4 ani.....
Sa stii ca iti luam noi locul cu Marc. M-ai consolat cand am aflat ca dupa 4 ani se mai potoleste. Mai am 3 ani de rabdat!!!!
Din ultimele pozne, la cele 16 luni ale lui( unii abia merg la varsta asta si el ar merge si pe luna daca ar putea)!!!!!!
-se urca pe masa de infasat , se aseaza turceste si asteapta sa-l dam jos
- se urca pe masa din bucatarie, dupa ce in prealabil si-a impins bine scaunul in pozitia corespunzatoare.....
-ia din dulap sticla plina de ulei d 4 l, si o plimba prin casa, Hercule nu alta
Si nu sta domnule o clipa locului. o secunda, termina pe toata lumea.Daca ar putea sa rada, cu mancare in ambele maini si sa stea si pe bicicleta fara sa se tina de ghidon, dar cu picioarele pe ghidon. Ca aici:www.dropshots.com/mikiion#date/2007-09-20/07:19:44" target="_blank">aici
Nu mai spun ca se urca pe sea in picioare si isi tine echilibrul.....
Sanatate la toti puiutii!
www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2
Virsta Marc
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maru/maru.jpg)
maru spune:
quote:
Originally posted by laurajrquote:
Originally posted by maru
revin sa zic:
voi ati vazut la ce capitol suntem?
Doamne'ajuta!
Se vede ca a venit we, va merge capul numa' la prostii!
Maru, ce-ai facut cu interviul la sef, te fac permanenta, ti-au promis ceva ?
Si btw, la ce scoala e nepotica ta ?
Lorelai,pune o foto pt edificare !
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura ,Ioana Nazdravana si David Fermecatoru'
Draga mea, culmea e ca au aparut niste posturi ceea ce imi ofer posibilitatea ssa aleg. La naiba, am ajuns sa nu mai am rabdare, vreau casuta mea. Laura, pe la voi se construieste?
Doamne'ajuta!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maru/maru.jpg)
maru spune:
quote:
Originally posted by nelia
Emilly, multumesc! Voi vorbi cu ei, ii stiu, numai ca eu stiu ca sotul e student, si ea lucra si e si studenta, adica nu prea se compara situatia. Dar ii voi intreba.
Am constatat ca fetele mele nu prea mai au jucarii... In ultimul timp si din cauza banilor, dar si din cauza ca le-am tot luat carti si jocuri, plus activitatile, nu am mai investit nici un ban in asa ceva. Si m-am suparat ca nu-mi aduceam aminte ce jucarie le-am luat ultima data si cind si m-am dus in primul magazin si le-am luat citeva si am de gind, din toata saracia, sa mai face acest lucru. Cresc, cind sa le iau, cind ajung sa-mi ceara voie la discoteca!?! Hai, ca Tudora se joaca la gradinita, dar Agata nu mai are unde sa se joace daca nu are acasa. Asa ca, va intreb pe voi, de pe unde mai luati jucarii interesante la odrasle... si ieftine, sa nu uit!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">34+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.
Zellers, ieftine, reduceri la greu
Doamne'ajuta!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Podeanu/Podeanu.jpg)
Podeanu spune:
codritu, cind erau ai mei copii mici (ca fata ta) si faceau febra mare (peste 39)le puneam imediat ciorapei inmuiati in apa cu otet. Le scadea febra imediat si ciorapii se uscau instantaneu de la fierbinteala corpului. Dar continuam apoi cu Tylenol.
Simi, ti-am vazut copiii , sa-ti traisca . Dar nu stiu cu cine seamana fiecare ptr ca nu te stiu nici pe tine.
Copiilor mei li s-a parut f usor examenul (merci de incurajari) comparativ cu manual din care s-au pregatit (manual special ptr admiterea la scoli private/internationale). acum ramine de vazut si daca au luat ptr ca daca intr-adevar a fost asa usor probabil ca toata lumea a facut si nu stiu cum ii va selecta.
