Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (238)
Raspunsuri - Pagina 18
alinutza_80 spune:
Astery,imi pare rau ca sunteti la spital, of, sper sa stati putin, sa se faca repede bine Razvan! Sanatate multa!
Sanatate si lui Razvan de Ioana. Ai facut bine ca ai inceput deja antibioticul.Pupici!
Ali, am vazut ca ai 15+. Cand mergi la eco? Sigur iti va spune sexul!Am vazut poze cu iarina si blanita ei.
Bee, inca nimic? Pai sigur e baiat la cat de puturos e! Fetitele ies repede, asa ca sa nu ai dubii. Nastere usoara inca o data ca acum chiar ca trebuie sa se intample din moment in moment.
Canda, si mie mi-e drag Filip, stii.
Giova, vad ca papa Marco f bine. A mai baut laptele aseara?
Fetele care sunteti insarcinate cu bb 2 sau cele care deja ati nascut deja pe bb2, cum va descurtcati cu bb1 care vrea in brate, care mai da din picioruse si va poate lovi? Mie mi se pare imposibil. Va admir pentru curaj, dar totodata sunt de parere ca este cel mai bine pt copii sa fie diferente mici de varsta intre ei.
Maraki, bag pozele cand o merge, deocamdata am aspirat toata camera pana mi-a incarcat pagina de DC.
Cosmina, bine ai venit din vacanta!
Moni, mi-a placut ritualul de seara cu Dia! Dar nu cred ca a urmat somnul, prea era in verva!
AnaS, si Tibi e racit?
Si noi cu ceva muci, dar vad ca se poarta!
d_melli spune:
Si eu am luat sirop din muguri de pin si i-am dat de cate ori il incerca tusea si de fiecare data i-a prins foarte bine.Din el se poate face si sirop.
monica70 spune:
ALINA ba sa stii ca adoarme destul de usor de obicei si ea e in verva in fiecare seara ,de zici ca e motorizata Daca stam langa ea adoarme ceva mai greu ca ne tot povesteste.Daca o lasam singura in camera,mai povesteste ea singurica un pic ( sau cu DINO BAU SI LETZU' - cu toate trei doarme acum ) dar se face repede liniste Si cand ma gandesc cat leganam de bouncer cand era mai mica
La noi azi dupaamiaza vin 2 italieni si 2 francezi (pentru un audit astia) si maine iar italianca si inca unul,o fi o aiureala prin zona saptamana asta de nu se poate.Acum trag sa rezolv cat mai multe pana mai pot,ca dupa aia ma calca pe nervi sa ii tot aud la telefoane,nu mai zic de mandra aia,cat o fi tot pe capul meu ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
anasebe spune:
Alina Il pup pe fratiorul nostru cel drag. Sa stii ca nu am aopucat sa vad pozele cu el, dar de abia astept sa va vizionez. Tibi a fost racit, dar i-a trecut repede. Numai mie nu-mi trece nenorocita asta de tuse.
monica70 spune:
Eu am vazut si sirop de muguri de pin,dar n-am luat decat de catina,afine - astea f.bune pentru ochi si coacaze negre - asta pentru intremarea organismului ca e pispirea si ii fac mereu Dianei din ele ,in combinatie cu suc de lamaie si apa plata,sau ceai de tei acum.O sa ii zic husbandului sa ia si de pin data viioare,sa am.Parca am mai luat de un fel nu mai retin de care ,era verde,dar nu mi-a placut gustul,ca si eu mai beau din ele
anasebe spune:
Am vb cu Cristina. alerga prin spital sa-si faca formele de internare. Spunea ca Razvan nu e bine deloc. Nu l-au trecut pe antibiotic, ci pe alta minunatie, dar nu stia nici ea exact ce. L-au chinuit 2 ore pe ala mic pana i-au pus branula.
monica70 spune:
Pe ce minunatie? Macar de s-ar rezolva repede.
Pe mine m-a sunat Ghitza ca mai tuseste oleaca si ca a aspirat-o dar deja sunt mai spre verzi Cand i-am zis ca o sa chem pediatra dupamiaza,a zis ca de ce, ca si la el sunt la fel Deocamdata continua cu Stodal,miere de albine,ceai de tei si i-am zis sa ii dea si nurofen,ca citeam pe net ca se dau si antiinflamatoare la laringita - in caz de ... dar ii pica bine si la masele daca de la ele o durea aseara ...
d_melli spune:
Off ...sper sa se termine o data si cu racelile astea.
MONI nu am apucat sa citesc nimic din urma dar vad ca scrii ca Dia are laringita.A vazut-o medicul? Ca normal la o laringita stiu ca se trece pe tratament imediat.
Nici nu a venit bine vremea rece si hop spiridusii nostri incep cu racelile.Noi am terminat prima luna de Bronchovaxom si speram sa isi faca efectul.
monica70 spune:
IRINA n-are Diana laringita (adica sper),doar ca a inceput sa tuseasca (rar) sec de vineri si am sunat pediatra ,care a zis sa ii dau ceai de tei si miere deocamdata,ca banuiam amandoua ca e de la ramasitele de muci tusea. Acum de laringita ziceam,din cauza ca e si usor ragusita si am citit ce a patit Razvan
Am gasit ceva interesant de tuse:
TUSE. Este gresit sa se administreze bebelusilor medicamente contra tusei. Copilul tuseste pentru ca are secretii pe caile respiratorii. Tusea este un act reflex care apare imediat ce tractul respirator trebuie eliberat. Prin urmare, suprimarea tusei la copii este cu atat mai periculoasa cu cat ei nu stiu sa expectoreze. Si atunci micutii folosesc, inconstient, reflexul de tuse pentru a elimina secretiile. De aceea, tusea umeda nu trebuie combatuta. Sigurul remediu este hidratarea copilului cu lichide caldute, care fluidizeaza secretiile pentru a fi eliminate mai usor. Dr. Mihai Craiu avertizeaza ca "suprimarea tusei poate duce la stagnarea secretiilor in caile respiratorii inferioare, ajungandu-se la complicatii precum traheo-bronsitele sau chiar pneumoniile. Tusea «a fost inventata» ca sa ne apere de ceva mai rau. Exceptie face tusea convulsiva, care oricum este extrem de rara pentru ca in prezent este prevenita prin vaccinare obligatorie. Doar tusea seaca reflexa, care impiedica respiratia normala, poate fi tratata cu un inhibitor care actioneaza la nivelul sistemului nervos central si care trebuie prescris de medic".
T_Ioana spune:
quote:
Originally posted by anasebe
Am vb cu Cristina. alerga prin spital sa-si faca formele de internare. Spunea ca Razvan nu e bine deloc. Nu l-au trecut pe antibiotic, ci pe alta minunatie, dar nu stia nici ea exact ce. L-au chinuit 2 ore pe ala mic pana i-au pus branula.
ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
Offf....vai de sufletelul ei! Si mie imi era tare frica aseara ca o sa ma interneze si ma gandeam cu groaza cum va fi cand ii va pune branula, ca la 5 luni cand am fost intrenati l-au chinuit vreo 25 de minute!
In ce sens nu e bine Razvan? Adica tot se sufoca? Nu i-au facut hidrocortizon?Si daca mai e si frigalau in spital poate sa faca bietul spiridus cine stie ce complicatii!
Doamne ajuta sa fi ebine!
Ana, tu esti tot in medical? Si eu tot tusesc de 10 zile dar e drept ca nici nu am luat decat produse naturiste!!!
Alina sa stii ca si eu ma gandesc tot asa, ca bb1 va fi gelos, nu va intelege de ce nu-l iau in brate, de ce nu ma mai tavalesc cu el pe covor, si ca poate chiar sa ma loveasca (fara intentie) dand din picioruse sau zbatandu-se!
Cata, pana la urma are azi examen, sau nu? Ca nu mai stiu ce am retinut eu (vorba Monicai, parca zicea si ceva de 13 noiembrie dar dupa aia parca au reprogamat examenul)
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"