Inseminare (18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Monty, si la Medlife e program sambata de la 9-14 si daca te intereseaza am primit de la dr. din Giuly o foaie
"BAREM MINIM DE INVESTIGATII PENTRU FIV"pot sa copiez dac vrei cam ce analize iti trebuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

da kittyke m-ar interesa
pupici
ce vreme oribila e afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Monty , asta e lista...
A.Profil hormonal ziua 2-4 a ciclului:
1.FSH
2.LH
3.PRL
4.Estradiol

B.Analiza uzuala a sangelui:
1.Hemoleucograma
2.Glicemia
3.Ureea
4.Creatinina
5.Coagulograma

C.Investigatii serologice pentru:
1.Hepatita B-HBs
2.Hepatita C-HCV
3.HIV
4.VDRL
D.Grup sangvin: Rh
E.Histerosalpingografie/Histeroscopie
F.Culturi col Chlamydia:Mycoplasma
G.Frontiu cervical Papanicolau

Pentru sot....

A.Spermograma
1.Hepatita B-HBs
2.Hepatita C-HCV
3.HIV
4.VDRL
C. In cazul patologiei severe (pentru care se recomanda ICSI)
1.Cariotip
2. Microdeletii cromozon Y

Analizele sunt valabile de obicei 6 luni, depinde si de doctor
Pentru inseminare cred ca nu trebuie sa le faci pe toate asta nu stiu poate va spun fetele cam ce este foarte important
Eu am facut pe toate
Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

Monty, daca citesti prima pagina o sa vezi acolo analizele ce trebuie facute pt IAS, (le-a scris kittyke mai in amanunt) si informatii de la diferite laboratoare de analize medicale, in special programul de la IDS, adresa, nr. telefon.

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Fetelor nu mi vine sa cred am sunat la medlife sa ma programez ptr secretie col si papanicolau si nu mi a venit sa cred ce mi a zis , mi a spus ca abia pe 1 noiembrie poate sa ma programeze!!!

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaMar spune:

Miruna, cum asa?
ai incercat la hiperclinica, pe Grivita??

in al doilea rand, daca vrei sa completezi tu pe prima pagina, ca eu nu ma pricep si poate e cineva interesat.Preparare sperma pt.IA la dr Moisa la cabinet-2.500.000 (nu stiu daca era trecut pretul acolo)

pup

Mergi la inceput

Da Oanamar pe grivita am incercat nu mi a venit sa cred cand mi a zis aia pe 1 noiembrie si i-am zis chiar ptr o secretie e pana la 1 noiembrie zice da e foarte aglomerat. Eu am fost sambata cu o prietena si atunci am intrebat si eu pot sa fac acum secretie si papanicolau la care mi da un nr de telefon si mi spune sa ma programez si acum am sunat si uite ca asa mi a zis , mi a picat fata.
Am trecut pe prima pagina ce ai vrut
Pup toate fetele.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Asa e, am sunat si eu la Medlife acum vreo o luna, tot pt secretie si imi spusese ca ma poate programa peste 3 saptamani.

Lore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Miruna, fara programare, analizele solicitate se pot face si la Bios Diagnostic (str. Roma 39, 2305500). E un laborator foarte bine cotat, acreditat la nivel european. Conditii civilizate, rezultate de incredere. Au program si sambata.
L.

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

Merci Luci.eilm am sa incerc acolo, ca nu am sa astept pana la 1 noiembrie.
Va pup pe toate

Mergi la inceput