Cu Edi insa nu stiu ce sa ma fac cit sa il determin sa citeasca cit mai mult. E desptept dar face numai ce ii palce. matematica ii place si are numai A dar franceza ,ba. Voi, cele cu copiii mari cum i-ati determinat sa citeasca mai mult?
maru, ce-ti spuneam eu? Da-i bataie cu casa, nu mai astepta.
Eu mi-am decorat casa cu ajutorul lui Denisa, dar imi pare asa aiurea la cit de cald e afara. Sper macar in seara de halloween sa nu fie asa frig.
Va las acum dar va urez o saptamina buna.
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/columbiana/columbiana.jpg)
columbiana spune:
quote:
Originally posted by Cricorquote:
Originally posted by Ana Stroe
Am tras cu ochiul putin la topicul vecinelor din sudsi vad ca discuta de tigai si m-au bagat putin in sperieti cu teflonul cancerigen; voi ce folositi, unde gasesc aici in Canada tigai din calphaton, sau cum se traduce in franceza, voi stiti (eu sunt paranoica la cancer, la cite cazuri am in familie).
Ana, eu folosesc tigaie din inox, tot pentru ca am auzit ca teflonul e cancerigen. La inceput ma evervam ca totul mi se lipea, acum am devenit mai priceputa si m-am obisnuit si cu prinsul... mi se pare normal. Mama insa, decand a venit imi zice sa iau si eu o tigaie de teflon ca nu crede ca's scumpe.
Corina
Corina, mersi! incep si eu sa bintui magazinele si sa arunc teflonul din casa :)); dragutza faza cu mama ta.
http://www.floriinro.ro/
Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nelia/nelia.jpg)
nelia spune:
Cge, ah, e alt comision, nu cel de Montreal. Imi place site-ul scolii si imi place programul, ca Agata incepe la 8 si mie mi se pare mult prea devreme, as prefera sa inceapa un pic mai tirziu, chiar daca ar termina mai tirziu.
Mikiion, nu am terminat sesiunea, am terminat doar partea cu primul rind de lucrari, urmeaza al doilea la mijlocul lui noiembrie si apoi examenele finale pe 12 si 15 decembrie. 5 cursuri!!! Woau! Eu abia fac fata la doua. Bine, ca eu sint mama, nevasta, bucatareasa, menajera, educatoare... si restul, cum ar fi statul prin parcuri sau dusul pe la activitati... la timp fff plin!
Inca nu am apucat sa vorbesc cu Aska, dar sa stii ca pot sa vorbesc si cu tine pe privat, ca cu cit mai multe informatii si mai diverse, cu atit mai bine. Asa ca, daca ai timp sa-mi raspunzi la intrebarile puse de mine la un mesaj de mai sus, le citesc si salvez cu placere.
Dana, eu nu am apucat sa le urez copiilor bafta la examene, pentru ca atunci cind am intrat eu era deja seara... Dar le urez acum bafta multa sa fie ei cei alesi! Pe mine ma sperie acel examen, de fapt aproape tot ce fac cu Agata in plus fata de scoala este pentru acel examen, ca mi-e teama ca nu intra la o secundara buna si bani de privata nu vom avea etc., etc.
E atit de frumos afara! Abia astept sa o iau si pe Agata si sa mergem intr-un parc sa culegem frunze. Tudora e acasa, ca dimineata era atit de obosita, mi-a fost mila sa o trezesc si m-am bagat si eu linga ea dupa ce au plecat tati cu Agata... si am dormit amindoua ca purcicutele. Ce bine e sa fii odihnita, vezi viata cu alti ochi!
![](images/user_woman.png)
Ica 1975 spune:
Nelia, spune-mi te rog, cum aflam la ce scoala suntem arondati, functie de cod ? Eu nu stiu inca cum sa aflu, m-ar interesa sa-mi aleg viitoarea locatie functie de o scoala publica buna. Merci
Noi
Ce faci te si face.