Mamici de martie - aprilie 2008 ( 26 )

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Zoze, multumim! M-am linistit. ce caraghioasa am fost, sa nu ma gandesc ca o fi net-ul de vina, ca doar si eu am avut ieri probleme...Bine ca e Simo bine, Doamne ajuta!
Al meu sot sustine sus si tare ca maine ia de la mama lui ventuzele sa mi le puna pe spate, ca nu-mi trece deloc raceala. Bineinteles ca doctorul din mine a sarit in sus, punandu-mi problema daca o fi voie-in fond, alea fac o vasodilatatie destul de importanta. Imposibil sa gasesc ceva pe net sa ma documentez, cuvantul "ventuze" inseamna orice altceva decat "alea". Iar daca mi-as intreba ginecoloaga, cred ca ar face ochii mari...
Vreo idee??? Daca nu e total contraindicat, zau ca l-as lasa sa mi le puna, in fond raceala asta care nu trece numai bine nu-i face micutei mele!

naty 14+ cu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Ce ploua fetelor ...

Se vede ca a venit toamna.

Cory, LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE SOTUL TAU S DE BB!!!
Sa fiti sanatosi si fericiti si sa va iubiti mereu!

Clau, vreau si eu la meci cu un castron de floricele in brate, dar ... sunt la servici (cu nunta). Mai stau un pic si plec si eu acasa, macar repriza a doua s-o vad si eu.

Simo, te-am sunat si eu de-am innebunit azi si pe fix si pe mobil, dar ... NIMIC. Bine macar ca am aflat ac esti bine si tu si Luca si bb din burtik. Te pup mult de tot si ma bucur ca v-a trecut raceala. Acum am luat-o eu, dar ma fac bine mintenas.

Va pup mult ca trebuie sa ma intorc in sala sa vad daca e totul ok cu nunta.

Laly 16+ Maria Clarinda

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Buna seara, dragelor.
Iaca si eu printre voi dupa ce azi am trebaluit toata ziua. Am facut mancarica de spanac si sarmalutze in foi de vitza cu carnitza de pui servite cu smantanica...yamy....

Dupa care m-am relaxat vizionand vreo 2 episoade din Grey's Anatomy...insa..pana aici mi-a fost ca a inceput meci...mare meci mare... si cum e doar un tv in casa...am venit la voi

Clau, dar ce burticutza mare si frumusica ai. Eu nici acum la 16 sapt si 2 zile nu o am cum o aveai tu la 14 sapt. O fi de la faptul ca-s eu mai grasuta? (1,65 si 68 kg) sau fiindca eu sunt la prima sarcina si tu esti la a doua (am auzit ca s-ar vedea mai repede) ?

Cory, aniversare minunata!!! Casa de piatra si multa fericire si de acum incolo dublu ca pana aici.

Elara
16+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Clauclau,

si eu mai stau putin cocotzata pe Forum...ca nu sunt microbista si detest televizorul!

Cat despre filme...am o colectie proprie de filme bune, descarcate in calculator!
Dintre care preferatele mele sunt: BABEL, cu Brad Pitt (mi se pare cel mai bun film din ultimii cinci ani pe care l-am vazut)...un film turnat in trei universuri paralele: Maroc, Mexic, Japonia. Mai figureaza: 1. Marele Albastru, cu un Jean Reno de zile mari si tare sexos; 2. Closer, cu Natalie Portman si Jude Law; 3. Eyes Wide Shut, cu Tom Cruise si Nicole Kidman, un film de un sinistru gothic; 4. Modigliani, cu Andi Garcia; 5.Vorbeste cu ea, de Pedro Almodovar. Toate filmele astea mi-au stors lacrimi, desi de felul meu nu sunt o sentimentala. Si mai au si o coloana sonora de exceptie. Actorul meu preferat e spaniolul Javier Bardem.
Asa ca, uneori, pentru relaxare aplic terapia cu secvente din filmele pe care le iubesc.
Va astept si pe voi cu topu' si preferatii.

cory3maz, mamik de Larisik si de bb2

Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Clabuc, draga mea, tu esti inca la servici? Offf, bine ca mai stai doar putin si fugi acasica. Cred ca este o atmosfera frumoasa acolo la nunta. Imi pare rau si ca ai racit, dar cum ai zis ca te faci repede bine, m-am linistit.

Elara, nu stiu ce sa zic, cum e cu burticile! Eu am inceput sarcina la 51 kg si dupa cum vezi, acum sunt cam mare ! Mi-a crescut foarte repede burta si eu m-am mirat! Si nu numai eu, mi-au spus si colegele ca am burtica mare. As fi zis ca probabil am mult lichid amniotic, dar se pare ca nu, la ultima eco mi-a spus ca este in cantitate normala. In fine, asta e, eu is bucuroasa de burtoiu' meu! . Si bebele da semne din belsug, misca de numa'!

Si eu mai stau pe forum caci sotul e la meci la un tv, Razva la desene la altul si eu mai am varianta cu bucataria ( unde mai e un tv) dar n-am nici-un chef! Sau ma duc peste Razva si ne uitam amandoi la Scooby Doo!

CLAU 19+
poze

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Naty,
da'n loc di ventuze, nu ti-ar prinde mai bine o frectie cu alcool si apoi sa transpiri sub o patura groasa???

Clabucel,

sper ca nunta pe care ai organizat-o sa fie un succes!!! Si eu am o amica cu o afacere asemantoare cu a ta! O seara frumoasa acasa si sanatate si tie!!!

Elara,

misto, ai facut sarmalutze...cu carne de pui, in frunza de vita si cu smantana!!! Ce nebunie!!! Ce rasfatz!!! Brava, Gospodino! Esti de-a mea!!!

Varsta "chiriasului":

Mergi la inceput

Cory, multumesc de recomandari, unele din filme le-am vazut si intr-adevar mi-au placut mult si de asemenea am plans si eu...Modigliani , in special mi-a lasat un sentiment special si am varsat ceva lacrimi la el! Babel si Vorbeste cu ea, nu le-am vazut, dar o sa am grija sa le descarc daca mi-ai zis ca merita.
Mie mi-a placut foarte mult Mists of Avalon, zic eu ca merita vazut. Si ar mai fi multe care nu-mi vin acum in minte, dar daca vrei o sa ma gandesc si fac o lista cu filme care mie mi-au placut mult.

CLAU 19+
poze

Mergi la inceput

Clauclau,

inteleg faza cu Scooby Doo! Ca si Larisa mea e cu moda "Scooby" si la televizor, si la calculator, si colectioneaza si revistele! Ba, mai facem si cate un joc de rol! Ea e Velma, eu sunt Shaggy, tat'su-i..., normal, Scooby. Si ne jucam prin casa de-a vanatoarea de fantome si comori, dupa INDICII! Asa ca, si la noi e Scooby-Mania.

Varsta "chiriasului":

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Bubu multumesc de urari!

12+

Mergi la inceput

Cory, da, asa e cu Scooby mania! Sigur Larisica are si Masina misterelor cu personajele si fantomele si plasa de prins fantome . Si plus toate revistele Scooby si sute de cartonase...Da, putem spune clar ca e vorba de Scooby mania la copiii nostri!

CLAU 19+
poze

Mergi la inceput