Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (238)
Raspunsuri - Pagina 10
T_Ioana spune:
Irina mie nu mi se pare mica Sabinuta, e o finutza! Dar are dreptate sotul tau, eventual de la anul sa o duci la cresa, macar poti sa stai cu ea acasa decembrie, ianuarie si februarie cand e frigulet tare.
Nu ma intorc la serviciu pana in 4 decembrie (ca doar mai multi bani castig acasa) dar am vrut sa-l "pregatesc" pe piticot, sa fiu acasa daca raceste. Sa-mi mai rezolv si eu anumite probleme cat e el la cresa (gen. stomatolog, ginecolog, reumatolog, scoala de soferi etc.) Toata lumea imi spune sa stau linistita ca si daca raceste dupa ce ma intorc la serviciu voi avea co medical dar nu cred ca ii va consola cu ceva pe sefii mei care si asa ma tot suna sa vada daca nu revin ca au diverse probleme, iti dai seama ce fericiti ar fi daca eu as fi tot 2 zile la birou 3 acasa cu Razvan!
Azi m-a sunat o prietena si i-am spus ca a racit Razvan si ea zice "O fi un semn ca nu trebuie dus copilul la cresa!" Ce semn frate ca e cea mai buna solutie din toate puncetele de vedere!
Offff, daca ar fi mai bine pana maine macar sa-l duc sa vada dr de la cresa ca e racit ca or sa creada doamnele astea ca sunt neserioasa si ca tin locul ocupat aiurea!
Cristinuca, pai doar pentru noi ar fi prima saptamana ca restul au inceput in 3 septembrie (noi am ratat si atunci startul ca a racit cu 2 zile inainte). Macar daca ar fi repede bine ca l-as duce si de miercuri-joi......deja sunt super stresata de cresa asta........parca intr-adevar nu ni se arata! Sanatate lui Razvanel
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
T_Ioana spune:
MONIIIII! Aseara ai scris un mesaj nervos, in care ii cereai nu stiu carei individe sa te scuteasca de comentariile in drop! Ai sters mesajul sau ce s-a intamplat? Cine-i individa? Nu o poti raporta moderatorilor daca te streseaza?
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
maraki spune:
quote:
Originally posted by Giova
de 5 min. doarme Marco.abia am asteptat sa doarma ca sa pap inghetata.
Moni acum devi nervoasa.
Ursu noapte buna.
Bianca nu mai am rabdare, nici cand am fost educatoare nu prea aveam, dar era musai. nu stiu cum rezistam zilnic cu 30 de copii urlandu-mi in urechi. acum daca as face-o ar fi doar pt. programul scurt si vacantele lungi. as putea sa suport stresul psihic.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova am o prietena nervoasaaaaa...rau! Saptamana trecuta tocmai spunea ca este posibil sa se angajeze la o gradinita Pai ea e nervoasa si irascibila cu copiii ei, cum isi inchipuie ca ar putea lucra intr-o gradinita?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Giova spune:
Neatza!!!
Barbatii mei s-au imfofolit bine si au plecat afara si putin in parc la "pii" si "hinta".
asa ca eu fac aerisire generala, pe urma adun paturi si spla vasele si pregatesc pranzul, vine si un amic la noi la masa.
Marco nu mi-a baut lapticul de dim., a mancat putin cu Cheerios si gata. La pranz are peste...garnitura inca nu stiu.
Oricum suntem bucurosi ca a depasit 12 kg. nu spun cu cat, ca ceva nu e in regula, cu toate ca cantarul merge bine, dar prea mult ar fi luat intr-o sapt. Eu sper sa fie adevarat cat mi-a aratat.
Irinatunza lasa ca o vei duce pe sabinutza din febr. la cresa, sau are cine sta cu ea cand incepi munca? Tati astia sunt prea buni si rasfata copii.
Ana_m te-ai vopsit azi? si eu mai aveam ore dintr-astea de trezire, dar nu mai aveam chef de net.
Ioana imi pare rau ca e cu SN su tuseste Razvan.poate intr-o sapt. e ok si il duci de lunea celalata la cresa.
Si Marco stranuta putin, si asta cred ca din cauza ca nu sta acoperit noaptea. sper sa nu fie mai grav, mai ales ca ii dau si Imunogrip.
Bianca pai eu la oras la gr. mare pregatotoare aveam 36 copii inscrisi, dar minimul care venea era de 29. asa ca sa te ti frate. Oricum am fost multumita, caci erau foarte isteti si numai laude am primit de la invatatoarele lor. nu e numai meritul meu, ci si a celeilalte educatoare si a lor in primul rand. Dar tare bine m-am simtit....
Maraki fereasca sfantul de copii care pica pe mana prietenei tale...
Poate acolo va fi mai temperata, caci va fi directoare, alte educatoare, si peretii au urechi.
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
March iubita!!! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!!!
_
maraki spune:
Hello, hello!
Angelino este la socrosenii, Giorgos cand a auzit ca trebuie sa dea cu aspiratorul a preferat sa plece cu bebe eu am intrat putin sa vad ce ati postat si ma apuc de curatenie Am vazut ca e necesar sa-i cumpar bebului o geaca noua de iarna, asta care o are e nr. 92 si mi se pare fixa. Sapt. viit. ma apuc de colindat prin magazine, sper sa gasesc ceva frumos.
Vodafone-ul este fostul Connex ? Am fost foarte multumita de Connex dar Vodafone-ul din Germanica mi-a ajuns
Sanatate la bebeii bolnaviori
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
T_Ioana spune:
Cataaaaaaa, pe unde bantui? Inveti pt examen? Maine dai din nou, nu-i asa?! Bafta multa!
Irinaaaaaaaaaaaaaaa, ai fost la meci fata? Ca te cred in stare sa umbli hai-hui pe vremea aia
AnaS ce mai faceti?
alinutza_80 spune:
DANIELA!!!
Sanatate si tot ce iti doresti alaturi de sotz si cei doi copilasi!
Am vazut multe poze cu copilasi, sunt mari si frumosi toti, haiosi rau cei doi Razvanei (de Ioana si de Astery), Dia care seamana leit cu mami, la fel si Razvanel al Ioanei, vazut si Iarinutza blondutza de pe aici, Marcolino pus pe sotii cu tati, Angelos care se vede si in poze cat este de cuminte, si multi alti bb care m-au surprins ce au crescut.
Eu bucataresc de zor .
Pupici si sanatate la toti bb!
Giova spune:
Da Maraki Vodafone e Connex. eu in Italia aveam Wind, la inceput vodafone, dar au bagat minute multe si misto intre prieteni si eram toti pe wind si vorbeam gratis. si sora-mea tot la wind lucreaza.
Noi suntem aici pe Orange, doar Clau acum si-a luat la firma Vodafone.
Alina spor la bucatareala. si eu sunt pe ultima 100 m cu papica. Clau e pe balcon la gratare si mici, eu cu cartofii din cuptor.
marco a mancat foarte bine peste cu paine si mujdei. cartofii nu erau gata, dar poate mananca acum cu noi, caci nu are chef de .
fug sa pun masa.
pofta buna tuturor si duminica placuta!!!
_
monica70 spune:
DANIELA LA MULTI ANI SI DIN PARTEA MEA SI A ANDEI!
Aici
http://www.dropshots.com/moni2#date/2007-10-14/09:58:09
O parte din pozele de azidimineatza - cand inca Anda si George dormeau.Inca mai am nedescarcate si in alea avem si niste pupicuri
IOANA am sters,ca presupun ca a reusit sa citeasca mesajul,asta dupa mizeriile ce au continuat pe mess si dupa.Na,ca macar mai am una pusa spam pe lista.Si nu meritau restul fetelor sa citeasca p-aci d-astea.
Revin dupa ce pleaca Anda.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI