Sezatoarea canadiana (69)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Nelia, din cate stiu eu sotul poate ramane acasa max 6 luni, procentul fiind de 75%.Nu stiu sigur, eu am lucrat fff putin in domeniu (am tinut locul unei colege pentru 2 luni).Daca nu este urgent, pot intreba luni si-ti pot da mai multe amanunte.

Emilly, te rog mult, imi poti trimite si mie datele broker-ului/notar la care ai apelat tu cand ai cumparat casa?Multumesc mult.Voi ati cautat singuri casa sau prin intermediul unui agent imobiliar.

Cat este comisionul in cazul in care apelezi la o agentie?
Emilly, persoana in cauza imi poate face si o evaluare legata de cat voi plati lunar, cat imi poate acorda banca in functie de venituri si toate alte cele?
Saru mana mult,raman datoare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Mama ce animata ce sezatoarea... nu stiu cum sunteti voi dar eu cind ajung sa raspund uit tot ce s-a scris.

Ira dragutza te pup si hai vin-o inapoi, chiar si sa te descarci.Ne lipsesti.

Pe mine azi m-a intors raceala asta nenorocita. imi curg mucii, ma ustura nasul de cit de mult l-am suflat si ba mi-e frig ba ma ia cu calduri. Am luat Tylenol, dar acum o sa iau o cana de lapte cu miere si unt , merci Lorelaim.

mQQm, chiar ca mult ai scris, si "ne-ai multumit" pe toate.
Denisei azi i-a cazut si ultima coaja, inca mai are semn, dar ea e ingrijorata ca nu-i mai creste parul pe sprinceana in zona aia si arata ca zombi.

Monicutz, bine ai venit printre noi.

Lorelai, tare haioasa esti, sa-ti fie de bine tunsoarea .

Denisam, eu la fiecare mesaj al tau parca te si vad...tu mai butonezi ceva pe Dc si familia e deja in masina cu directia cabana....mai scrie-ne si nou mai multe , da' nu inainte de a te urca in masina.

Sigur am uitat pe cineva...ah Donia, ma bucur ca Cristi e bine,mai ramaneti voi sa va reveniti.

Fug sa fac curat in casa ca miine avem multe in program...impodobit de halloween, copiii au examen la scoala internationala, etc

Va pup si va doresc un weekend frumos si sanatos

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Buna fetelor,

Eu sunt doar cu Laura acasa, sotul implementeaza in noaptea asta si e la munca, asa ca bantui pe forum (copilul l-am culcat). Eu una nici nu apuc bine sa citesc ce scrieti, sunteti harnicute tare!
mQQm, gata cu impachetatul? Te asteptam in cartier!
Dana, spor la impodobit casa! La noi e mai simplu, ca stau la bloc, nu impodobesc eu...astia de jos impodobesc si sunt cativa vecini voluntari care stau la receptie jos si impart bomboane la copii.
Simona, ti-e gandul la prostii!!!
Nelia, nu ma bag ca nu ma pricep la detalii din astea, dar cred ca poate sa-si ia sotul concediu.

Fetelor, ma speriati cu scoala asta, mi-e groaza cand o incepe!
Dar tin minte ca si eu aveam teme multe, si mi le faceam, nu ma plangeam niciodata sau asa imi place sa-mi amintesc
Cred ca anii de inceput sunt mai grei, pana se invata copii cu rutina (sau pana termina facultatea:)

Un weekend placut va urez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Multumesc tuturor fetelor pentru primirea calduroasa.

Nu am timp sa scriu mult, dar vreau sa ii raspund neliei ref. la concediul parental. Sotul meu si-a luat pentru fetita cele 3 saptamani (sau 5 in functie de ce plan se alege), platit cu 75%. Eu am ales planul special, mai scurt, dar cu mai multi bani. Primele 15 saptamani pot fi luate doar de mama, tatal are 3 sapt. pe care le poate lua doar el (oricand in primul an de viata al copilului, dar neaparat dupa ce se naste), iar restul de 25 se pot partaja intre mama si tata. Adica poate si tatal sa ia cate vrea, poate sa le ia pe toate, sau nici una. Dar in cazul asta trebuie ca mama sa fie eligibila pt prestatie, iar tu nu cred ca esti. Conditia este sa fi avut 2000 dolari venituri din cate sa platesti impozit, castigati in ultimul an (sau chiar ultimii doi ani, eu primesc prestatie a doua oara pentru fata, fara sa fi muncit deloc dupa ce s-a terminat prestatia pt Alex). Tu nu ai muncit deloc in inainte de scoala?
Poate totusi ai noroc si esti si tu eligibila. Cel mai bine sa suni la nr. 1 888 610-7727 si sa intrebi direct.
Ii va trebui sotului un releve de emploi, sa il obtina din timp de la job. Sfatul meu este sa faceti aplicatia online, primiti banii mult mai repede decat daca aplicati prin telefon.

