Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (238)
Raspunsuri - Pagina 9
Ana_m spune:
March , LA MULTI ANI !!! Multa fericire cu familia !
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
Ana_m spune:
Nu ma intrebati ce fac la ora asta ? Bantui : Clara de 2 zile ma fenteaza si sare peste somnul de pranz. Asa ca la 8 jumate am pus-o sa doarma . Da nu prea am avut pe cine, asa ca in final am adormit eu inanitea ei , si m-am trezit la 12 . Si mi-am luat vopsea sa ma vopsesc azi . Dar acum nu mai am chef . Ma duc si eu poate reusesc sa mai dorm azi ceva .
Duminica placuta tuturor !
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
T_Ioana spune:
DANIELA
Toate cele bune si multa multa sanatate!!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
T_Ioana spune:
Eu treaza de la 4.30 din cauza de copil tusitor. A urlat vreun sfert de ora cred ca de la tuse, ca-l doare. Acum o juma de ora s-a trezit, vesel nevoie mare si "povestitor" dar tusind, cu mucisori si abiia respira de la SN.......offfffff.....deci cresa se amana!!!
Si io racita de 10 zile nu l-am imbolnavit iar baietelul prietenilor nostri l-a pupat pe pitic de 2 ori si l-a imbolnavit deja!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
irinatunza spune:
Buna dimineata!
Daniela, La multi ani !!!!!
Noi pe-acasa, nici nu cred ca iesim azi pt. ca e foarte frig. Poate pe la prinz daca s-o mai incalzi un picutz.
Bianca, eu cu Sabi am mers in fiecare seara si am privit caruselurile ca de dat in ele nu ne-am dat. Si nici vin sau bere n-am baut, nici una dintre noi.
E un tobogan din asta mare in parc, din cauciuc cred si Sabina e innebunita cind il vede. Ride in hohote cind ii vede pe copii cum se arunca acolo, cum sar . Ar vrea si ea, dar nu e pt. copii mici, doar pt copii de peste 4 ani . Dar sa vezi cum se catara pe partea de jos si tipa ca vrea sus.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
irinatunza spune:
Ioana, multa sanatate lui Razvan. Nu vrea pustiul la cresa probabil. Tu vrei sa te intorci la serviciu de aia il dai la cresa sau vrei doar sa se socializeze puiul?
Si eu am vrut s-o dau in septembrie, dar nu mai erau locuri plus ca Sabinutza e maruntica si sotul mi-a zis ca nu ma lasa s-o dau ca poate o imbrinceste vreun copil pe-acolo. Tare o mai alinta si el.
Si cam asa e, ea nu bate nici un copil, nu-i imbinceste, e foarte blinda cu copiii. Ii iubeste f mult. A avut operioada cind a mai pocnit vreunul, dar acum nu. Doar pe noi ne capaceste cit poate.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
asteryaro spune:
DANIELA, LA MULTI ANI! Fericire, sanatate si sa traiti in armonie si iubire, alaturi de cele doua minunate comori!
Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
asteryaro spune:
Ioana, imi pare tare rau ca ratati startul la cresa. Daaar... intr-un fel... e bine. Si stii de ce? Pt. ca in prima saptamana toata cresa plange, urlaaaa... deci cand va merge el, va fi gata liniste. Asa ca, nu-i chiar grav. Pupicei la tiz, sa treaca repede!
Si noi cu sn....... cu bb......
Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
Biancas spune:
Buna dimineata si de la mine...azi noapte am dormit bine...Dani s-a trezit doar o data..pe la 1 noaptea sa bea putina apa ca a tusit inainte.
Eu m-am trezit la ora 8, si m-am apucat de bucatarit. Am pus sa fac o ciorba de perisoare, varza calita, o sa fac snitele si pireu de cartofi. Plus ardei copti ca muratura. Dani s-a trezit la 9. Sapt viitoare nu cred ca il duc la cresa..vreau sa se vindece bine inainte de o noua confruntare cu virusii.
Vreau sa mergem si pana in piata la masini sa ne clatim ochii sa vad ce masina imi trebuie in viitorul apropiat sau indepartat Sa le vad cu ochii mei ca pe net e alceva.
March, inca o data "La Multi Ani" multa santate si fericire alaturi de familia ta .
Giova...30 copii? . pai cu atatia e cam mult sa faci fatza...Dar daca ti-ai gasi un post la un particular...nu sunt atatia copii si poate e mai bine.
Irina,fain ca v-ati distrat pe la hinti. Azi a aratat la TV ca e sarbatoare mare, cu slujba cu sarmale dupa si era puhoi de oameni. Cat despre ce ziceai de Sabina..lasa ca nu e mica. Si Dani la ultima masuratoare avea 84 cm deci..piticot si inainte mai batea si el copii, acum se joaca mai frumos cu el, ii plezneste instant doar daca dau ei primii.
Sanatate copiilor bolnaviori.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Ana...ce ora de scris mesaje ai avut. Succes la vopsit, fa-te frumoasa
Duminica placuta tuturor!!!
La noi azi dimineata la ora 8.30 cand a ajuns nelu acasa era 1 grad.
Brr...trebuie sa imi scot geaca de iarna sa merg in piata. A venit frigul peste noi..cam prea dintr-o data .
Nu imi place zapada...dar mai mult pt ca nu am garaj si dimineata trebuie sa stau sa imi curat masina de zapada , sa imi murdaresc deobicei hainele ca nu ajung bine sa o curatz. M-am dotat si cu matura in masina, dar parbrizul e mare si nu prea ajung bine si ..e nasol sa conduci cu geamurile inghetate, sa astepti sa se dezghete parbrizul...Eh..probleme de cond auto
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...