Inseminare (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

hellooo.. hellooo.. imi merge ff greu net-ul ..
vreau sa va intreb ..daca stiti cat costa o ecografie testiculara , la iosup ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Miruna, din pacate nu am reusit nici din a 3a incercare... Sunt foarte dezamagita, suparata, trista... Nu stiu ce voi face de acum inainte, azi am appointment la doctor, nu mai vreau sa fac nimic pentru un timp... poate ma voi hotari peste cateva luni ce vom face...

Bafta multa, fetelor! Eu una am incetat sa mai sper ca voi reusi prin inseminari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

romanitza,
stiu ca toata lumea iti va spune sa nu renunti .. asta iti spun si eu ..e greu , e cel mai greu sa o iei de la capat pe un drum pe care ai mai fost ,si pe care nu ti-au iesit lucrurile cum ai fi vrut .. insa am citit de fete care au facut 3 fiv-uri si chiar mai mult .. nici asta nu e o consolare , insa e un semn ca DD ne ajuta daca incercam .. altfel nu ai cum sa reusesti , daca nu incerci ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

buna fetelor!
va rog cine stie cate zile de abstinenta trebuie sa ai inainte de papanicolau?ca am uitat????????din cauza inseminarilor cred ca mi-a aparut un chist,ma doare in partea drepata de vreo luna!
va rog cine stie ca sa nu-l mai sun pe doctor ca mi-e rusine!
multam!
desi am renuntat la inseminari citesc zilnic mesajele voastre,mult noroc la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Georgia, multumesc pentru incurajari, nu vreau sa ma dau batuta, doar ca sunt putin(mai mult)dezamagita si nu vreau sa mai continui deocamdata... Plus ca poate nu e asa de grav cum credeam noi... Dupa 1 an si jumatate de incercari nereusite, totul arata ca la inceput: analize bune si eu si sotul, trompe normale, fara probleme(am facut salpinografie anul asta), se pare ca exista ovulatie,ciclu regulat 27-28 zile, si totusi... nu se intampla!
Ar mai fi 2 cazuri: endometrioza - pentru ca am dureri f mari de fiecare data la menstruatie ( dar doctorita mi-a spus ca e putin probabil, nu imi recomanda deocamdata laparoscopia, spune ca este o operatie totusi, e invaziva, etc) sau STRESUL - care este la cote maxime la mine in ultimul an. Plus ca sunt o fire agitata, ma consum mult (sotul spune ca din nimic), etc.

Nu stiu ce sa mai fac, pentru ca in cazul meu nu este o problema propriu-zis de rezolvat, este ceva necunoscut, este ceva la nivel micro, pentru ca la nivel macro totul e ok.

Miruna, te rog mult sa imi treci in dreptul meu 3 reusite nereusite.

Va pup fetelor si va doresc sa reusiti cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

romanita..sincer imi pare tare rau si te inteleg perfect..si eu sunt f dezamagita de inseminari, am plans f mult , aveam ochii cat cepele , acum mi-am mai revenit cat de cat, dar tot sun intoarsa .....nici eu nu mai fac nimic deocamdata, poate anul viitor mai incer 1-2 max IA duble..dar cine stie.te pup si capul sus ca poate la urma o sa fie bine mai ales ca voi nu aveti probleme...o sa se intample natura...GARANTEZ..........1
Lara...pt papanicolau....treb sa nu ai contact in ultimele 24 ore si fara spalatura interna, ca sa aibe ce recolta...pupici fetelor si MULT SUCCES.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

Am papat din litere dar sunt f obosita, dar voi intelegeti ca sunteti niste dragute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Romanitza imi pare sincer rau de nereusita ta, suntem toate in aceeasi situatie , nu ti pierde speranta capul sus si continua lupta.sa ti treaca supararea.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

inna multumesc de raspuns!dar esti sigura ca atat,pe internet citisem ca 3 zilecred ca pana la urma o sa-l sun pe doctor.........apropo de plans:
am la scoala o colega de 40 de ani si povestind noi diverse am ajuns si la subiectul copii!a inceput sa ne povesteasca,s-a chinuit 7 ani sa faca copii si prin fazele care a trecut:ca de fiecare data and ii venea ciclul plangea de rupea locul,ca se "certa" cu D-zeu si ca nu intelegea ce se intampla,ca nu mai vorbea cu nimeni,ca era stresata ca toata lumea o intreba da tu cand faci copii,etc!si ne-a spus ca in al 6 -lea ani de nereusite si-a spus ca nu vrea sa se mai chinuie sa-si puna intrebari si ca nu mai vrea sa planga si ca vrea sa se linistesca sufleteste gandind ca D-zeu intr-o zi o sa o ajute si pe ea!intr-o zi s-a dus la un preot (martea parca,cand se face maslu)si a stat de vorba cu el si i-a spus durerea ei,acesta a linistit-o spunandu-i ca in curand o sa aiba si ea copii!i-a spus sa incerce sa fie mai linistita sa vada ca viata e frumoasa si ca tot ce ni-se intampla,ni-se intampla cu un scop!i-a lasat pomelnic sa o pomeneasca si a plecat acasa mult mai linistita!nu stiu daca asta are vreo legatura sau nu,dar tind sa cred ca da pt ce dupa 3 luni a ramas insarcinata si a nascut o fetita iarasi dupa 4 ani a mai facut o fetita!
poate daca ne-am detasa putin mai mult..........dar cred ca toate suntem disperate in perioada ovulatiei si e cam greu sa nu ne gandim!
sper ca nu v-am strest prea mult si poate anul ce vine va fi plin de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

quote:
Originally posted by romanitza

Miruna, din pacate nu am reusit nici din a 3a incercare... Sunt foarte dezamagita, suparata, trista... Nu stiu ce voi face de acum inainte, azi am appointment la doctor, nu mai vreau sa fac nimic pentru un timp... poate ma voi hotari peste cateva luni ce vom face...

Bafta multa, fetelor! Eu una am incetat sa mai sper ca voi reusi prin inseminari...

Te inteleg perfect draga mea,tocmai mi-am facut un test dupa 14 zile de IA si sunt tare suparata si eu,nu stiu ce o sa fac,parca nu mai am curajul si rabdarea sa o iau de la capat..........Te pupi cu drag si sunt alaturi de tine..........daca am putea plange putin amandoua poate ne-ar fi mai bine.........

Mergi la inceput