Daca mai ai intrebari iti raspund cu mare drag, doar sa stiu. Doar ca week-endul asta nu o sa am timp sa scriu, ne pregatim de botezul piticei care va fi pe 27 si avem si ziua de nastere a nasicului piticei la care trebuie sa mergem, va fi un week-end tare incarcat. Asa ca daca vrei ma poti suna, daca e nevoie iti dau nr. pe pm.

Noapte buna

Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)

Pozici Aylin
Pozici Alexutu

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

monicutza, bine ai venit la noi! la noi cica, desi nici eu nu-s prea veche aici

Fetelor, minunatzi-va de mesaju' mare, ca si io asa am facut, dar m-am scremut asa tare cu mesajul ala cu raspunsuri specifice, ca nu mai pot... iaca nici io nu credeam ca pot produce asemenea cantitate! Vroiam sa vad cum merge treaba cu raspunsul la fiecare-n parte, da-i munca, nene!

Ce-mi mai amintesc... Ira, hai inapoi, iti facem noi terapie, nu te intrista! Dana, BAFTA la examen copiilor! Cata, viiiiiiinnnn!!!! Cricor, daca ajung sa ma mut cu pestele din lipsa de musterii la masa, sa stii ca ti-l trimit prin fedex, sa-l gatesti tu, so?!
Nu mai stiu... Cam atat ma tine memoria in realitate, na! E grav, nu?

Doua vorbe pe azi: prima, a trecut copila examenul de centura, acum e "black belt", asa ca daca nu sunteti nice cu mine am aprator, si a doua, am fost la Cats, si v-am adus si voua www.youtube.com/watch?v=cJHzoAmA8Ec" target="_blank">CEVA de acolo!

Si mai vroiam sa dau un pic marunt din buze in legatura cu agentii de real estate, ca tot venii vorba, ma luptai saptamana asta cu a mea la cutite, da' mai bine tac, pe voi va intereseaza ca si cumparatori si asa e super: servicii gratuite, no hassle, no problem...

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Nelia, am citit despre temerile tale ,ce va fi dupa nastere si te inteleg perfect. In ceea ce priveste sotul tau cred ca isi poate lua concediul ala scurt, nu stiu nimic,insa, despre concediul de paternitate, dar stiu ca legea zice ca il poate lua unul din parinti. Iar cum tu nu il iei, ca nu ai dreptul, atunci il ia el. Eu asa vad lucrurile. Dar, daca vrei iti pot da pe privat numarul de telefon al unei prietene, ea se ocupa de chestiuni din astea si te poate sfatui! Bravo pentru Agata, si Ali vine acasa vinerea numai cu note bune, ma uimeste! Avem fetite destepte si ma uitam in pozele voastre, chiar seamana.
Ira, sper ca Sofiei sa-i fie mai bine! Acum eu am probleme, Alice vomita de doua zile, ieri am vrut s-o tin acasa ca vinerea eu nu lucrez, dar ea n-a vrut, ca vinerea le da caietele cu teme pe week-end. Doamne cu cine-o semana asa silitoare, ca eu una nu eram chiar asa, iar sotul...nu mai vorbim! Mai da-ne vesti despre Sofia!
Donia, sper ca baietelul tau sa fie bine, mai ales dupa ce-ati tras cu el in ultimul timp!
Simona, ai un stil aparte, citesc cu nesat tot ce scri, da-i mai departe, scrie cit mai mult! Mi-a placut dialogul din oglinda... La noi decurge cam asa: Eu: Ce zici,arat grasa? El: Ce intrebare-i asta, ai chef de cearta? Ca daca zic ca esti slaba zici ca rid de tine, daca zic ca da, esti cam grasa, zici ca nu te mai iubesc, atunci, la asemenea provocari eu nu raspund!
Dana am vazut si eu pozele voastre, ce familie frumoasa!Si ce sot priceput ai! Ideile cu vopsitul sint ale lui sau s-a inspirat de pe undeva? Ca-s tare frumoase camerele copiilor!
Va pup pe toate, doamnelor, si sa veti un week-end minunat, linistit, fara evenimente, fara boli si alte alea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Simi, eu nu v-am vazut in poze deloc! Da, multumesc frumos, as vrea numarul de telefon al prietenei, daca zici ca se ocupa chiar de asa ceva. Ce bine ar fi sa putem face asa cum ne-am gindit, ar fi un an placut pentru noi, mai fara bani, dar macar adunati pe-acasa si implicati impreuna in acest an destul de greu pentru toti 5! Dupa aceea... vazind si facind, ca daca ma gindesc prea mult, ma asez jos si nu ma mai ridic.
Laura, din pacate nu avem bunicute. Mama sotului a fost la noi trei luni cind am nascut-o pe Tudora si m-a ajutat cit a putut, asa cum m-a ajutat si cind am nascut-o pe Agata, pentru ca era inainte de plecarea in Canada si am stat la parintii lui Octav un an si ceva... E prea mult sa-i mai cer inca o data sa vina, mai ales ca nu mai poate, are 71 de ani, sufera cu inima, oboseste, a tras toata viata pentru copii si acum vrea si ea sa fie linistita, sa se duca la teatru, sa citeasca, adica sa faca ce nu a putut in viata din cauza de copii... Si o inteleg perfect, sa stii. Mama mea are 70, are astm si alte citeva probleme de sanatate, si daca as chema-o ar trebui sa-i platesc tot, pentru ca nu-si permite sa vina aici pe banii ei, iar noi nu ne permitem sa facem asta. Plus ca ea ajuta familia surorii mele mai mici, cu care locuieste si care are si ea doua fete si un sot bolnav (abia au aflat ca are cancer laringian si acest fapt i-a terminat pe toti)... chiar nu-mi permit sa o las pe sora-mea singura, care trebuie sa umble prin spitale cu sotul, plus serviciul si sa lase fetele in grija nimanui (are o fata care se pregateste sa intre la liceu, si una care abia a intrat in clasa I... deci munca, nu gluma, numai la lectii daca le ajuta si cu curatenia si mincarea, e mai mult decit ar putea sa faca o mama pentru fata ei). In rest, toti din familie au viata lor, mai am un socru, care e si mai batrin si chiar nu pot sa-l chem pentru ca nu ar avea la ce sa ma ajute, el nefiind chiar atit de implicat nici in viata copiilor lui, darminte in a nepotilor (noroc ca sotul meu seamana cu mama lui si ii multumesc din suflet ca l-a crescut asa si nu altfel), eu nu am tata... Si cam asta e cu familia, am vrut copii si ne bucuram din suflet ca-i avem, dar stiam cam de la inceput ca va trebui sa ne descurcam singuri si cum putem.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">34+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Apar si eu sa va zic ca m-am calmat ; voi sunteti simpatice oricum si mi-ati tolerat descarcarea:)); oricum tot eu am de pierdut, mai cistig niste riduri si dureri da cap, mai ales ca al meu barbat, dupa ce l-am mustruluit el m-a anuntat candid ca de acum si pina pe la Craciun va lucra si simbata, incepind de azi, deci omul meu apare seara la 7-8 sau odata la citeva saptamini(vara) pe acasa;

m-am mai linistit si cu odrasla, dupa ce l-am vazut cum studiaza sirguincios si benevol notele la pian supravegheat de ta-su, vineri seara cind de obicei are seara de computer. si de fapt nici la scoala nu-mi merge rau deloc, nu e primul si nici emit astfel de pretentii, dar invatatoarea spune mereu ca e binisor peste media clasei, si pentru mine e super pentru un copil ce-a inceput sa vorbeasca pe la patru ani, mai ales ca rezultatele sunt foarte bune la matematica, unde ma doare pe mine mai tare! problema nu e la copil ci la ma-sa care devine hitlerista cind e vorba de carte (zice ta-su), contrar tolerantei generale la nazdravaniile progeniturii.

vazut azi Simonna, sar"mina! mi-a imbracat odrasla pentru toamna asta cu mosteniri de la Atomix ; noroc ca mai sunt si baieti cuminti, ce nu rup zilnic pantalonii in genunchi la fotbal sau in copacii din curtea scolii, ca al meu din dotare.

Weekend placut fetelor,

http://www.floriinro.ro/

In der Kürze liegt die Würze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Intru pe fuga sa-i raspund Neliei.
Prietenii tai din Buchervillle au o nepoata, cumatra mea, care a fost studenta inainte sa nasca.Taticul si-a luat maximul de saptamini de concediu pe paternitate.Vorbeste cu ei si poate te lumineaza sau poate vorbesti direct cu mamica in cauza.
Pupicei!
...mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Lorelei, in caz ca nu e prea tarziu, uite o reteta de dip mortal, incercat de mine:

1 cup mayonnaise
1 cup/package cream cheese
1 cup sour cream (small package)
1 jar salsa (medium)
shredded cheese - nacho flavour
fresh tomatoes, onions, green peppers, etc
sliced black olives

Mix until smooth the mayo, cream cheese and sour cream with an
electric beater. Spread the mixture into a 2" deep plate.* Spread the salsa over the mixture. Top with shredded cheese, then the fresh
vegetables and olives. Serve with nacho chips (Scoops work the best!)

The mayo mixture tastes better the next day, so make this layer
the day before. Assemble the rest of the dip right before serving.

* For extra chili flavour, sprinkle chili powder onto the mayo
mixture.

Am primit-o si eu de la o colega, si credeti-ma, e mortala .. sper numai sa iti mai fie de folos ... adica sa nu fie gata petrecerea.

Un weekend placut in continuare!

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput