CINTECE DE COPII..DIN CUTIUTA MUZICALA.
Dragilor,
Vreau si eu melodii din cutiuta muzicala care sunt pe internet,.
Fata mea vrea melodii de copii dar nu am de unde sa imi procur aceste cintecele....
Stie cineva?
Ascult radio de copii dar nu prea are melodii
poze fff recente cu Ioana
Raspunsuri
Gabbriela spune:
trimite-mi un pm
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Gabbriela spune:
imi trebuie pe PM.. adresa de yahoo messenger ...
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Germina spune:
Tot de pe forum:
Intra pe www.4shared.com
Parola este ROMANIA
Povestea nasterii printului
Povestea nasterii printului 2 (praslea)
Poze cu noi
Lumi
Gabbriela spune:
Cine vrea sa isi ia cutiutzele muzicale le-am pus www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">aici
O sa mai pun si alta muzica romaneasca pt cei mici si daca am spatiu destul si in eng...
Sanatate si numai bine
Gabbriela spune:
cine ma ajuta sa identific melodiile.. vad ca nu au nume nici una, toate sunt cu track 1 ... bla bla... melodiile se pot asculta, dar eu nu am nici o idee cum se numesc.
Sanatate si numai bine
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
rabindra spune:
Buna, vad ca nu s-a mai intrat de mult pe aici.. Va mai intereseaza Cutiutele muzicale?? Se pare ca s-a ajuns la a 7-a.
Detalii MP
Pupici
camelia_daniela spune:
Daaaaaaaaa, pe mine ma intereseaza, le am pe primele 3 ....
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit