Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (238)
Raspunsuri - Pagina 17
anasebe spune:
Multa sanatate celor doi Razvanei bolnavi!
Imi pare rau ca trebuie sa treceti prin asta, of.
T_Ioana spune:
Am sunat la cresa sa-i anunt ca amanam si au zis ca nu-i nicio problema, bine ca am sunat si ca ne asteapta saptamana viitoare..Doamne ajuta!
Razvan tuseste la greu dar "s-a rupt" tusea si e super incarcat. DIn pacate nu stie sa elimine din gurita secretiile care ii vin cand tuseste si le inghite la loc....poate va invata cand va mai creste. Mucisorii sunt oribili si au culoare periculoasa (galben-verzi si grosi....scuze pt detalii) asa ca poate e mai bine ca am inceput antibioticul!
Multumim pentru urarile de sanatate!
Moni, poate mai vorbesti tu cu Cristina si ne mai dai vesti!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
monica70 spune:
IOANA o sa o sun mai tarziu,ma gandeam pe la amiaza,dupa ce trec vizitele,poate mai stie ceva mai multe,ce zice medicul etc. poate n-o sa stea mult acolo,din ce am citit pe net , trece repede laringita.Bine ca s-au desprins toate alea ,inseamna ca isi face efectul antibioticul.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
szaboali spune:
Buna dimineata,
Astery si multa sanatate lui Razvanel si refacere rapida...iar tie multa putere si fii tare ca totul v-a fi ok.
Bianca nu ma culc deodata cu gainile niciodata, eu cam pe la orele 23-24 ma culc.
Cosmi
Bombo lui Jasmine e cum canta si danseaza.
Ioana si lui Razvanel sa se faca bine repede.
O zi frumoasa tuturor
Ali15+ si IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
http://www.dropshots.com/iarinutza
loren@ spune:
Ioana sanatate si lui Razvanel..ca vad ca si voi sunteti bolnaviori...off..sezonul asta rece, da numai din astea!Multam fain pentru pm...o sa vedem ce va mai fi...Bia sa fie sanatoasa si eu pe linga ea, daca se poate!
Bia
szaboali spune:
ca uitam...
Monica o sa va dau de veste ,doar ca momentan nu am gasit nimic , nici un articol macar care sa faca referire la faza cu antibioticele...dar mai sap.
Ali15+ si IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
http://www.dropshots.com/iarinutza
monica70 spune:
INGRID tu tot cu musafiri fusesi? Cum mai e Diana?
d_melli spune:
Cristina imi pare tare rau de Razvan ! Insa sunt convinsa ca se va afce bine repede ca el ca si voi de altfel e un copil puternic.
Noi cand am avut laringita am luat un atibiotic nu mai stiu exact ce , prednison , si parca eurespal si fluimicil.Nu stiu exact dc denumirile sunt corecte insa cert e ca ne-am chinuit cel putin o saptamna.
Daniela la multi ani pentru ieri chiar dc e cu intarziere insa chiar nu am putut deschide calculatorul nici de fel.Insa ne ierti tu.
Revin un pic mai tarziu cand s elinistesc lucrurile aici.
anasebe spune:
Moni Si eu i-am dat lui Tibi sirop de muguri de pin. E bun, nu are efecte secundare. Cand a tusit sec, i-am dat stodal si siopul asta si in 2 zile i-a trecut tusea.
monica70 spune:
ANA si eu Stodal am inceput sa ii dau de sambata,dar doar o lingurita seara si una dimineata,ca n-am apucat sa citesc prospectul si nici n-a tusit Diana decat cel mult de doua ori pe zi ,plus azidimineatza.Acum culmea ca si eu am tusit uscat un pic,dar am dat drumul la aerul conditionat in birou sa mai incalzim atmosfera,poate si de aia.